Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 547x bekeken

Bassist(e) gezochtWij zijn Lake Division, een (prog) rock/ pop band. Wij zijn op zoek naar een bassist(e) die met ons aan de slag wil gaan. Onze gemiddelde leeftijd is 37; we zoeken iemand die past bij deze leeftijd. We repeteren wekelijks in een oefenruimte in Veghel. We zijn bezig met een album met eigen werk. Wanneer dit klaar is, willen we met deze muziek gaan optreden. Onze eerste single is hier te beluisteren: https://open.spotify.com/track/7ED8XBQuCeDIg5An7Q1bT9?si=bade21aa8fc84038

Bart van Irsel

"The SAINTS" zoeken een toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 1100x bekeken

“The SAINTS” is een band die zijn oorsprong had in 1965 in Eindhoven. Door de jaren heen is de samenstelling aangepast. Wij zijn een groep muzikanten (zeer ruim 65+ met uitzondering van de zangeres) met zeer ruime ervaring zijn wij op zoek naar iemand met hart voor de jaren ’60-’70 muziek (Fleetwood Mac, Beatles, Roy Orbison, Eagles e.a.), maar ook zijn weg vindt in Metallica, Bruce Springsteen, … meer »

Wout Isbouts

Poporkest zoekt pianist/toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 742x bekeken

Poporkest zoekt pianist/toetsenistFull Stage Collective uit regio Den Bosch is een amateurorkest dat bestaat uit 40 muzikanten en 6 vocals. Het orkest heeft een uiteenlopend repertoire van 400 nummers in vele stijlen en van alle tijden variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads. Wij zoeken voor de ritmesectie een enthousiaste pianist/toetsenist.

Frank Dirne