Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rauw, Lyrische Hard Blues Band zoekt Drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Rauw, Lyrische Hard Blues Band zoekt DrummerDe heren van Les Salopes spelen reeds langere tijd samen en hebben een repertoire van 25+ eigen nummers. Zij staan voor pittige huischgemaekte liederen die het Leven Zelve beschrijven. Rauwe, messcherpe composities vol wrange humor. Met pakkende, handgeschreven songs als basis balanceren zij tussen snoeiharde “in your face” nummers en melancholieke, lyrische songs. Denk aan Black Keys, Triggerfinger, … meer »

Muzikantenbank user Robert BaarsRobert Baars

Drummer/Percussionist gezocht

Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Wij toetsenist (62) en zangeres (57) zijn op zoek naar een drummer om ons duo uit te breiden. Wij spelen een mix van covers en eigen werk en produceren videoclips ter ondersteuning van onze muziek. Je kunt ons bekijken en beluisteren via de speellijsten op ons YT-kanaal: Covers: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7AbpjHidrCGNPsTzn_ac7mhIvDNCK-9a Eigen werk: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7AbpjHidrCFsEff_CaIE3hT7z_COMk52 Live … meer »

Klavier

Drummen bij orkest in Zoetermeer?

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 129x bekeken

Drummen bij orkest in Zoetermeer?Er is bij ons een plek vrij gekomen en we zoeken per direct een drummer op de maandagavond. Het orkest repeteert in fanfare bezetting aan een repertoire van voornamelijk amusementsmuziek. Muziek van Deep Purple, Radar Love, Formula 1 en een repertoire aan bekende film hits staan onder andere op het programma. Kan jij bladmuziek lezen en heb je zin om een keer mee te doen? Mail naar info@ muziekverenigingkenv.nl … meer »

Arjen van Putten

Drummer/Pianist/Saxofonist gezocht!

Blazer, Drummer en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 457x bekeken

Drummer/Pianist/Saxofonist gezocht!Voor een Amy Winehouse act - met liveband in middelkleine bezetting zoeken we een strakke drummer, een vingervlugge pianist en een soulfull saxofonist (bvk tenor of bariton) M/V. Gevraagd: goede instrumentbeheersing, enige theoretische kennis, voldoende energie en vrije tijd beschikbaar. Het betreft een herstart. Doel is weer met enige regelmaat een (betaalde) show verzorgen. Leeftijd onbelangrijk. Omgeving … meer »

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk

Ervaren drummer gezocht

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 394x bekeken

Ervaren drummer gezochtSplit Seconds is op zoek naar een nieuwe drummer. Wij zoeken iemand die klaar is om het podium op te gaan. Geen beginner, dat zijn wij ook niet. Wat bieden wij? Regelmatig optredens, wij zijn aangesloten bij een boekingsburo en zijn zelf ook vrij aktief in het vergaren van optredens. Een prive ruimte waar alle gear veilig kan blijven staan. 1xpw(woensdag) zijn we te vinden in de maasdijk. Wij voegen … meer »

Muzikantenbank user SplitsecondsSplitseconds

Muziekles Zoetermeer hout en koper! saxofoon trompet trombone hoorn

Blazer en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 162x bekeken

Muziekles Zoetermeer hout en koper! saxofoon trompet trombone hoornVoor muziekles in Zoetermeer moet je bij ons zijn! Muziekvereniging K&V Zoetermeer biedt op maandag avond lessen aan van professionals voor een scherp tarief. Kijk voor meer informatie op muziekzoetermeer.nl en met vragen kan je altijd terecht bij ons door te mailen naar info@ muziekverenigingkenv.nl (aan elkaar) Tot snel! https://youtu.be/1abdvzOgt4w

Arjen van Putten

Drummer gezocht.

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 287x bekeken

Beste Drummers, Voor een opstartende Soulband ben ik nog op zoek naar een ervaren drummer bezit jij de juiste vaardigheden en vind je het leuk om samen met de bassist een vette groove neer te zetten laat dan wat van je horen. Groet,

Muzikantenbank user Gavin TentuaGavin Tentua

Zoektocht naar bandleden!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 300x bekeken

Hoi ik ben Sem(17) en ik speel basgitaar normale gitaar en drums . Ik ben momenteel bezig om een band op te richten in de omgeving van Dordrecht. Ik zelf speel Basgitaar en we hebben al een goede lead gitarist . We hebben een oefenruimte en bandcoach en we spelen voornamelijk Rock . Onze favoriete bands zijn : Nirvana Black sabbath Red Hot Chili peppers Guns N Roses Queen Metallica mötley cruë … meer »

Muzikantenbank user Sem Van LelieveldSem Van Lelieveld

Heavy metal project zoekt bassist, gitarist en drummer

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 457x bekeken

Nieuw metal project. Wij zijn een duo (zanger en een drummer / gitarist / bassist) en hebben het afgelopen jaar een CD geschreven en opgenomen met 9 eigen nummers. Deze CD is afgemixt door een professionele studio en zal binnenkort gereleased wordend. Link naar soundcloud hieronder… Stijl is beïnvloed door het hardere werk van Metallica met een punk/hardcore randje en diverse andere invloeden zoals … meer »

Muzikantenbank user Paul De HartogPaul De Hartog