Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 126x bekeken

sixtiesband The Thunderbirds een zoekt zanger die bekend is met repertoire uit de jaren 60,70 en 80 we oefenen in Zoetermeer. Wij zoeken iemand in de leeftijd vanaf 50jaar. Mocht het je aanspreken laat even iets van je horen. Grt Rob.

Rob Innemee

Zanger gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 138x bekeken

Zanger gezocht!BASSIST EN ZANGER voor rock/blues band omgeving Breda / Dordrecht / Rotterdam. Wij, drummer en gitarist (zeer ervaren) zijn hard opzoek naar een bassist en zanger. Ben jij tussen de 25 en 50 en lijkt je het tof een nieuw bandje op te zetten met voorkeur in het begin wat covers en gaande weg eigen muziek te gaan maken? Stuur me een mailtje. Invloeden Gary Moore / Toto / Gary Clark jr / Rival Sons … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

(Akoestisch) gitariste zoekt bandgenoten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 225x bekeken

(Akoestisch) gitariste zoekt bandgenotenHoi! Ik ben Emma, 27 jaar en woon en werk in Den Haag. Ik speel al lang gitaar, zowel akoestisch als elektrisch. Door alleen in mijn eentje gitaar te spelen word ik niet veel beter. Dus ik zou graag wat meer uitdaging krijgen door met anderen te spelen en evt op te treden! Ik vind zingen ook erg leuk maar heb nog geen groot bereik. Dus als tweede stem zingen of bij geschikte liedjes de zangeres … meer »

Emma

Beyond Civlisation zoekt zangeres! (Symphonic metal)

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 185x bekeken

Beyond Civlisation zoekt zangeres! (Symphonic metal)Hey muzikanten! Ik ben Eric, 22 jaar oud, een componist en gitarist met een passie voor symfonische metal. Op dit moment ben ik druk bezig met het opzetten van een symfonisch metalproject/band genaamd Beyond Civilisation. En we hebben nog één belangrijk puzzelstukje nodig: een geweldige zangeres! Als je de demo's hieronder checkt en denkt: "Ja, hier wil ik bij betrokken zijn!", dan moeten we zeker … meer »

Muzikantenbank user Eric BolierEric Bolier

Progressieve rock zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 128x bekeken

Progressieve rock zanger(es) gezochtIk ben op zoek naar een (semi-) ervaren vocalist in regio Eindhoven voor de band Sepia; bij voorkeur een zangeres. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast en/of nieuwsgierig? Neem direct contact met me op via de mail of via een persoonlijk … meer »

Muzikantenbank user Nick EijkemansNick Eijkemans

Zanger(es) voor humoristisch muziektheater

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 171x bekeken

Zanger(es) voor humoristisch muziektheaterMijn naam is Flip de Liema en ik maak humoristisch muziektheater met liedjes, verhaaltjes, grapjes, sketches en beeldmateriaal. De liedjes zijn gevarieerd: jazz, pop, blues en Nederlandstalige liedjes van eigen hand. Vind je het leuk om (muzikaal) kennis te maken, stuur dan indien mogelijk, een filmpje (bv You Tube)zodat ik iets kan horen of zien. Op 13 juni heb ik een optreden in Amsterdam dus we … meer »

Flip de Liema

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 142x bekeken

Beste muzikanten, Mijn naam is Marcel, ik speel gitaar en samen met bassist Lars en drummer Tom zijn wij een nieuwe band opgestart in de genre van postpunk/rock. Wij zoeken nog een goede frontman/zanger om de band compleet te maken zodat we lekker kunnen repeteren en optreden. Als je gitaar kan spelen en teksten kan schrijven dan zou dat top zijn. Wij hebben al wat nummers en ideeën klaarliggen. … meer »

Marcel van Tuyll