Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Funk vocalist gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 307x bekeken

Voor een goed geoliede vintage funk band zoeken we een energieke vocalist en entertainer. De rol is de energie vd band te verhogen door over delen vd nummers te zingen en/of rappen. In een redelijk minimalistische stijl. Het gaat ons niet om de beste zang skills, en heel veel text, maar de creativiteit, energie en teamspirit vd persoon. We kunnen het organiseren voor minimaal repeteren en maximaal … meer »

G Hendriks

Band2Party zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 253x bekeken

Band2Party, dè pop/rock feestband van Eindhoven en omstreken is per direct op zoek naar een lead zanger. Ben jij een gangmaker en zweep jij het publiek op met jouw stem en performance? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een 12-koppige band voor een gegarandeerd feest, met drums, gitaren, backing, toeters, bellen en blazers. We repeteren om de week op donderdagavond in Eindhoven en streven … meer »

Rob Theunissen

Zanger(es) gezocht voor CCR Coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 147x bekeken

Fogerty's Revival is op zoek naar een zanger(es) om de band weer helemaal compleet te maken. We spelen CCR en John Fogerty's nummers. Daar liggen onze roots als Fogerty's Revival. We repeteren elke dinsdagavond in eigen repetitieruimte in Eindhoven van 20.00 tot 22.00 uur. Wil je graag zingen en een paar keer per jaar een podium op? Laat het ons weten en we plannen een avondje met jou in!

Jelte Walthuis

Rock and Roll band zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 426x bekeken

Rock and Roll band zoekt een sologitarist. Ben jij diegene die samen met onze andere muzikanten de muziek uit de jaren 50-60 doet herleven dan zijn wij op zoek naar jou. Elvis, Cliff, Buddy Holy, Wanda Jackson, Imelda May enz Artiesten die wij hoog in het vaandel hebben staan. Wij repeteren eens in de twee weken in onze eigen repetitieruimte in Helmond welke van alle gemakken is voorzien. Wij … meer »

Kees van Valen

Bassist zoekt band

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 222x bekeken

Zeer ervaren bassist heeft weer tijd en energie voor een nieuwe energieke groovende "cover" band. Genre pop, soul, funk van toen en nu. James B, Aretha F, EWF, CHIC, Prince, TOP, Bruno Mars, Tina, Incognito en ga zo maar door…... Regio Eindhoven, Helmond, Weert, Roermond.

Fender Basses

To all Singers or songwriters!

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 444x bekeken

Hi Singer! Are you the type of person who keeps singing at home, with the tv, with spotify or youtube or at any other moment? Wouldn't you like to try to sing together with a guitarplayer? I think it adds another dimension to music when you combine live music with singing. If you would like to try or have any other question, Just let me know, Guitarguy

gitarist-647

Classic rockband Sons of Revival zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 595x bekeken

Sons of Revival is een classic rockband met veel nadruk op de grote maar ook kleine klassiekers van artiesten zoals The Beatles, Rolling Stones, The Doors, The Eagles, JJ Cale, etc. Wij bestaan momenteel uit een zanger/gitarist, bassist, gitarist en toetsenist waarbij ook veel achtergrondzang wordt toegepast en de leeftijd zo rond de 55 schommelt. Wij willen graag een paar keer per jaar optreden, … meer »

Muzikantenbank user Bas SturkenboomBas Sturkenboom

Chez LeFunk zoekt blazers en strijkers.

Blazer en Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 450x bekeken

Chez LeFunk zoekt blazers en strijkers.Hoi!!   Wij zijn: ***Chez LeFunk***  Disco Soul Motown showband. Wij zijn op dit moment met acht personen, drum, guitar, bass, rythm, keybord, vocals, horns. We spelen met een vaste bezetting, die al naar gelang wordt aangepast aan het repertoire dat we gaan brengen. We zoeken blazers en strijkers die zich herkennen in ons muziekgenre. Onze muziek is versterkt met het liefst zo weinig mogelijk … meer »

Muzikantenbank user WilliamWilliam

Allround coverband zoekt ervaren semi-prof toetsenist Regio Eindhoven

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 471x bekeken

Allround coverband zoekt ervaren semi-prof toetsenist Regio EindhovenHallo toetsenist m/v. Ben jij opzoek naar een semi-prof allround feest coverband met optredens, gezellige mensen en ervaren muzikanten, een redelijk hoog muzikaal niveau, wil je tussen de 10 en 20 keer per jaar optreden tegen een leuke gage, kom je uit de regio Eindhoven of vind je het niet erg om te rijden en in Helmond te repeteren, lees dan even verder! Wij coverband Sound-4Ce (soundforce) zijn … meer »

Muzikantenbank user KCKC