Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger / Zangeres gezocht om samen muziek mee op te nemen

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 387x bekeken

Zanger / Zangeres gezocht om samen muziek mee op te nemenHallo allemaal, Ik hoop door middel van deze advertentie een zanger of zangeres te vinden die het leuk vindt om samen met mijn akoestische gitaar muziek op te nemen. Veel ervaring is niet vereist, het gaat me meer om de gezelligheid. En als het klikt kunnen we de clips op YouTube plaatsen en kan familie en vrienden onze muziek ook beluisteren. Op mijn YouTube kanaal zijn opnames te vinden van een … meer »

Muzikantenbank user Алексей СветашовАлексей Светашов

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 308x bekeken

Hallo Muzikanten, Ik ben een ervaren gitarist die zelf nummers schrijft. Ik heb in een aantal bandjes gezeten en ben nu zelf bezig met een album te produceren. Hiervoor zoek ik zangeres. Ik zou graag de geschreven nummers afmaken en uiteindelijk optreden. Dit kan zowel als duo of eventueel met een nog verder te vormen band. Als je interesse hebt kan ik wat nummers opsturen en kunnen we een keertje … meer »

Ruben sanavro

Zenna zoekt 2de stem voor Backvox & lead

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 192x bekeken

Hee - wij zijn Zenna; een relaxte Nederlands/Belgische groep van 4 muzikanten (zangeres, gitarist, bassist/keys en drummer/ sampler) variërend van 40 tot 60 jaar. We maken DreamPop en Funky Loungebewerkingen van bestaande nummers. Trefwoorden zijn coffeehouse, loungeclub of beachy setting, gardenparty, zomerbars & dito -festivals.. We zijn op zoek naar een spontane zangdame tussen 30 en 50 jaar, … meer »

Herwig Marynissen

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 199x bekeken

Ik ben Talita, 23 jaar en op zoek naar een band in de stad Groningen, leeftijdscategorie 20-30. Is jouw band op zoek naar een enthousiaste, vrolijke en sociale zangeres? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb enige ervaring met het zingen in een band en houd onder andere van de genres pop en rock en sta daarnaast voor veel open! Ik heb een zuivere stem en volg daarbij ook zanglessen. Ik beschik … meer »

Muzikantenbank user Talita FaberTalita Faber

Classic Hardrockzanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 199x bekeken

Classic hardrock zanger gezocht!! Wij zijn vier muzikanten (spelen o.a. in “Picture”, “Officium Triste”, “de IJzeren Maagden” en “the Rock of Ages” en kennen elkaar vanuit muzikantencentrum Get Rhythm te Ridderkerk. Naast onze vaste bands repeteren we ook graag samen (1x per 14 dagen op woensdagavond) waarbij we het liefst classic hardrock songs spelen, bekende songs met een hoog … meer »

Theo

Zenna zoekt 2de stem voor Backvox & lead

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 159x bekeken

Wij zijn Zenna; een relaxte Nederlands/Belgische groep van 4 muzikanten (zangeres, gitarist, bassist/keys en drummer/ sampler) variërend van 40 tot 60 jaar. We maken DreamPop en Funky Loungebewerkingen van bestaande nummers. Trefwoorden : coffeehouse, loungeclub of beachy setting, gardenparty, zomerbars & dito -festivals. We zijn op zoek naar een zangeres, 30-50 jaar om ons te komen versterken in … meer »

Herwig Marynissen

Enthousiaste zanger(es)?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 297x bekeken

Hi Zanger(es)! Ben jij iemand die steeds met youtube of spotify nummers meezingt? Lijkt het je niet leuker om met gitaar te proberen? Speel zelf graag gitaar, ook in cafeetjes gespeeld en vind het leuk om met enthousiaste zangers/zangeressen muziek te maken. Allerlei genres kunnen wat mij betreft. Nieuwe pop nummers, Oldies, Nederlandstalig. Zoals: London Grammar, Norah Jones, Ed Sheeran, Katie … meer »

gitarist-647

Zangeres gezocht voor bluesband

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 315x bekeken

Zangeres gezocht voor bluesbandVoor onze bluesband zoeken wij (bassist, drummer en gitarist) een zangeres. Wij zijn ervaren muzikanten met ruime podiumervaring. Hoe de setlist er uit gaat zien doen we graag in overleg met jou, maar denk daarbij aan bijvoorbeeld Joanne Shaw Taylor, Samantha Fish, Ana Popovic. We oefenen op dinsdag in Hillegom. Interesse? Stuur een berichtje!

Ron Prins