Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianist zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 27x bekeken

Ik ben Chris 46 jaar en ben opzoek naar een zangeres die samen met mij muziek wil maken. Ik woon in Markelo Geen optredens gewoon omdat het leuk is om muziek te maken. 6 jaar geleden heb ik in bandjes gespeeld, dat was leuk. Maar nu wil ik liever genieten van het muziek maken en eventueel opnemen. Ik heb eventueel goede opname apparatuur. Dit is nog over van mn studio. Groetjes Chris

Christiaan

Nijmeegse TinkerClub zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 45x bekeken

De net opgerichte TinkerClub zoekt een zangeres voor solo en backingvocals. De basis is er: drums, bas, gitaar & gitaar/toetsen (allemaal 40+). We vinden een goeie klik en plezier belangrijk. Muzikaal ligt de nadruk vooral op eigen werk (richting melodieuze pop & soms wat steviger). Inspiratie uit bijv. The Beatles, Radiohead, Joni Mitchell. Eigen inbreng welkom. Tof als je bijv. ook nog gitaar of … meer »

Marijn

Dirty Frank & the White Russians is op zoek naar een lead vocalist!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 44x bekeken

Dirty Frank & the White Russians is een band met eigen materiaal in een heavy-garage-blues-rock-stoner-desert stijl met een knipoog naar 70's rock. (Black Sabbath, QOTSA). Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, energieke vocalist om de lead vocals van onze band over te nemen. De afgelopen 4 jaar hebben wij een repertoire opgebouwd van eigen materiaal waarmee we met iemand die de lead vocals … meer »

Dirty Frank

Doorstartende akoestische band zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 75x bekeken

De titel zegt het al. Tijdens de coronacrisis is de band gedeeltelijk uit elkaar gevallen en nu het weer mag willen we graag doorstarten. Bezetting is (voorlopig) zangeres, gitarist (met backings) en percussionist (met backings). Repertoire: alles wat we leuk vinden, zonder ons te conformeren aan een genre of decennium, als het akoestisch maar recht doet aan het origineel. Optreden is geen doel, maar … meer »

Muzikantenbank user Gerald BossinkGerald Bossink

Coverband Into Colors zoekt gevorderde drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 93x bekeken

Wij zijn een viermansformatie en spelen covers in een eigen jasje. We zijn op zoek naar een gevorderde drummer die mee wil bouwen aan een mooi repertoire. Van rustig tot uitpakken. Bill Whiters tot Hendrix. Jaren 80 met uitstapjes. Doel is optreden. Leeftijd niet belangrijk. Ervaring en eigen vervoer wel. Repeteren in Rhoon.

Rob Herben

Gitarist gezocht omgeving Den Bosch (Noord-Brabant)

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 97x bekeken

Gitarist gezocht omgeving Den Bosch (Noord-Brabant) Voor de heroprichting van een coverband zijn wij op zoek naar een enthousiaste gitarist(e), bij voorkeur met 2de stem. Wij hebben meer dan 15 jaar podiumervaring en na een stop van een aantal jaar, willen we de draad weer oppakken. Het idee is om tweewekelijks te repeteren in de buurt van Heusden (Noord-Brabant) in een eigen repetitieruimte. We … meer »

Ton

MAZE Voices heeft plek voor een tenor en een bariton

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 45x bekeken

Jawel, zangers, er komen dit keer zelfs 2 plekjes vrij in één van de leukste vocal groups van Nederland. Die plekjes zijn gereserveerd voor zangers met een goede energie die niet de solist willen uithangen en juist genieten van het kleuren en blenden met elkaar. Hou je van een a cappella uitdaging en ben je bereid om met ons mee te reizen naar mooie plekken (Bazel en Lissabon staan naast Blaricum … meer »

Muzikantenbank user Ed MuldersEd Mulders