Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ben jij die toetsenman/vrouw die graag danceclassics speelt?

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 94x bekeken

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!!!! Wij zijn een ervaren band die danceclassics speelt. Momenteel bestaan we nog uit: Zangeres gitarist bassist drums Mogelijk komt hier nog een zanger/zangeres bij. Wij repeteren in overleg om de 14 dagen rond Utrecht Heb je interesse (of weet je iemand) bel dan 06-55883522 of mail info@***************.nlhttps://youtu.be/zYkHOD8j4ak?si=i5FgnL2jhB2jlx4a

Jim Rader

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 326x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een gitarist/componist en drummerop zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd 40 plus Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

GROOT ONDERHOUD zoekt Backing Vocalisten

Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 368x bekeken

GROOT ONDERHOUD zoekt Backing VocalistenGROOT ONDERHOUD is een toffe band uit Arnhem die momenteel lekker aan de muzikale weg timmert. Luxor, de grote prijs van en Bregepop in Schartsterburg staan al op ons lijstje. Wij spelen uitsluitend eigen repertoire, Nederlandstalige ska-pop. Het eerste album is een feit en werken momenteel toe naar een tweede. Wij zoeken een fijne aanvulling met enthousiaste backing vocalist(en) (M/V) die het podium … meer »

Muzikantenbank user S.KleijneS.Kleijne

Allround gitarist gevraagd

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 522x bekeken

Wij zoeken voor onze allround coverband een gitarist met ruime ervaring en repertoire kennis. Vocale vaardigheden en/of een tweede stem worden zeer gewaardeerd. Proactieve en vriendschappelijke en professionele houding, goede instrument beheersing, en uitstekende gear vinden wij een absolute must. En uiteraard is de passie voor de muziek groots aanwezig, en ook de focus op de zakelijke kant is een … meer »

roy janssen

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 296x bekeken

Onze coverband zoekt een zanger. We hebben een eigen oefenruimte in Ede en repeteren elke woensdag. De bezetting bestaat momenteel uit: drum, bas, toetsen, gitaar en zangeres. We zoeken een zanger die samen met de zangeres afwisselend lead en backing vocals kan zingen. Het is leuk als je ook een instrument speelt, maar dat is geen must. We spelen covers uit de top 2000. We streven naar ongeveer 10 … meer »

Selma

Pillow Fighters zoeken toetsenist!

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 218x bekeken

Pillow Fighters zoeken toetsenist!Hey toetsenist! Wij zijn de Pillow Fighters, een energieke Utrechtse coverband die sinds 2018 medleys speelt in uiteenlopende muziekstijlen. We repeteren 1 x per 2 weken en willen mogelijk toe naar 1 x per week repeteren. Het doel is ongeveer 1 x per maand optreden, maar op dit moment hebben we een paar optredens per jaar. Tot nu toe zijn optredens meestal op bedrijfsfeesten en bruiloften. Onze … meer »

Herman Roozenburg

Veelzijdige toetsenist gevraagd

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 194x bekeken

Hoi, Onze band Estrela zoekt met spoed een toetsenist(e). Onze toetsenist/zanger heeft om gezondheidsredenen af moeten zeggen. Een bekende producer heeft zijn medewerking toegezegd en wil nummers met ons gaan opnemen in de Sound Vision Studios te Arnhem. Daarna worden de nummers aangeboden bij platenmaatschappijen waar de producer zeer goede contacten mee heeft. Onze muziek is op Soundcloud te beluisteren. … meer »

Muzikantenbank user Alfonso CorazonAlfonso Corazon

HUFTERS hebben een stem nodig

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 391x bekeken

Stevige en goed ingespeelde Rock band met ruime invloeden en eigen(zinnig) repertoire, zoekt een krachtige nieuwe stem. We repeteren één keer per week in Amsterdam. Soms een keer meer, gewoon omdat we het leuk vinden. Leeftijd geen bezwaar, wij zijn 50+. Ambities zijn te overzien: o.a. optreden, componeren en opnemen. Geen broodmuzikanten en geen beginners. Stuur een gemotiveerde mail met een … meer »

Martin Cramer

Studio Voices Vocal group breidt uit!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 211x bekeken

Studio Voices Vocal group breidt uit!Creatieve vocal group heeft plaats voor mannen! Studio Voices is een jonge, creatieve a capella vocal group uit Utrecht met een goede balans tussen gezelligheid en ambitie. We richten ons op improvisatie, co-creatie en eigen nummers en hebben een verrassend repertoire: we zingen zachte ballads, groovy pop, verfijnde jazzharmonieën, harmonieuze klassieke stukken en bekende nummers die toch ineens … meer »

Studio Voices