Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Songwriter via computer zoek zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 295x bekeken

beste, Met behulp van een DAW maak ik mijn liedjes. Ik ben graag doende met het knutselen van akkoorden. Maar teksten maken en zingen zijn mijn ding niet. Daarom zoek ik een zangeres. Je kan altijd een kijkje nemen op 'www.dynamicro.org' onder de pagina 'alles maar niets'. Ik ben nog steeds in ontwikkeling en kan nog veel bijleren. Maar een bevestiging van mijn muziek zou zeer welkom zijn. groeten, Stefaan … meer »

Muzikantenbank user De Reu StefaanDe Reu Stefaan

Producer zoekt zanger/es voor samenwerking

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 439x bekeken

Ik zoek iemand om mee samen te werken. Om samen die liedjes die ik nu in grote lijnen heb staan af te maken en voorzien van zang. Het idee is om echt samen te werken, dus wederzijds input qua tekst, melodie, compositie en sounds. Ik maak electronische muziek in een vrij brede zin. Met de nadruk op electro, een beetje alternatieve synthpop. Een samenwerking zou ook op afstand kunnen werken. … meer »

Muzikantenbank user David RuijgvoornDavid Ruijgvoorn

Gitarist zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 199x bekeken

Akoestisch en semiakoestisch gitarist zoekt leuke zangeres Repertoire de muziek uit de jaren 6⁰ 70 en 8⁰ Je komt uit de omgeving vanden Bosch Leeftijd vanaf 35 tot 55 Wat voorop staat is het plezier maken in muziek Lijkt het je leuk met mij een duo te vormen bel dan naar 06 48238623 ik hoop snel van je te horen Frans

frans knuvers

Oprichting van nieuwe band (Smooth Paradise) & label

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 649x bekeken

Mijn plan is om samen met een nieuw onafhankelijk platenlabel een nieuwe band te vormen. Smooth Paradise moet een nieuwe band vormen, een samensmelting van hardrock, pop, punk en electropop om een nieuw geluid te creëren en dit wordt uitgebracht via een nieuw label. De muziek die we maken moet toegankelijk zijn voor een groot publiek om te kunnen verkopen om te kunnen blijven investeren in de artiesten, … meer »

Khalid

Pianist zoekt singer/songwriter

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 262x bekeken

Pianist, geschoold, zoekt ervaren singer/songwriter met vaardigheid in tekstschrijven cq compositie. Voor samen schrijven, zingen, spelen (en opnemen). Als je ook gitaar speelt is dat natuurlijk mooi meegenomen. Goede lead-stem is vereiste, alsmede creatiieve en kritische blik. Studio in Alkmaar.

Walter

Lead zanger/zangeres gezocht!!

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 533x bekeken

Lead zanger/zangeres gezocht!!Hallo, wij zijn WHYW8. Wij zijn een rockballads coverband met de meeste nummers uit de top 2000. Onlangs is onze bezetting gewijzigd en zoeken we nog een leadzanger(es). We bestaan uit 4 leden. Te weten, bassist / toetsenist/ zanger, sologitarist/zang, gitarist/zang, en drummer/technicus. Zoals je ziet is onze bassist nogal zeer druk. Om onze bassist/toetsenist/zanger te ontlasten zoeken we … meer »

Muzikantenbank user Leon DriessenLeon Driessen

Blues/Rock Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 375x bekeken

Doorstartende Blues/Rock band zoekt zangeres (of zanger). De band bestaat uit een toetsenist, gitarist, drummer en bassist onze leeftijd ligt tussen de 30-58 jaar. We zijn in bezit van eigen PA en oefenen meestal in Wilp of Arnhem. Wij hebben ruime ervaring in het Blues circuit. We oefenen om de week en gemiddeld treden we 1 x per maand op. Ons repertoire is natuurlijk sterk afhankelijk van de nummers … meer »

L. Dröge

Zanger en/of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 351x bekeken

Zanger en/of zangeresHallo. Ik ben zanger Francis uit Urmond. Ben op zoek naar ervaren, gemotiveerde zanger en/of zangeres voor duo. Mijn repertoire telt momenteel meer dan 2500 songs en zing met orkestbanden. Omdat ik al op leeftijd ben zoek ik iemand tussen 40 en 60 jaar. Voor verder informatie tel.0464336250

Muzikantenbank user Frans VerstraatenFrans Verstraaten