Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist(e)/Zanger(es) gezocht voor Acoustisch project

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 371x bekeken

Gitarist(e)/Zanger(es) gezocht voor Acoustisch projectIk ben op zoek naar een gitarist(e)/zanger(es) voor een acoustisch project. Ik speel zelf redelijk acoustisch en heb al aardig wat jaartjes zang ervaring (mag ook wel ben alweer 50 geworden). Maar ik zoek iemand die goed kan tokkelen en spelen, maar ook misschien (of ik) een bas of ander instrument op kan pakken. Harmonieuze samenzang, backingvocals zijn gewenst. Ook de leadvocals kunnen zelfs wisselen. Ik … meer »

Michael Hos

Classic Rock Cover Band Zoekt Leden!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 295x bekeken

Classic Rock Cover Band Zoekt Leden!Regio Vlaams-Brabant/Antwerpen, leeftijd ~ 17-22 jaar Gitarist & bassist zoeken: - Rythm Gitarist - Drummer - Vocalist/frontman - Keyboardspeler Ons doel: Optreden met covers van classic rock bands, uiteindelijk willen we eigen muziek gaan schrijven in die stijl! Onze huidige setlist bevat nummers zoals: Spirit in the Sky, Slow Ride, Rebel Rebel, maar ook nummers zoals Keep on rocking in a … meer »

Muzikantenbank user Jarne MergaertsJarne Mergaerts

Rockband is op zoek naar een zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 242x bekeken

Ter uitbreiding van onze band zijn we op zoek naar een zanger (niveau :gevorderd) Wij zijn een rockband uit Bemmel die bestaat uit een bassist , gitarist en drummer. Muziekstijl : rock/pop David Bowie, Lenny Kravitz, Blur, Skunk Anansie , K’ç Choice , Radio-head, Alanis Morissette, Cranberries , U2…. Ook besteden we aandacht aan het schrijven van eigen nummers Ambities van de band : af en … meer »

Ramon Lamers

Diverse Muzikanten gezocht voor nieuwe band in Hoek van Holland

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 556x bekeken

Wij ervaren bassist en gitarist zijn op zoek naar een drummer, zanger en of zangeressen, keyboardspeler en een blazers sectie om een band te starten, pop, rock, soul funk gewoon wat we leuk vinden om te spelen, gezien de tijd waar we in zitten zal er waarschijnlijk voorlopig alleen gerepeteerd worden maar hopelijk kan er ook weer eens worden opgetreden, eigen oefenruimte aanwezig in Hoek van Holland … meer »

Muzikantenbank user Mario VanettiMario Vanetti

Zanger/es gezocht voor een country band

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 360x bekeken

wij zijn op zoek naar een gezellige zangers of zanger voor een country band. Bestaande uit solist, bassist, drummer, slaggitaar. Het rep richt zich naar de C&W muziek en indien mogelijk de country rock, albert lee/vince gill/ brad paiseley, en andere mooie nummers, maar ook hebben we een link naar de Rock And Roll oldies. We spelen onze eigen stijl en arrangeren de muziek ook op een eigen herkenbare … meer »

Muzikantenbank user Albert van PrehnAlbert van Prehn

Gitarist/Producer/Multi-instrumentalist op zoek naar muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 460x bekeken

Gitarist/Producer/Multi-instrumentalist op zoek naar muzikantenIk ben Steven 23 jaar oud en ben op zoek naar mensen uit de regio Waalwijk/Breda/Tilburg om een band mee te vormen. Een jaar geleden ben ik gestopt met het bandleven maar zou nu graag een verse start willen maken. Mijn hoofd instrument is elektrische gitaar maar ook bas en drums zijn dingen die ik kan. Ik heb in bands gezeten met diverse genres, van Metal tot Blues-rock waar ik ook als songwriter functioneerde … meer »

Muzikantenbank user Steven de LeeuwSteven de Leeuw