Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres op zoek naar soul/urban band!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 208x bekeken

Zangeres op zoek naar soul/urban band!Hey! Mijn naam is Monique, 24 jaar, en ik ben op zoek naar een band, die minimaal 2 a 3 keer per maand optreed. Momenteel ben ik vooral in de studio te vinden, en maak ik eigen muziek (nederlandse urban) maar ik mis het zingen en performen ontzettend, en daarom wil ik dit veel vol enthousiasme op gaan pakken. Ik heb al veel ervaring, ik heb in een reggaeband gezongen en keys gespeeld, in een … meer »

Muzikantenbank user Monique BruinsMonique Bruins

Jazz band zoekt bassist

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 122x bekeken

Wij. Toetsen sax drummer en gitarist zoeken een bassist voor realbook jazz met veel ruimte voor improvisatie. Contra bas heeft de voorkeur. Eens in de 2 a 3 weken repeteren op zaterdag en dan optredens. Nivo licht gevorderd en willen graag beter worden.

Muzikantenbank user BoschBosch

Guerilla-Brass band de Baron zoekt bassist

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 165x bekeken

Guerilla-Brass band de Baron zoekt bassistBen jij de toekomstige bassist van De Baron? De Baron maakt guerillabrass: Brass, balkan, urban en worldbeat, in je moerstaal. We komen uit Utrecht (en Nijmegen), en repeteren wekelijks in Nieuwegein. We doen circa 40 optredens per jaar op verschillende festivals en podia, van Oerol tot Tivoli en zelfs Carré. Dus ben je bassist tussen circa 23 en 35 jaar, met podiumervaring en wil je veel spelen? … meer »

Muzikantenbank user Duco de VriesDuco de Vries

Punk songwriter zoekt bandleden

Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 134x bekeken

Punk songwriter zoekt bandledenIk ben Kjelt, woon in Nieuwegein en zaai al chaos sinds 1999, Ik schrijf, zing en speel zelf indie/folk/punk muziek met als doel 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞𝐮𝐬 te gaan touren. Hou je van muzikaal experimenteren, lekker de grens op zoeken en bier? Stuur me gerust een berichtje! (Mocht je niet van bier houden heb ik ook wel iets van thee ofzo :^) ) Tel: 0630013670

Muzikantenbank user kjeltkjelt

Jazz band zoekt bassist

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 133x bekeken

Bluenotejazzbeat zoekt gevorderde bassist. Viorkeur gaat naar een contra bassist. Gitaar. Piano . Sax en drums aanwezig.  Spelen Realbook met veel improvisatie . Uiteindelijk regelmatig optreden . Repetern eens in 2 a 3 weken overdag weekend.

Muzikantenbank user BoschBosch

Bassist gezocht voor duo (pianist en zangeres)

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 199x bekeken

Enthousiast duo (pianist en zangeres) zoekt een bassist (bij voorkeur uit Utrecht of directe omgeving) om met elkaar verder te bouwen aan jazzy repertoire met soms een uitstapje naar blues. We zijn drie maanden geleden gestart en hebben inmiddels een aardig repertoire opgebouwd. Denk aan nummers als Misty, Angel Eyes, Autumn leaves, maar ook aan repertoire van Norah Jones. We willen dit heel graag … meer »

Dolly Verheul

BOD Metalband zoekt een gemotiveerde bassist

Bassist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 177x bekeken

BOD Metalband zoekt een gemotiveerde bassistDe band B.O.D is met spoed op zoek naar een bassist bestaande uit gitarist vocals ,drums Wil deze band een stijl spelen Die tussen metal melodic Djent en uitstapjes naar andere metal invloeden Wij spelen in Amersfoort Voel jij je geroepen om de band met strakke bass geweld te versterken ? Aarzel dan niet en bel ! 0624430359

Muzikantenbank user Maddy RosesMaddy Roses