Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Backing m/v

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 211x bekeken

Backing m/vOnze rockband zoekt een enthousiaste backing vocalist die ervaring heeft met het zingen van koortjes. Een prettige persoonlijkheid die echt op zoek is om de lead zang te ondersteunen en een uitgesproken passie heeft voor het meerstemmig zingen. Uiteraard affiniteit met de stijl. We spelen een mengeling van pop/rock tot de meer symfonische en progressievere werken. Uitsluitend eigen materiaal. We … meer »

patrick

Ervaren zanger(es) gezocht voor eigen werk pop- en rockband

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 306x bekeken

Hoi, Voor de zanger of zangeres hierbij een aanbod van waarde: wil jij 4 liedjes inzingen en het boegbeeld worden van een band met toekomst. De teksten zijn voorhanden alsmede de melodielijnen, echter eigenwijs als jij bent is er ook ruimte voor eigen inbreng en improvisatie. Er is geen leeftijd aan gebonden, van 21 tot 61 jaar is prima. www.longtreecity.nl, daarop vindt je de nummers voor … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Zanger gezocht voor een Joe Jackson tributeband

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 175x bekeken

Regio Den Bosch. Wie heeft er zin om aan een Joe Jackson tribute te beginnen. En dan voornamelijk het reportoire van zijn eerst drie albums (Look Sharp, I'm the Man, Beat Crazy). Nu zijn wij, 3 ervaren muzikanten, nog op zoek naar een zanger die eventueel ook een riedeltje piano speelt. Hopelijk kunnen we dan spoedig met repetities beginnen. Bedoeling is dat je het materiaal thuis goed voorbereidt … meer »

Muzikantenbank user robertrobert

Stevige rockband zoekt vocalist m/v

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 168x bekeken

De Utrechtse stevige rock band Maida Vale zoekt een zanger(es) voor lead vocals. We spelen eigen werk in een stijl die elementen kent van classic rock, metal en progrock. Stijl en sound zijn onmiskenbaar eigen en weerspiegelen de invloeden van de ervaren muzikanten. We hebben een eigen oefenruimte aan de rand van Utrecht. Om een indruk te krijgen van de band en het repertoire: facebook.com/maidavalepowerrock … meer »

Ronald Bleys

Vocalgroup Close2Vida Made zoekt Bas/Bariton

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Vocalgroup Close2Vida Made zoekt Bas/BaritonVocalgroup Close2Vida is per direct op zoek naar een Bariton/Bas voor de versterking van onze mannensectie. Ben je zanger en weet je van jezelf dat je tot deze stemgroep hoort, meld je dan aan via mail op vacature@**********.nl. Je kunt dan op een dinsdagavond om 21 uur ons komen bezoeken en een stemtest laten afnemen. Daarna kun je, mits dat uiteraard uit de stemtest blijkt, vrijblijvend een periode … meer »

Muzikantenbank user Hans van der PluijmHans van der Pluijm

Trenchcoat zoekt nieuwe frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 310x bekeken

Trenchcoat zoekt nieuwe frontmanOnze frontman van het eerste uur gaat na 20 jaar trouwe dienst Trenchcoat verlaten. We zoeken daarom een enthousiaste en gemotiveerde nieuwe frontman. Wie is Trenchcoat? • 8-mans band (gitaar, contrabas, ukelele/mondharmonica, drums, trompet, trombone/sousafoon, alt/tenor sax en bariton sax) bestaande uit gepassioneerde hobbyisten • Eigen composities (30) met invloeden … meer »

Pascal de Haan

Stemband Alkmaar is op zoek naar zangers en zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 192x bekeken

De Stemband is een popkoor met een echte live band. We zoeken jou als zanger en zangeres om samen spetterende shows op de planken te zetten. De Stemband is helemaal van deze tijd en zingt en speelt 5 stemmige speciaal voor ons geschreven arrangementen met nummers van o.a. Billie Eilish, Green Day, Ava Max. etc. Maar je kunt ook samen met de band je eigen solo op de planken zetten tijdens onze shows. … meer »

Bert .