Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

BlueZENjoyment zoekt slaggitarist

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 328x bekeken

BlueZENjoyment is opzoek naar een slag gitarist met ervaring. De band bestaat uit ervaren leden en beschikt over een repertoire van een 40tal bluescovers. Repeteren op donderdagavond in Almere stad. Optreden 1á 2 x per maand. Interesse ? Stuur een bericht.

Muzikantenbank user Willem Den BakkerWillem Den Bakker

Feestband 2MF zoekt inval Saxofonist

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 259x bekeken

Feestband 2MF is op zoek naar een inval saxofonist voor 2 toffe feesten in juni(14 en 15). En als de samenwerking in de toekomst bevalt, dan vaker. Mocht je daarnaast kunnen zingen(backing), dan is dat helemaal mooi, maar geen vereiste. voor meer info over 2mf: https://www.2mf.nl Ben je geïnteresseerd?, of ken je iemand die geïnteresseerd is? dan horen we het graag! groeten, Remco Website: … meer »

Remco van Denderen

Toetsenist gevraagd

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 323x bekeken

Toetsenist gevraagdDe band Funtastic bestaat een jaar en zoekt een toetsenist. Wij spelen nummers van Anouk, Stones, Herman Brood, Chic en nog veel meer. Onze bezetting bestaat uit een gitarist, bassist, drummer en zangeres met genoeg ervaring. Wij willen dit graag uitbreiden met een toetsenist. We komen uit Assen, Groningen. We repeteren in Smilde. Lijkt het je leuk om ons te komen versterken neem dan contact op … meer »

Froukje de Boer

Soul Zanger (m) gezocht voor SOULMACHINE

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 238x bekeken

Soul Zanger (m) gezocht voor SOULMACHINEBen jij die Soul Zanger met stevige strot a la James Brown, Otis Redding, Sam&Dave, Wilson Picket, etc, dan zoeken wij jou! Soulmachine is bezig met een doorstart na het verlies van vorige zanger. We repeteren in Amsterdam Repertoire: Authentieke Soul vanaf 60,70 etc en nieuwe soul met een knipoog naar de funk/disco Www.Soulmachine.nl

Muzikantenbank user cma Kleijncma Kleijn

Zanger gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 420x bekeken

Zanger gevraagdHoi, Onze band Estrela zoekt met spoed een zanger. Onze zanger heeft om gezondheidsredenen af moeten zeggen. Hedenmiddag heeft een bekende producer zijn medewerking toegezegd en wil nummers met ons gaan opnemen in de Sound Vision Studios te Arnhem. Daarna worden de nummers aangeboden bij platenmaatschappijen waar de producer zeer goede contacten mee heeft. Onze muziek is op Soundcloud te beluisteren. … meer »

Muzikantenbank user Alfonso CorazonAlfonso Corazon

Indo rock Band

Drummer, Geluidstechnicus en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 503x bekeken

wij muzikanten, waar van drie met indo roets uit de omgeving van Meppel, Hoogeveen, wij zijn op zoek muzikanten met ervaring. als muzikanten hebben wij ruime ervaring in de muziek. De band bestaann uit. Bassit, slagsolo gitarist die ook lapsteel speeld, toetsenist, Drummer en Zanger. Wij hebben ons hart bij de indo, countrie en 60, 70 jarige muziek. Ons leeftijd is 60, 70 Plus. wij zoeken met … meer »

René R

Zanger gezocht voor vette tributeband

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 320x bekeken

Ben jij een goede zanger en zou jij graag in een vette tributeband willen zingen, dan hoor ik graag van jou. Denk aan: - Jamiroquai - Phil Collins Met een uitgebreid muzikanten netwerk is een band zo geformeerd. Kernwoorden: - goed niveau - goed voorbereid zijn - korte snelle periode om repertoire op te bouwen - weinig repeteren en veel optreden Tot horens, Michel - bassist

Michel Daals

Coverband zoekt zanger en toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 828x bekeken

Wij zijn een pas opgerichte band die voornamelijk classic rock, blues / pop nummers uit de jaren 60/70/80 speelt. Momenteel is de bezetting: drummer, bassist, slaggitarist , sologitarist en zangeres. We zijn op zoek naar een toetsenist en een zanger. Instrument en zang samen kan natuurlijk ook maar als je alleen zingt of toetsen speelt ben je ook welkom om te reageren.. Onze gemiddelde leeftijd ligt … meer »

Jennie