Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Chez LeFunk zoekt blazers en strijkers.

Blazer en Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 514x bekeken

Chez LeFunk zoekt blazers en strijkers.Hoi!!   Wij zijn: ***Chez LeFunk***  Disco Soul Motown showband. Wij zijn op dit moment met acht personen, drum, guitar, bass, rythm, keybord, vocals, horns. We spelen met een vaste bezetting, die al naar gelang wordt aangepast aan het repertoire dat we gaan brengen. We zoeken blazers en strijkers die zich herkennen in ons muziekgenre. Onze muziek is versterkt met het liefst zo weinig mogelijk … meer »

Muzikantenbank user WilliamWilliam

Toetsenist gezocht voor coverband

Blazer en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 352x bekeken

Onze pas gestarte band zoek een extra muzikant. Toetsen zouden welkom zijn, maar ieder ander instrument is ook welkom (bv blazers). Oefenen in (de buurt van) Nieuwkoop, meestal op donderdag. Huidige bezetting; zanger/gitarist, gitarist, bas en drums. Allen 50+, maar voor ons is leeftijd niet belangrijk. Op de setlist die we nu oefenen staan nummers van Simple Minds, Red Hot Chili Peppers, Hall & Oates, … meer »

Muzikantenbank user Ronald van HoveRonald van Hove

Coverband zoekt trompettist(te)

Blazer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 426x bekeken

Coverband zoekt trompettist(te)Coverband Goed Bezig zoekt een trompettist(e). De blaaspartijen liggen klaar! Goed Bezig speelt een breed repertoire van pop, blues en rock-nummers. De band bestaat uit 10 muzikanten (drums, keyboard, gitaar, basgitaar, tenorsax, altsax, trombone, (vacature trompet) en twee zangeressen. De gemiddelde leeftijd van de muzikanten is 60 plus en de band wordt af en toe begeleid door een muziekcoach die … meer »

Ruud Scholtens

Voiceware is op zoek naar een trompettist en trombonist.

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 269x bekeken

We zijn een dynamische groep van 8 zangers met een een 8-koppige band uit Mierlo. En wegens het vertrek van twee blazers zijn we op zoek naar nieuw blaastalent. Repeteren doen we op de vrijdagavonden. We brengen meerstemmig soul, pop, rock en jazz repertoire en we wisselen dit af met solo gezongen nummers. Op voiceware.nl staan een aantal muziekfragmenten die je een goede indruk van ons kunnen geven. … meer »

Aart

Trombonist gezocht voor Big Band

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 188x bekeken

Big Band Bennebroek zoekt een trombonist en trompettist, wij repeteren op dinsdagavond in ons eigen verenigingsgebouw olv Rodney Calis, van 20.00 tot 22.00 uur. Gezellige sfeer, leuk repertoire (zie site), makkelijk parkeren, optredens regionaal, mail me gerust voor meer info!

Michèle

Saxofonist (e) gezocht

Blazer gezocht in Emmen (Drenthe) | 250x bekeken

The Blue Goose Revival Jazzclub zoekt een vaardige Saxofonist(e) we spelen Jazz uit de jaren 20 30 van oa Duke Ellington Trumbauer King Oliver.Een mix van Engelse en Amerikaanse Jazz. The Blue Goose is een club van negen muzikante(n)(s) en we repeteren op de donderdagavond, kijk op https://bluegoosejazz.nl/

Frans van Gulik

Joekskapel Kleffe Zök zoekt zwaar koper

Blazer gezocht in Venlo (Limburg) | 339x bekeken

Wij zijn op zoek naar versterking bij het zwaar koper. Kleffe Zök is een kapel uit Horst, die wekelijks op donderdag repeteert. Naast het muzikale gedeelte staat gezelligheid met veel ‘joeks en plezeer’ hoog in ons vaandel. Optredens zoeken we zorgvuldig uit want we willen alleen leuke optredens doen. Meer info is te vinden op de Facebook pagina van de Kleffe Zök. Dus: -speel je trombone, … meer »

Salivette

THA Ugchelen zoekt muzikanten

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 333x bekeken

THA Ugchelen zoekt muzikantenTHA-Ugchelen, wil haar Steirische Harmonika groep uitbreiden met een trompettist en een klarinettist. Wij repeteren op de donderdagmiddag van 13.00 uur tot 14.15 uur adres Clubhuis Prins Bernhard, Groenlingweg 21 7331 EB Apeldoorn

Muzikantenbank user Henk van den BergHenk van den Berg