Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt ervaren toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 142x bekeken

Commercieel ingestelde coverband nog op zoek naar een ervaren toetsenist die weet wat spelen is met aanvullende tracks. Allround playlist: pop, dance classics, rock Nederlands, etc. Zo'n 30 optredens per jaar, leuke vergoeding en vooral veel plezier en een goed niveau. Wij zoeken geen pianovirtuoos maar een functionele toetsenist met evt mogelijkheid om backing te verzorgen. Leeftijd va 30

Muzikantenbank user Mainstreet coverbandMainstreet coverband

P!nk Tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 157x bekeken

P!nk Tribute zoekt toetsenistWord jij de nieuwe toetsenist van onze P!nk tribute band? Ben je een P!nk-liefhebber en heb je altijd al de magie van haar muziek op het podium willen brengen? Dan is dit je kans! Wij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een getalenteerde toetsenist om onze (semi)professionele tribute band te versterken. Als je ervaring hebt in bands en vertrouwd bent met in-ear gebruik, … meer »

Patrick

Gitarist/zanger gevraagd

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 219x bekeken

Vroeger maakten we muziek en dat zijn we opnieuw op gaan pakken. Helaas is onze zanger/gitarist ons ontvallen. Wie vindt het leuk om af en toe samen te spelen en bij gelegenheid een keer op te treden? In kleine bezetting (drums-toetsen-gitarist/zanger) maar dat kan groter worden. Omgeving Noord-Limburg/Oost-Brabant/Gelderland.

Muzikantenbank user Bert van WanrooijBert van Wanrooij

Ervaren hobby leadgitarist gezocht.

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 391x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren hobby leadgitarist om onze band te komen versterken. Band bestaat uit zangeres, drummer, bassist en slaggitarist. Wij spelen voornamelijk guilty pleasure Rock/Pop nummers met een randje. Ontspanning en gezelligheid met elkaar staat bovenaan. We schromen er niet voor om ook zo nu en dan creatief bezig te zijn met het maken van eigen nummers. Voorkeur gaat uit naar … meer »

Ramon Lamers

Commercieel ingestelde coverband zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 277x bekeken

Commercieel ingestelde coverband zoekt toetsenist(e)Commercieel ingestelde coverband zoekt een ervaren toetsenist. Wil jij deel uitmaken van een leuk groep en heb je podiumervaring dan zoeken wij jou. - Je vindt een breed repertoire leuk (pop. rock, dance classics, ned etc) - Je hebt je spullen op orde en in bezit van vervoer - Je kunt/wilt spelen met aanvullende tracks en in ear - Je hebt ervaring in een coverband - Je wilt regelmatig (+/- 30x … meer »

Muzikantenbank user Mainstreet coverbandMainstreet coverband

Alternative band zoekt allround gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 378x bekeken

Hey you! Na ruim 10 jaar te schrijven en muziek te maken heb ik ongeveer 2 jaar geleden een band opgericht waarmee ik mijn nummers uitwerken. We zoeken een (ervaren) gitarist die de brug tussen uke en bas kan opvullen door afwisselend slag en solo werk te doen. Er is ruimte voor je eigen imput en creativiteit Het genre wisselt van meer poppy tot rock met ska invloeden. We repeteren wekelijks met als … meer »

Muzikantenbank user NaomiNaomi

Allround coverband zoekt Backing vocalist(e) met pianoskills

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 238x bekeken

Wij zijn een gedreven, stabiele maar bovenal enthousiaste semi-professionele allround coverband en op zoek naar vervanging voor onze backing vocalist en tevens toetsenist die ons helaas na 12 jaar gaat verlaten. - 50 tot 60 optredens per jaar binnen straal van 100 km rondom Nijmegen - 1x per maand kijkavond/repetitie - 20 tot 45 jaar - Professionele instelling Wij zoeken een backing vocalist(e) … meer »

Muzikantenbank user SingSingSingSingSingSing