Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger/gitarist/songwriter zoekt medemuzoos

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 168x bekeken

Zanger/gitarist/songwriter zoekt medemuzoosGitarist/zanger zoekt bandleden voor opstarten band. Ik schrijf heel veel nummers en wil op hoog niveau deze op het podium ten gehore brengen. In combinatie met covertunes. Ik zoek een drummer en bassist als minimale bezetting. Toetsen zou daarbij ook top zijn. Ik woon zelf in Hoofddorp dus zoek mensen in deze regio. Je kunt een kijkje nemen op mijn website voor een impressie: https://hansbeijnesmusic.com/media/ Niveau … meer »

Hans Beijnes

Bassist gezocht (40 plus)

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 306x bekeken

Wij zijn een gezellige Haagse coverband bestaande uit enthousiaste muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 60 die het leuk vinden om evergreens, blues- en popnummers uit de jaren 60 & 70 te spelen. De band bestaat 1,5 jaar in de samenstelling slag-gitarist, solo-gitarist, drummer en zangeres. Omdat onze bassist recentelijk in goed onderling overleg de band heeft verlaten zoeken wij een vervanger. … meer »

Peter

Wij zoeken een trompettist/flügelhornist en een (bas)trombonist

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 85x bekeken

Wij zoeken een trompettist/flügelhornist en een (bas)trombonistBen jij een gepassioneerde trompettist/Flügelhornist of (bas)trombonist? Wil je schitteren op het podium tijdens leuke concerten en internationale festivals? En droom je ervan om in de Tirolertent op de Zwarte Cross te spelen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! De Isseltaler Musikanten zijn op zoek naar een trompettist/Flügelhornist en een (bas)trombonist om ons orkest te versterken. Bij ons kun … meer »

Muzikantenbank user Jan-Joris HelingJan-Joris Heling

Loud Hailer zoekt met spoed een bassist

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 126x bekeken

Nieuw startende bluesrock band zoekt een basser die ons repertoire stevig ondersteunt. Bezetting Loud Hailer nu: ervaren topzanger, te gekke, strakke drummer, en 2 ervaren gitaarhelden. Wie voelt zich uitgedaagd om met Loud Hailer stevige bluesrock nummers te spelen? repetities 2 wekelijks of vaker als nodig in Studio Havana in Nijmegen laat je maar horen! Groet Hans

Hans Timmermans

Zangeres zoekt band/leuke nieuwe zangopdracht

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 192x bekeken

Zangeres zoekt band/leuke nieuwe zangopdrachtHoihoi! Ik ben Suze, 19 jaar oud en studeer en woon in hartje Nijmegen. Ik ben al mijn hele leven bezig met zingen (in bandjes, zangles, optredens, een koor, musicalproducties...) en wil hier heel graag mee bezig blijven. Ik zing aankomende donderdag in het koor van De Passion op TV, wat mega leuk is en een heel leuk project was van de afgelopen maanden. Ik wil dolgraag als dat klaar is weer een ander … meer »

Muzikantenbank user Suze van HerkSuze van Herk

Groovy gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 284x bekeken

Coverband zoekt een ervaren groovy gitarist. Kun jij lekkere solo's spelen en ben je flexibel met een goede commitment? Liefhebber van soul/funk/latin/disco:) Reageer dan met audio/video. Wij zijn geen broodspelers, hebben leuke optredens, gemiddeld 10 x per jaar. Leeftijdscategorie 40-60,wat is een getal.. Repeteren regio Rotterdam op vrijdagavond.

Coverband

Rock mee op de Dag van de Muziek!

Bassist gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 106x bekeken

Wil jij een keertje op treden voor een groot publiek op de Dag van de Muziek in Den Helder? Mijn band bezit nu een drummet en een gitarist/toetsenist. Zelf speel ik ritme gitaar en zang. Wij zoeken nog een passievolle bassist die graag mee zou willen grooven met de Dag van de Muziek op 25 mei! We zullen 2 á 3 liedjes van mezelf spelen en een aantal covers erbij om minimaal aan de 30 minuten … meer »

Muzikantenbank user NickolasNickolas