Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt muzikanten voor (post-)punkband

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 225x bekeken

Gitarist zoekt muzikanten voor (post-)punkbandHey, ik ben Jordan Faber, 20 jaar, en ik speel 7 jaar gitaar. Daarnaast kan ik ook zingen, maar dan voornamelijk in de volgende stijlen. Ik luister voornamelijk naar de wat nieuwere post-punk bands (Idles, Black Midi, The Murder Capital, Viagra Boys) en sludge metal (Eyehategod, Acid bath). Het lijkt me daarom ook vet om een band te beginnen in een van die stijlen, of nog vetter, ze te combineren. … meer »

Jordan Faber

Indo Rock band

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 288x bekeken

Wij zij op zoek naar indo's die graag indo Rock willen spelen. De bezetting bestaat uit zanger, slaggitarist/zanger, Bassist/twee stem tevens bandleider onze leeftijd is 60+ maar leeftijd speel geen rol bij ons. Motivatie en gezelligheid is bij ons het belangrijkste. Wij zijn op zoek naar een Drummer, sologitarist, zangers en percussionist/te, toetsenist/te eventueel ook naar een steel … meer »

René R

Zing jij graag?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 325x bekeken

Hey zangers en zangeressen! Ben jij iemand die er veel van houdt om te zingen, maar heb je genoeg met Spotify meegezongen en geoefend;)?? Heb je zin om zelf te zingen en muziek te maken? Het lijkt me leuk om met zo'n liefhebber te begeleiden met de gitaar. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel sinds mijn 7e gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Zowel optreden of … meer »

gitarist-647

Old School deathmetal band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 194x bekeken

Old School deathmetal band zoekt zangerWij zijn een deathmetal band uit Dordrecht, bestaan sinds 1994 en hebben in de loop der jaren een redelijk stabiele line up gehad. Echter door omstandigheden zijn we op zoek naar een zanger. Wat zoeken we? Iemand die kan grunten, grinden, screamen, hoog, laag... (Deicide, Carcass, Marduk, Macabre) 100% motivatie en enige ervaring. Je moet snel teksten kunnen leren en een goede beheersing van de … meer »

Muzikantenbank user ChristhammerChristhammer

Zanger/gitarist en toetsenist gezocht regio Meppel-Hoogeveen-Beilen van de leeftijd 20-30

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Meppel (Drenthe) | 193x bekeken

Zanger/gitarist en toetsenist gezocht regio Meppel-Hoogeveen-Beilen van de leeftijd 20-30Wij zijn een band met drie jongens momenteel, Rowan zang/gitaar, Yorrick drums en Maarten Basgitaar/zang gevestigd in Meppel. We hebben de band Kickn opgericht afgelopen jaar maar zijn er wel over uit dat deze huidige line-up nog geen potten gaat breken. Kortom, tijd om wat aanpassingen te maken. Wij zijn bezig met het bouwen van een rock-, boerenrock en een tikkie moderne muziek show die als een … meer »

Muzikantenbank user Maarten BenjaminsMaarten Benjamins

Female bass player wanted

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Maastricht (Limburg) | 244x bekeken

Female bass player wantedJohnny Rocky and the Weekend Warriors are looking for a bassist and a female background singer (if possible both in one person). Are you female, can you play the bass and sing some lines at the same time? Then we would be delighted to hear from you! We play fast punk rock (inspired by bands like Ramones, Misfits and Motörhead). Although we are not professional musicians, we do have some ambition … meer »

Muzikantenbank user Johnny RockyJohnny Rocky