Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Songwriter zoekt samenwerking

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 463x bekeken

Songwriter zoekt samenwerkingMuziek maken is mijn passie en ik componeer vooral graag muziek. Ik heb alles in huis om mooie opnames te maken, maar op dit moment sta ik er alleen voor. Graag wil ik in contact komen met zangers, zangeressen, gitaristen, maar ook fluitisten, saxofoon etc. zijn van harte welkom. De stijl van muziek vind ik wat lastig te omschrijven. Er zitten invloeden in van Ambient, Jazz en Prog (Symphonic Rock). … meer »

Jurjen Hemmen

Ervaren zangeres gezocht voor allround coverband !!

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 421x bekeken

Wij zijn een doorstartende coverband uit Noord-Holland met zeer ervaren muzikanten in de bezetting drums-bas-gietaar-toetsen-zang (m). Ons repetoire is breed en omvat actuele hits maar ook pop/rock/soul/disco classics. Vermaak van het publiek staat bij de nummer keuze bovenaan. Ons doel is zo snel mogelijk het podium op en regelmatig optreden. Qua zang bestaat onze voorkeur uit een bezetting van 2 … meer »

Muzikantenbank user Jorgen SassenJorgen Sassen

Symfonische rockband zoekt toetsenist en zanger/es

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 374x bekeken

onze band zoekt een toetsenist, zanger/es en bassist voor onze symfonische rockband wij spelen eigen nummers en hebben een eigen oefenruimte alle muzikanten kunnen in onze nummers al hun ideeën en stijl kwijt wat onze band uniek maakt en een smeltkroes van verschillende muziekstijlen, rock, new wave,, symfonische/prog. rock etc.heeft. heb je interesse mail naar g.de.munnik@*********.nl

Gerard

Soul Zanger (m) gezocht voor SOULMACHINE

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 192x bekeken

Soul Zanger (m) gezocht voor SOULMACHINEBen jij die Soul Zanger met stevige strot a la James Brown, Otis Redding, Sam&Dave, Wilson Picket, etc, dan zoeken wij jou! Soulmachine is bezig met een doorstart na het verlies van vorige zanger. We repeteren in Amsterdam Repertoire: Authentieke Soul vanaf 60,70 etc en nieuwe soul met een knipoog naar de funk/disco Www.Soulmachine.nl

Muzikantenbank user cma Kleijncma Kleijn

Zanger gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 380x bekeken

Zanger gevraagdHoi, Onze band Estrela zoekt met spoed een zanger. Onze zanger heeft om gezondheidsredenen af moeten zeggen. Hedenmiddag heeft een bekende producer zijn medewerking toegezegd en wil nummers met ons gaan opnemen in de Sound Vision Studios te Arnhem. Daarna worden de nummers aangeboden bij platenmaatschappijen waar de producer zeer goede contacten mee heeft. Onze muziek is op Soundcloud te beluisteren. … meer »

Muzikantenbank user Alfonso CorazonAlfonso Corazon

Zanger òf zangeres gezocht voor funky/rock band

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 185x bekeken

Wij ervaren drummer,gitarist en bassist zoeken een zanger(es) voor onze funky/rock band ( met nadruk op funky).We spelen de betere nummers van Paulo Mendonca(Luister naar o.a. de albums "Different Phases" en "11PM") met ruimte voor nummers van soortgelijke andere artiesten..Repeteren in principe om de week in eigen oefenruimte in Alkmaar.voor meer info:0611290791

Ron Spee

Ondersteunende muzikant voor coverband

Blazer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 308x bekeken

Ondersteunende muzikant voor coverbandAllround coverband Mary & Mates zoekt een muzikant, bij voorkeur vrouw, met goede beschikbaarheid. Ondersteunende zang zou geweldig zijn naast het bespelen van een instrument (sax, of toetsen en/of percussie). Enige bandervaring zou mooi zijn. Hoe jouw rol in de band en in het repertoire ingepast wordt, willen we graag met je bespreken. Wij bestaan nu, sinds een jaar, uit zangeres/slaggitarist, … meer »

Arthur

Gitarist / Zanger & Drummer gezocht voor Funk-Rock band Sundaze uit Amsterdam

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 910x bekeken

Sundaze zoekt een nieuwe Gitarist / Zanger & een nieuwe Drummer, inspiraties zijn: - Red Hot Chili Peppers - Green Day - Maroon 5 - Rage Against The Machine - Foo Fighters - Blink 182 - The Beatles We spelen eigen materiaal en covers, afhankelijk van het type optreden. Nieuw materiaal ligt klaar om uitgeschreven en opgenomen te worden. EP links te vinden via: https://www.sundaze.nl https://www.youtube.com/watch?v=37WpKu8zUE8 Vele … meer »

Tom Ruys