Dé Muzikantenbank

Inloggen
Inloggen Registreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht met notenkennis

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 51x bekeken

Hallo, ik ben bassist en heb een ensemble. Nu zoek ik een gitarist voor het oprichten van een combo. Repertoire is jazy, easy listening en lounge music. Het is absoluut noodzakelijk dat je van noten kan lezen en je jazz-akkoorden beheerst.

H.A.L. Berkers

Kansas Tribute band (in oprichting) :

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 120x bekeken

Kansas Tribute band (in oprichting) : Zijn er in de wijde regio van Rotterdam muzikanten die samen met mij één van de betere Kansas tribute band willen vormen? Het wordt niet een algemene feestband voor fuifen en partijen met disco, R&B en Jantje Smit, nee, alleen maar classic prog.rock van Kansas. Op dit moment is er, behalve de toetsenist, nog niks, dus dit mailtje is een inventarisatie. Gezocht … meer »

Amse de Jong

Startende band zoekt Toetsenist!!

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 116x bekeken

Nieuw opstartende Band,Zangeres, Drummer, Bassist en ik Gitarist zoeken een Toetsenist. Gemiddelde leeftijd van ons is zo'n 50 jaar maar leeftijd is niet echt van belang. Speel je Keyboard ben je een tovenaar op de toetsen is dat te gek, maar speel je wat minder maar wel goed in begeleiding ook fijn want we moeten nog nummers gaan kiezen dus kunnen nog alle kanten op. We gaan zo'n beetje in juni … meer »

Fred van Iterson

Strijkkwartet zoekt nog extra altviolisten en cellisten

Strijker gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 107x bekeken

Strijkkwartet zoekt nog extra altviolisten en cellistenHallo allemaal Voor mijn ensemble ben ik nog op zoek naar extra (alt)violisten en cellisten die graag zich willen toevoegen aan mijn strijkkwartet bijvoorbeeld bij optredens en tijdens repetities wanneer de vaste bezetting niet volledig of deels kan meespelen. Wij spelen vooral een mix van licht klassiek en pop muziek met diverse stijlen. Ben je violist, altviolist of cellist en heb je interesse … meer »

Armando Jubitana

Muzikanten gezocht voor Waterboys-tribute

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 56x bekeken

Nijmegen. Wij zijn op zoek naar mensen die zin hebben om mee te werken aan een Waterboys-tribute project. Het lijkt ons leuk om te werken naar een concreet eind-optreden, bijvoorbeeld Tribute in Oost in februari. Enige podiumervaring is dus wel fijn. Zanger en violiste hebben we al, maar we zoeken nog: drums, bas, keyboard/piano, sax, gitaar, mandoline. Geïnteresseerd? Bel Roel: 06-24754555

Marijn

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 213x bekeken

wij zijn 3 erg gedreven muzikanten die een monster truck tribute band zijn gestart ( drum, bas en gitaar) het enige wat nog ontbteekt is een gedreven zanger. Ben jij diegene die ons aan kan vullen reageer dan gerust. wij komen uit de omgeving Rotterdam. grt Erik

Erik Baas

Coverband in oprichting zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 203x bekeken

De band die we voor ogen hebben bestaat uit een combo, een blazerssectie en vocalisten. Op dit moment zoeken we nog een gitarist. Daarnaast is er eventueel ook nog plaats voor een trompettist en trombonist. We streven er naar om goede muziek te maken in een gezellige sfeer. De repetities zullen zijn op donderdagavond van 20.30-22.30u in het Brandpunt in Brandevoort, Helmond. Heb je interesse, … meer »

Muzikantenbank user Clark Kellenaers Clark Kellenaers