Dé Muzikantenbank

Inloggen
Inloggen Registreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Too Tired Bluesband zoekt DRUMMER!

Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 35x bekeken

Bluesband Too Tired zoekt een nieuwe drummer! Na heel wat jaartjes samen musiceren heeft onze drummer om persoonlijke redenen afscheid van de band genomen. Too Tired is een band met een lange historie en bestaat momenteel uit: zanger, bassist en twee gitaristen. Allemaal muzikanten (45+) met de nodige band- en podiumervaring. Ons repertoire is blues georiënteerd met de nadruk op het meer stevige … meer »

Walther

Drummer gezocht voor vuige rockabilly band

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 48x bekeken

Hey daar, Deze nieuwe band met ervaren muzikanten is op zoek naar een ervaren guitarist en drummer. Wij "Isabella LaRouche & her Daddy O's" zang en Contrabas zijn deze rockabilly band gestart en willen het vorm geven a la Imelda May, in een Vuig jasje met een lekkere rockrand. Dus niet de geijkte oldschool rockabilly. Ervaring in de Rockabilly is niet perse nodig. Nummers om een beetje … meer »

Muzikantenbank user marjolein wegner marjolein wegner

Band zoekt zanger leeftijd (15 t/m 20)

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 62x bekeken

Hay, Ik ben julius 16 en heb een band (Favourite Jokers). Wij zijn met ze 3e maar hebben een zanger nodig. Wij spelen vooral funk, rock. Bands zoals: eigen nummers- jimi hendrix- ratm enz (een beetje funk en rock achtig dus). Wij zoeken dus een goede zanger/ beetje rap die bereid is om 1x per week te oefenen in Amsterdam en goed kan zingen en een beetje rap. Ongeveer vanaf 15 tot 18 jaar oud. Heb … meer »

Muzikantenbank user Julius Molenaar Julius Molenaar

Hardcore/Punk band zoekt gitarist!

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 57x bekeken

We zijn op zoek naar een gitarist! We maken hardcore/punk in de stijl van John Coffey, Everytime I Die met wat Rancid en Dag Nasty invloeden. We hebben een eigen oefenruimte in de buurt van Haarlem (we komen zelf uit Haarlem, Almere en Hillegom). Er ligt al een geheel repertoire, maar eigen invloed is altijd welkom natuurlijk. Je kan een aantal nummers vinden op: https://www.youtube.com/channel/UCm1Fm4l0VQzisaZvl0A5ezw De … meer »

Muzikantenbank user Robert Maclean Robert Maclean

Frontman/zanger gezocht voor metalband Collect the Guns

Zanger / Zangeres gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 67x bekeken

Bestaande band CTG zoekt zanger mét stevige strot en dito attitude. CTG bestaat momenteel uit een basisformatie van gitarist, bassist en drummer. Stijl ligt niet per se vast, maar invloeden zijn bands als Alter Bridge, Stone Sour en RATM. Doel is om het bestaande repertoire verder uit te breiden met verse invloeden van jou. Tevens in bezit van eigen repetitieruimte nabij Zuidwolde (Dr.), regio … meer »

Muzikantenbank user Martijn Horsman Martijn Horsman

Band zkt (Lead)Gitarist

Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 71x bekeken

Band zkt (Lead)GitaristWij van Mazeppa's Ride zijn op zoek naar een lead gitarist, om onze Doom/Stoner band te vervolledigen ! Liefst iemand met een beetje ervaring in het genre, of een rasechte liefhebber ! We repeteren 2 tot 4 keer per maand en schrijven onze eigen nummers. Regio Antwerpen

Muzikantenbank user Jan Brants Jan Brants

Guitaristen en bassisten gezocht (AMSTERDAM)

Bassist en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 74x bekeken

Een zanger en drummer (16/17 jaar oud) met niet heel veel ervaring maar ontzettend veel ambitie zoeken gitaristen en bassisten om liedjes mee te schrijven en gigs te spelen. Wij zijn vooral geinspireerd door klassieke rock (Beatles, Pink Floyd, Jimi Hendrix etc) maar ook door moderne bands zoals de Arctic Monkeys en Muse. We zijn wel open voor het experimenteren met andere genres maar we blijven vooral … meer »

Muzikantenbank user Bickel Krabbé Bickel Krabbé

Ervaren zanger voor ervaren, swingende coverband gezocht!!!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 105x bekeken

Hi! 7 koppige ervaren, swingende coverband uit de regio Utrecht is met spoed op zoek naar een ervaren leadzanger die onze aanwezige, female, vocals die extra dimensie kan geven waar we naar op zoek zijn! Je wordt daarbij heel goed ondersteund door zeer ervaren muzikanten die met jou als extra leadzanger een mix van Soul/R&B/Funk/Disco/Pop/Rock zal brengen. Uiteraard zoeken we geen beginnende … meer »

Bass Man

Gezocht zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 209x bekeken

Gezocht zanger of zangeresBeste Zanger of Zangeres, Wij van Coverband Reloaded zouden graag in contact komen met iemand die het leuk vind om samen met onze huidige zangeressen de zang te verzorgen. Gezelligheid en respect voor elkaar vinden we erg belangrijk en daarnaast is goede muziek maken natuurlijk ook erg belangrijk. Het is de bedoeling dat je zowel lead als achtergrond gaat zingen., om zo elkaar te kunnen aanvullen. Wij … meer »

Muzikantenbank user Ben van der Plas Ben van der Plas