Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Âœ¨Gitaristen Opgelet✨

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 221x bekeken

Âœ¨Gitaristen Opgelet✨Marieke Schenk zoekt een nieuwe gitarist. De huidige gaat helaas stoppen. Mijn ideale gitarist is energiek, fan van popmuziek, tussen 20 en 30 jaar en woont rondom Groningen. Wij repeteren in Veendam. Dit doen we eens in de 2 weken. (Momenteel woensdagavond) Verder treden we regelmatig op en zijn we hard aan de weg aan het timmeren. Wij hebben grootse plannen! Jij ook? Hieronder nog onze bio: Marieke … meer »

Muzikantenbank user Marieke SchenkMarieke Schenk

Beginnende heavy metal band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 183x bekeken

Wij als Drummer/Gitarist en Zanger/Bassist zoeken een gitarist om eigen muziek te maken en spelen in de richting van 80's heavy metal / thrash, denk aan de richting van: Megadeth, Metal Church, Annihilator Wij hebben een eigen oefenruimte in Zelhem zijn beide begin 30 beide met veel passie voor muziek en zetten graag een open sfeer neer waarbij alles besproken kan worden en geen idee te gek is ben … meer »

Arvid Lourens

Foo Fighters tribute zoekt Shifty!

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 188x bekeken

Foo Fighters tribute zoekt Shifty!Wij, The Fucking Foos, zijn op zoek naar onze Chris Shiflett! Wij zijn een lopende Foo Fighters tribute die 1,5 jaar geleden is begonnen en we hebben al een aantal gigs gehad. Ons doel is de beste FF tribute van Nederland te worden???? En blijven dus zeker niet in de oefenruimte hangen. Oefenen doen we om de week in Den Haag. Wij bestaan uit een zanger/gitarist, gitarist, bassist en een drummer. … meer »

Sami

Gitarist en toetsenist gezocht in Arnhem

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 213x bekeken

Ben jij een muzikale gitarist of toetsenist die het leuk vind om eigen muziek te maken en op te treden? Dan zoeken we jou! Wij zijn de band Art of Almost. Op dit moment zijn we met z’n vieren (zang, bas, gitaar, drum) en spelen vooral eigen werk (met soms een covertje tussendoor). We willen de band uitbreiden en zoeken daarom een tweede gitarist en een toetsenist. We zoeken iemand die creatief is … meer »

Muzikantenbank user Efraïm SalariEfraïm Salari

Bandleden gezocht voor nieuwe coverband omgeving Zaltbommel/Den Bosch

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Tiel (Gelderland) | 218x bekeken

Hallo muzikale feestgangers in de omgeving Zaltbommel en Den Bosch, 🎶🎵 Ben jij een gepassioneerde muzikant 🎷 en/of zanger(es) 🎤 die ervan droomt om deel uit te maken van een energieke coverband in de regio Zaltbommel/Den Bosch? Dan is dit jouw kans om samen met gelijkgestemden iets fantastisch op te bouwen! Wij zijn momenteel op zoek naar getalenteerde individuen die willen samenwerken … meer »

Muzikantenbank user Remco V RijnsbergenRemco V Rijnsbergen