Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Semi-akoestische popband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 218x bekeken

Voor een doorstart van m'n semi akoestische popband ben ik zoek naar een enthousiaste zangeres, niveau gevorderd. Doel is leuk samen muziek te maken en 3-6 keer per jaar op te treden. Vooralsnog herkenbare covers, wellicht aan te vullen met enkele eigen geschreven nummers. Een gehuurde oefenruimte in Etten-Leur is op donderdagavond beschikbaar met eigen geluidsinstallatie, voorzien van in-ear … meer »

Wilfred Wayop

Red Hot Chili Peppers Tribute zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 144x bekeken

Red Hot Chili Peppers-Tributeband zoekt een zanger. Eerste optreden staat al gepland. Dit optreden gaan we opnemen en gebruiken als één van de mogelijkheden om verdere optredens, festivals etc. te regelen. De rest van de band is compleet; we hebben een ervaren gitarist, bassist en drummer, die net als de bassist, de backing vocalen voor zijn rekening neemt. We brengen hits als ook albumtracks. Repetitieruimte … meer »

Red Hot California

Toetsenist/ zanger

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 194x bekeken

Band zoekt toetsenist m/v in de omgeving Den Bosch voor doorstart van coverband 50+ers. Het samen op acceptabel niveau muziek maken is het doel, maar een goede sfeer en gezelligheid staat voorop Huidige bezetting zangeres, basgitaar, sologitaar, drums en slaggitaar/zang. Repetitie eens per twee weken op donderdagavond in Den Dungen. Repertoire: breed genre van melodieuze covers uit de jaren … meer »

H. Van Vlijmen

Bassist en zanger(es) gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 483x bekeken

Bassist en zanger(es) gezochtHi, Wij zijn opzoek naar een bassist en een zanger(es). We zijn nu met zn tweeën; Lena(drum) en Julia(gitaar). We willen graag richting classic rock en we staan open voor andere stijlen! Onze voorkeur gaat naar 16-19 jaar en in de buurt of rondom Rotterdam. Ook zijn we nog opzoek naar een goede oefenruimte die niet te veel kost dus als je er eentje weet ben je van harte welkom!

Muzikantenbank user LenaLena

Fiddler/gitarist zoekt muzikanten voor het vormen van een Ierse band

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 186x bekeken

Fiddler/violist/gitarist zoekt muzikanten om een Ierse band te vormen. Er heeft zich al een contrabassist gemeld, dus een goed begin. Ik denk verder nog aan een zanger of zangeres en aan muzikanten die een gitaar, thin whistle, viool, mandoline, bodhrán/cajón, accordeon of banjo bespelen. Misschien zijn er mensen die een instrument bespelen en ook nog zingen. Ikzelf speel viool voor begeleiding bij … meer »

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Coverband zoekt zanger(es) met podiumervaring

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 357x bekeken

Coverband zoekt zanger(es) met podiumervaringWij, Sis & the Cavemen zijn een top2000 coverband bestaand uit zangeres, 2 x gitaristen, keyboard, Bas en drums . We hebben een eigen oefenstudio in Ede (Gelderland) en repeteren wekelijks. Omdat onze zangeres na ons optreden van 12 november wil stoppen, zijn we op zoek naar een zangeres (of zanger) met podiumervaring. Ons repertoire bestaat uit covers van o.a. Anouk, Queen, Van dik hout, U2, Bruno … meer »

Muzikantenbank user Geert van der VeenGeert van der Veen