Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist slag /solo zoekt een band in de buurt van zwolle

Gitarist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 169x bekeken

Hoi allemaal, Gitarist in bezit van goede apparatuur en eigen vervoer zoekt het liefst een classic rock of blues rock band. Ben eind 50 en wil er best wel drie kwartier voor rijden. Hoewel het bij mij ook mogelijk is om te repeteren. Optreden zie ik best zitten maar pas na een set die klinkt als een klok.(keer of 6 perjaar) Muzikanten (gitaar,zang,drums en Bas eventueel keyboards mogen zich ook … meer »

Muzikantenbank user Cees LonnekeCees Lonneke

Drummer zoekt coverband

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 199x bekeken

Drummer zoekt coverbandHoi allemaal, Ik ben een drummer opzoek naar een coverband in Parkstad en omgeving. Het liefst een die verschillende stijlen popmuziek in het repertoire heeft. Ik ben 56 jaar en wil ongeveer 10x per jaar optreden en wekelijks repeteren. Ongeveer 15 jaar geleden heb ik het drummen in bands weer opgepakt. In die tijd ben ik strakker gaan spelen en ben ik handiger geworden in het instuderen van nummers. Op … meer »

Victor Schols

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 117x bekeken

Ik ben kiano. Ik ben 14 jaar oud, drum 5 jaar en ben op zoek naar een band in regio vleuten-Leidsche rijn. Ik speel vooral rock en metal met voorkeuren aan Queen, Guns n roses en megadeth. Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent.

Muzikantenbank user KianoKiano

Zangeres zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 243x bekeken

Zangeres zoekt band of muzikant(en) om samen muziek te maken. qua genre neig ik naar pop/rock of naar acoustische singer songwriter. ik sta vrij open voor het proberen van andere genres. Ben zelf 22 en woon in Veghel. leeftijd maak ik me niet zoveel zorgen om, wel wil ik graag in oss zelf of in omgeving repeteren (afhankelijk van openbaar vervoer) wil je graag wat proberen? reageer of deze advertentie … meer »

Muzikantenbank user Alex MaasAlex Maas

Grunge/Funk gitarist uit Groningen zoekt bandleden

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 121x bekeken

Hey! Ik wil graag mijn eigen band (The Verdins) oprichten, ik zoek bandleden rond de 30jaar en uit de omgeving Groningen. Ik zoek een bassist en drummer, later misschien nog een zanger. Ik wil graag met band mijn eigen instrumentale nummers uitwerken en sta open voor nieuwe ideeën. Het genre is Grunge, Funk, Hardrock. Graag wil ik minimaal 1x in de 2 week repeteren. We oefenen in Groningen aan … meer »

Jesper

Bassist zoekt professionele coverband

Bassist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 145x bekeken

Beste lezer, Allereerst fijn dat je mijn advertentie leest! Ik ben Finn en ik ben opzoek naar een partycoverband, een actieve band die al optredens heeft in bijvoorbeeld tentfeesten op de kermis. Het genre van zoon coverband ligt natuurlijk heel breed. dus daar kijk ik niet heel streng naar. Zolang het maar GEEN metal en jazz is;) Over mijzelf: Ik ben erg enthousiast en het mijn shit op orde. Ik … meer »

Finn Smedes