Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: ervaren rock/hardrock drummer!

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 415x bekeken

Onze classic style rock/hardrock band heeft een plekje vrij op de drumkruk. Wij bestaan uit een Zanger, bassist en gitarist. Onze muziek heeft zijn wortels in classic sounding hardrock/heavy metal, maar we staan ook open voor het verkennen en combineren van andere genres (denk aan funk/surf/prog/ballads). Momenteel zijn we bezig met de productie van ons eerste album. Je kunt hier alvast een voorproefje … meer »

Muzikantenbank user Kelvert TimmerKelvert Timmer

Projectband zoekt violisten en cellisten

Strijker gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 127x bekeken

Projectband roept violisten en cellisten op om mee te doen aan 2 optredens in het jaar. Eerstvolgende zomerconcert is op 30 juni en winterconcert op 15 december as in de nobelaer in Etten Leur. Wij zijn 11 ervaren muzikanten en hebben er altijd graag strijkers bij. Wij spelen kwalitatieve rock en popnummers. Heb je interesse om mee te doen, bel mij dan. En leeftijd maak ons niks uit. Groet Annette 0641023561

Gerrie Den Daes

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 317x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een metal band met industrial-gothic invloeden te beginnen. We zoeken nog een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan … meer »

Anique

Metal band op zoek naar een bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 280x bekeken

Metal band op zoek naar bassist , eigen materiaal,eigen oefenen ruimte .Voorlopig nog in de beginfase. Rotterdam en omgeving. Leeftijd maakt niet uit Als je geinteresseerd bent, stuur dan een bericht , en hieronder een voorbeeld: https://youtu.be/0YA1qt2WhJQ?si=zMdEDv7Q4BC3zzF1

Tomasz

Wij zoeken een drummer!

Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 502x bekeken

Wij zoeken een drummer!Hi, we zijn met zijn vieren (zang, bas, piano, gitaar en gemiddeld 45 jaar oud) en spelen pop en rock (Amy Winehouse, Ilse de Lange, the Zombies, Daft Punk, dat werk). Vorige maand eerst concert gedaan in de nieuwe bezetting en dat ging beter dan we ooit gedacht hadden. Tijd voor de volgende stap: na 14 jaar ieder voor zich de maat te hebben bijgehouden, zijn we toe aan een drummer. Met een strak … meer »

Muzikantenbank user Marc WolteringMarc Woltering

Zanger/zangeres gevraagd

DJ en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 402x bekeken

Gitarist, drummer en bassist (30, 50, 60) alledrie ervaren muzikanten, zijn op zoek naar een goede zanger of zangeres voor een her op te starten coverband. 
Wij willen een beetje de funky/bluesrock kant op gaan. We hebben al een setlist waar we eventueel nummers van kunnen spelen als jij die ook leuk vindt. Bedoeling is wel om de wat uitdagender en complexere nummers te gaan doen. Niet de geijkte … meer »

arnoud neervoort

Geluidstechnicus met eigen installatie

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 380x bekeken

Hoi hoi, ik ben zelf een muzikant in hart en nieren. Speel toetsen en doe tegelijk de techniek… 😊 Ik heb niet het allernieuwste spul maar het klinkt mooi (en is loei-zwaar 😂). Ik zoek zangers, zangeressen of bandjes in allerlei genres die van mijn diensten als geluidsman gebruik willen maken. Het is voor mij hobby dus aan de vergoeding komen we wel uit…

Muzikantenbank user John van OpdorpJohn van Opdorp

Attention wanna-be active Female Singer-Musicians!

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 581x bekeken

Would you like to use your drive and talent as a professional FULL-TIME focus member of a band actually helping fix this human-ruined world? Of course that requires a deep acceptance that "the ship IS sinking". As the badly-designed Titanic sank the band played on and people died. Our band will help people fix the ship, stay afloat and reach new shores. Not just with the great new music we already … meer »

Kiki King