Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuwe collectieve punk/rockband in de maak!

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 342x bekeken

Nieuwe collectieve punk/rockband in de maak!Ben jij ook klaar met deze absurde en levenloze wereld waarin we moeten verbergen wie we echt zijn? Ben jij er klaar voor om hier met muziek keihard tegenin te gaan? Ik ben een drummer/bassist die hoog nodig een nieuwe band met nieuwe muziek wil starten om mensen weer oprechte ENERGIE te geven!!! We kunnen alle kanten op, maar denk richting tegenwoordige punkrock van bijvoorbeeld IDLES, Gurriers, Bad … meer »

Remi

Soul/funk/pop bandje zoekt muzikanten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 456x bekeken

Hey drummers, toetsenisten en zangers/zangeressen! Wij, Sevven (25 jaar, gitarist) en Kasper (26 jaar, bassist), willen heel graag met meer mensen dan alleen elkaar muziek gaan maken! Wij zijn op zoek naar andere muzikanten om soul, funk en pop mee te spelen. Ons idee is om verschillende bestaande nummers onze eigen draai te geven, dus lijkt het je leuk om samen te komen om ongeveer 1 keer per week … meer »

Muzikantenbank user KasperKasper

Animo opzet tribute band

Zanger / Zangeres gezocht in Almere (Flevoland) | 140x bekeken

Een kleine oproep aan alle mannen tussen de 18-25 jaar oud! Ik ben erg benieuwd of er mannen zijn die het net zo tof als ik, 19 jarige meid, vinden om naar One Direction te luisteren en hun muziek te coveren. Ik vraag me dan ook heel erg af of er mannen zijn die een tribute band van One Direction zouden willen opzetten. Komend van een meid die graag met veel projecten bezig is en geen genoeg kan … meer »

Mila

Muzikant voor protestliedjes

Accordeonist, Bassist en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 151x bekeken

Robbert (zang, stemmetjes, gitaar, ukelele, mondharmonica enz.) en Ferenc (zang, gitaar, ukelele, geluidjes, percussie, bas enz.) willen verbinden met een creatieve vrije ziel voor het performen van meerstemmige, akoestische PROTEST liedjes in kleinkunsterig formaat. Zing je, speel je (contra)bas, accordeon, blaas je op koper en/of riet, sla je op een wasbord of met lepels en spreekt het concept je … meer »

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Bassist en zanger gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 318x bekeken

Fusio/Rockband "Persona Non Grata" is op zoek naar een enthousiaste bassist en een zanger (evt. met bij instrument). Het repertoire bestaat uit Rock, Jazz Rock, Fusion en Pop met werk van o.a. Focus, Santana, Kayak, Steely Dan, Robben Ford, King Crimson e.a. Het plezier en enthousiasme staan bij ons voorop met als doelstelling een paar keer per jaar optreden. We repeteren 2x per maand in Hengelo … meer »

Jaap Baart

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor feestmetal.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 192x bekeken

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor feestmetal.Wij zijn Oproerkraaiers uit Utrecht en we zoeken een gitarist voor onze feestmetal. Check onze muziek en laat weten of je zou willen spelen! We oefenen op vrijdagen in de avond van 9 tot 12 uur. Check onze muziek via spotify en anders kan je ons ook vinden op Youtube. Zoek in dat laatste geval naar Oproerkraaiers Blind date, deaf date, your fate. Dat is ons album. https://open.spotify.com/album/0danUh2ER8cM2FLC2QCzbM?si=4u6mfK2BReCEgZlH6UZ5Yg

Wouter Bisschop

Rockband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 229x bekeken

Rockband zoekt zanger(es)Wij zijn een band uit regio Den Bosch en Eindhoven, met redelijk wat podium ervaring, die op zoek zijn naar een zanger of zangeres. Wij zijn 24 en 25 jaar oud, we maken eigen muziek, maar spelen ook covers. Hierbij moet je bij covers denken aan 00s rock. En bij schrijven halen we inspiratie uit bands als The Black Keys, Royal Blood, Blue Stones, Kensington, Queens of the Stone Age. Stuur ons een berichtje … meer »

Muzikantenbank user Infinite SunInfinite Sun

Old school death metal band zoekt slag/sologitarist en zanger/frontbeest.

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 575x bekeken

Wij zijn een old school death metal band op zoek naar een tweede gitarist die zowel slag als sologitaar beheerst en een brulboei van een zanger die ook een waar podiumbeest kan zijn om de gelederen te versterken voor het maken van een vette bak grafkelderherrie en uiteraard optredens. We hebben al een zestal nummers tot onze beschikking en zijn druk bezig met de volgende nummers.Repetie op woensdagavond … meer »

Muzikantenbank user Tinus1978Tinus1978