Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren Bassist Gezocht (bluesrock)

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 141x bekeken

Ervaren en gemotiveerde bassist gezocht voor het opzetten van een nieuwe bluesrock band omgeving Utrecht. mijn uitgangspunten: -geen oefenruimte band -goede en duidelijke afspraken met elkaar (wie doet wat) -binnen een redelijke termijn try-outs en/of optredens gaan doen (max. 10 per jaar) -regelmatig repeteren -veel speelplezier Gewenste uitbreiding is met drums en toetsen. Een voorlopige … meer »

Muzikantenbank user Bluez Babys BandBluez Babys Band

Muzikanten gezocht !!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 549x bekeken

Muzikanten gezocht !!Ach, laat ik het zo nog eens proberen. Ben een nog steeds ambitieuze zingert/ liedjesschrijver in de hoek van Blof, de Dijk, Goede Doel. Ik zoek ervaren muzikanten om met een eigen repertoire iets goeds neer te zetten. Een TopOudeLullenBand !! Alleen eigenwerk. Ik zoek bassist, drummer, toetsenist en gitarist, ben zelf ook gitarist. Stem erbij is welkom !!! Niet hooghartig bedoeld, maar ik zoek wel … meer »

Toon van Mil

Bassist en toetsenist m/v gezocht

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 195x bekeken

Wij zijn op zoek naar een bassist en een toetsenist m/v. We spelen melodieuze hardrock/metal, alleen eigen nummers, geen covers. Oefenruimte bij Hi Gain Guitars in Houten (Utrecht), repetities op vrijdagavond. Opberghok aanwezig. Wat wij van jou vragen is 100% inzet (en eigen vervoer). Reacties graag via info @ afterthesilence .nl (zonder spaties).

Muzikantenbank user After The Silence Melodieuze hardrock/metal bandAfter The Silence Melodieuze hardrock/metal band

Gitarist en zangeres van opstartende rock band zijn op zoek naar een drummer,een bassist en een gitarist

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 267x bekeken

Hoi! Wij (Peter en Rebecca),zijn op zoek naar bandleden om een nieuwe Rock band in Utrecht op te starten. Wij willen beginnen als rock /alternative/ britrock coverband met als doel uiteindelijk ook eigen nummers te schrijven en regelmatig optredens te hebben. De droom is het om met onze muziek geld te verdienen. Ben jij bassist,gitarist of drummer en kan jij je vinden in volgende bands: Muse,Queens … meer »

Muzikantenbank user Becks WiergowskiBecks Wiergowski

Heavy sludge metalband Deformus zoekt per direct een leadgitarist/bassist!

Bassist en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 105x bekeken

Heavy sludge metalband Deformus zoekt per direct een leadgitarist/bassist!Heavy sludge metalband Deformus zoekt per direct een leadgitarist en/of bassist! Wij maken metal die niet in 1 hokje te plaatsen is en willen zo snel mogelijk weer up en running zijn. Check onze muziek en wie we zijn op www.facebook.com/deformus en stuur ons dan bij interesse een bericht of mail naar rpost234@*****.com Wat wij vragen is lekker kunnen spelen, in bezit zijn van eigen gear, rijbewijs, … meer »

Remco Post