Dé Muzikantenbank

Inloggen
Inloggen Registreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Vette band zoekt ZANGER (rock/alternative/punk)

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 40x bekeken

Vette band zoekt ZANGER (rock/alternative/punk)Hoi hoi! Wij zijn een band uit Tilburg en bestaande uit 3 leden; Ivo Breukink (gitaar) Ruud van Loon (drums) Camiel Zeegers (bas) We spelen al een tijd samen als coverband (muse, paramore, artic monkeys) en hebben al enige podium ervaring. Wegens omstandigheden zitten we zonder frontman. Graag willen wij de stap verder nemen van covers naar eigen werk om ons zelf te ontplooien en de band … meer »

Muzikantenbank user Camiel Zeegers Camiel Zeegers

GEZOCHT: Drummer & Bassist voor band met eigen werk en covers

Bassist en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 108x bekeken

Wij (Max en Bob) hebben wat demo's gemaakt en willen nu graag de muziek gaan spelen met een band. Vind jij de liedjes wat in de bijgevoegde soundcloud link, en hou jij van gezelligheid en af en toe ook nog een biertje? neem dan effe contact met ons op! Genre varieerd van: Blues, Rock n roll, Funk, Soul. Wij schuwen weinig! Repeteren in Amsterdam, eigen inbreng wordt gewaardeerd in het schrijf … meer »

Max de Kok

Bowie Tribute Band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 78x bekeken

Bowie Tribute BandMijn stem is als twee druppels water als die van David Bowie. Ik wil een groep goede muzikanten samenstellen voor een Bowie Tribute Band . Het concept dat ik voor ogen heb is om twee concertreeksen op een avond uit te voeren zoals Bowie die zelf ooit gegeven heeft. (2 x 50 minuten) Een belevingsconcept. Ik heb gesignaleerd dat veel mensen met weemoed terugverlangen naar concertmomenten, of er … meer »

GH

Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 59x bekeken

Bassist gezocht!Wij zijn op zoek naar een gedreven bassist met podium ervaring om een goeie backing band te vormen! Voor een impressie kan je naar mijn website gaan! Er zijn ook nog live opnamens beschikbaar waarin wat nrs een andere vorm hebben gekregen. In ieder geval de sound is een mix van Pearl Jam/Eddie Vedder, Springsteen en Mark Lanegan! gr Bruno Rocco

Muzikantenbank user Bruno Rocco Miletic Bruno Rocco Miletic

Drummer MET SPOED gezocht.

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 79x bekeken

Drummer MET SPOED gezocht.Liemerse/ Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe drummer. De band speelt uitsluitend eigen werk (POP/ROCK). We zijn met z`n vieren (gitaristen2x—zangeres en drums) en oefenen consequent 1 avond ( woensdagavond) per week. Onze oefenruimte is in Elten. (D). De eigen nummers eisen een strakke dynamische en energieke beatlijn. Daarom zijn we op zoek naar iemand met ervaring en de … meer »

Foreign Affairs

Gitarist-zanger gezocht voor bluesband

Gitarist gezocht in Tiel (Gelderland) | 86x bekeken

Ben je gek van blues(rock) en wat aanverwante muziek? Ben je ergens tussen de 40 en 80 jaar oud? Speel je lekker (solo)gitaar en sta je daarnaast ook vocaal je mannetje? Kun je wekelijks op donderdagavond repeteren, ergens in de buurt van Tiel, en er zo samen met ons voor te zorgen dat er vlot een repertoire van Bluesrock & More staat waarmee we regelmatig het land in kunnen? Zo Ja, dan ben jij … meer »

Jeroen