Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht voor vette tributeband

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 320x bekeken

Ben jij een goede zanger en zou jij graag in een vette tributeband willen zingen, dan hoor ik graag van jou. Denk aan: - Jamiroquai - Phil Collins Met een uitgebreid muzikanten netwerk is een band zo geformeerd. Kernwoorden: - goed niveau - goed voorbereid zijn - korte snelle periode om repertoire op te bouwen - weinig repeteren en veel optreden Tot horens, Michel - bassist

Michel Daals

Skaband Yotta zoekt trompettist

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 230x bekeken

Skaband Yotta zoekt trompettistYotta is een achtkoppige skaband uit Nijmegen en omstreken. We spelen lekkere muziek in energieke optredens. 20 eigen nummers en af en toe wat covers. We zoeken een tromettist(e) met een warm hart voor muziek met een offbeat. Je vormt met onze trombonist en saxofonist de blazerssectie. Alle partituren zijn beschikbaar. Een indruk van wat we doen krijg je op onze website. Heb je interesse in een kennismaking … meer »

Oscar Kunst

Porcupine Tree tribute zoekt bassist!

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 496x bekeken

Porcupine Tree tribute zoekt bassist!Hi! Wij, Porcupine Treebute, zoeken een bassist die een grote liefde heeft voor Porcupine Tree, Steven Wilson en alles wat naar prog smaakt! Wij zijn sinds 2011, voor zover we weten, de enige PT tribute in Nederland en spelen al jarenlang verscheidene nummers uit het oeuvre van Porcupine Tree. Van nummers van Lightbulb Sun tot aan The Incident en schromen ons niet voor technische of lange nummers. … meer »

Muzikantenbank user Kieran HilderinkKieran Hilderink