Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metalcore/Melodic Deathmetal band zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 184x bekeken

Metalcore/Melodic Deathmetal band zoekt vocalistWij zijn een metalband uit omgeving Rotterdam, Zuid-Holland genaamd SHEOL. Wij zoeken een vocalist die meerdere scream technieken beheerst maar ook cleans kan, denk aan de bands (Ice nine kills, In flames, Periphery en Whitechapel). Wij zijn allemaal muzikanten met stage ervaring uit voorgaande bands en zijn tussen de 19 en 22 jaar. Wij zitten nu nog in ons beginfase dus we zijn nu vooral nog veel … meer »

lukas

21st Century Sounds zoekt ervaren zanger en zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 240x bekeken

Coverband 21st Century Sounds is op zoek naar een ervaren zanger en zangeres. Zoals onze bandnaam al een beetje verklapt, spelen wij groovy nummers die gemaakt zijn in het huidige millennium. Denk bijvoorbeeld aan Alain Clark, Laura Vane, Joss Stone, Bruno Mars, Selah Sue, Maxwell, Cool Million, Dua Lipa en Katy Perry. We hebben allemaal ruime ervaring met het spelen in bandjes en met optreden. Onze … meer »

Muzikantenbank user Remco NoordsijRemco Noordsij

ПŽ¤ðŸŒŸ Achtergrond Zangeres Voor TRIBUTEBAND 🌟🎤

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 248x bekeken

🎤🌟 GEZOCHT: ACHTERGROND ZANGERESSEN VOOR TRIBUTEBAND 🌟🎤 Ben jij gepassioneerd over zingen en zoek je een leuke uitdaging? Wij zijn een energieke tributeband met optredens in Nederland en daarbuiten. Momenteel geniet onze collega met volle teugen van haar rol als achtergrondzangeres, maar ze mist wel een collega naast haar. Wil jij naast haar staan en samen een geweldige sound creëren … meer »

Hildegard Smiet

Zangeres /gitariste gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 86x bekeken

Ervaren zangeres(65 jaar) en bassist (61 jaar) zoeken een zangeres die ook gitaar kan spelen. Wij wisselen nummers waarbij droefenis en ellende centraal staan graag af met vrolijke op-tempo nummers. Verder vinden we afstemming en goed naar elkaar luisteren van groot belang. De bassist speelt ook een paar jaar akoestisch en elektrische gitaar.

Henk Jan Hazenkamp

Gezocht zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 159x bekeken

Wij vrij ervaren gitarist, drummer en bassist zijn op zoek naar een ervaren zanger of zangeres voor onze bluesrock band in opbouw. Podium ervaring is een must, eigen inbreng word gewaardeerd. We spelen nu covers maar staan ook open voor eigen werk. Bij voorkeur uit de steden driehoek Zwolle, Apeldoorn, Deventer. We spelen bluesrock in de stijl van Philippe Sayce, Henrik Freislader, King King, Albert … meer »

Muzikantenbank user DennisDennis

Nieuwe collectieve punk/rockband in de maak!

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 265x bekeken

Nieuwe collectieve punk/rockband in de maak!Ben jij ook klaar met deze absurde en levenloze wereld waarin we moeten verbergen wie we echt zijn? Ben jij er klaar voor om hier met muziek keihard tegenin te gaan? Ik ben een drummer/bassist die hoog nodig een nieuwe band met nieuwe muziek wil starten om mensen weer oprechte ENERGIE te geven!!! We kunnen alle kanten op, maar denk richting tegenwoordige punkrock van bijvoorbeeld IDLES, Gurriers, Bad … meer »

Remi