Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Punk&Rockcoverband TONEBUSTERS zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 125x bekeken

Hallo zangeressen, ben jij de rockchick die wij zoeken om samen met onze zanger Paul de vocalen te gaan doen? Wij, punk- & rock coverband 'TONEBUSTERS' zijn dan naar jou op zoek!! We oefenen op de donderdagavond in onze eigen oefenruimte in Boskoop en natuurlijk maken we ook graag van tijd tot tijd het podium onveilig. Check onze website www.tonebusters.nl voor meer info, oa de 'playlist', en ja, … meer »

Muzikantenbank user Peter HerpertzPeter Herpertz

2de Zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 203x bekeken

Wij ervaren muzikanten die net bijelkaar zijn gekomen zoeken een zanger(es) om naast onze zangeres onze formatie te versterken. De bedoeling is om samen het repertoire te gaan zingen. (Een 2de stem is wel een vereiste). Onze samenstelling is… Bas, gitaar, toetsen, drum en zangeres. Wij oefenen 1 x in de 2 weken in Smilde. Wij willen vrolijke muziek maken uit de jaren 70 en 80. Denk aan covers … meer »

Jolanda

Coverband zoekt zanger/toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Limburg (België) | 158x bekeken

Hallo Muzikanten! Wij zijn op zoek naar jou, zanger en toetsenist, om onze coverband compleet te maken. Ons team bestaat uit een solo gitarist, bassist en een drummer. Ons repertoire omvat de grootste hits van de jaren '60 tot en met '80, van iconische bands zoals Queen, Eagles, Bee Gees, Zucchero, Neil Diamond. We maken ons klaar voor optredens! Onze repetities vinden plaats in de omgeving Zonhoven. … meer »

Venta

Band zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 217x bekeken

Hoi. Wij zijn RootZ en komen uit regio de Kempen Noord-Brabant. We bestaan sinds 2006 en treden regelmatig op. De band bestaat uit 4 personen en wij zijn op zoek naar een zangeres. Wij spelen covers uit de jaren 60 tot nu en onze leeftijden liggen tussen de 61 en 68 jaar. Wij repeteren elke week in onze eigen oefenruimte in Knegsel. Vind jij het leuk om solo partijen te zingen, of een tweede stem? … meer »

Henri

Goede zangeres gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 242x bekeken

Voor een coverband, die sinds kort bestaat. Onze muzieklijn kent zijn basis in de 80ties, New Wave, Indie, (pop) rock. Alles moet groove hebben, en de set moet staan, strak zijn. We spelen voor de fun, omdat het immers heerlijk is om muziek te maken en plezier met elkaar te hebben. Willen aantal keer per jaar podium op met een goede set-list, en met deze nummers en muziekstijl die je niet al … meer »

Rik

CoverTrain zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 212x bekeken

CoverTrain (pop, rock, disco, Nederlandstalig) is een 7-koppige coverband uit de regio Zoetermeer en bestaat uit ervaren muzikanten: zangeres (vacature), zanger, 2x gitaar, bas, drums en toetsen. Wij zoeken per direct een zangeres (met bandervaring maar geen broodspeler). Wij repeteren 1x per 2 weken (de even weken) op woensdagavond van 20:00 tot 23:00 in Zoetermeer en streven naar 8-10 optredens … meer »

Frans

Band zoekt zanger (-es )

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 250x bekeken

Hallo Muzikanten! Wij 50 plussers, zijn op zoek naar jou, zanger of zangeres, om onze vijfkoppige coverband compleet te maken. Ons team bestaat uit een solo gitarist, een slag gitarist, een bassist, een drumster en een toetsenist. Ons repertoire omvat de grootste hits van de jaren '60 tot en met '90, van iconische bands zoals The Rolling Stones, CCR, The Animals, The Kinks, The Who, maar ook Nederlandse … meer »

Souhoka