Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Caverns zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 144x bekeken

Wij zijn Caverns, een 4-koppige metalband met eigen werk dat beïnvloed is door bands als Katatonia, Opeth, Karnivool en Mastodon. Na het uitbrengen van onze eerste EP Once Vivid Sky willen we een (eerste) zanger toevoegen aan de band, zodat Martin, zanger/gitarist meer focus krijgt voor vlot gitaarwerk. Verder bestaat de band uit Martijn (gitaar), Pim (Drums) en Rens (Bas). We zijn rond de 35 jaar … meer »

Caverns

Border Blues Rock zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 233x bekeken

Wij, Natasja, Ludo en ik zijn op zoek naar jou (en een drummer) om onze band compleet te maken! Hou je van bluesrock en vind je het ook leuk om, net zoals wij, geregeld van die stijl af te wijken? Dan zit je bij ons helemaal goed. Waar wij tot nu toe blij van worden, zijn nummers als: Beth Hart - Bad woman blues Aynsley Lister - Angel o mine Koko Taylor - Voodoo woman Doyle Bramhall II - So You … meer »

Muzikantenbank user Nick van den BergNick van den Berg

Border Blues Rock zoekt toetsenist in Tilburg e.o. (Noord-Brabant)

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 487x bekeken

Wij, Natasja, Ludo, Bob, Jorgen en ik zijn op zoek naar jou om onze band compleet te maken! Hou je van bluesrock en vind je het ook leuk om, net zoals wij, geregeld van die stijl af te wijken? Dan zit je bij ons helemaal goed. Waar wij tot nu toe blij van worden, zijn nummers als: Beth Hart - Bad woman blues Aynsley Lister - Angel o mine Koko Taylor - Voodoo woman Doyle Bramhall II - So You Want … meer »

Muzikantenbank user Nick van den BergNick van den Berg

Muzikanten voor jazz-funk band gezocht

Blazer, DJ en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 453x bekeken

Drummer en bassist zoeken andere muzikanten om een jazz-funk band in de breedste zin van het genre te beginnen. Eigen inbreng is dus welkom. Het is de bedoeling om een combinatie van eigen werk en covers te spelen, met een stimulerende mix van arrangementen en improvisatie. Denk: syncoperende grooves, verassende breaks, jazz-harmonieën, en spetterende solo’s. Dat alles met een lekkere pocket gespeeld. … meer »

Lieven Martens

Thunderhoof zoekt drummer

Drummer en Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 438x bekeken

Thunderhoof zoekt drummerHey drummer, Wij zijn Thunderhoof, een kersverse formatie op zoek naar een drummer om het plaatje af te maken. We maken brede rock. Een eerste plaat is al geschreven vanuit de slaapkamer, maar deze willen we zo goed mogelijk uitbrengen. We hebben een behoorlijke DYI mentaliteit en hebben zin om in vlot tempo aan de weg te gaan timmeren, denk aan nieuw materiaal schrijven/opnemen en lekker shows gaan … meer »

Daan Werdmüller von Elgg

New Fresh Band zoekt Zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 705x bekeken

New Fresh Band zoekt Zanger(es)De New Fresh Band uit Kaatsheuvel zoekt een zanger(es) met ervaring. Zou jij graag in een grote band spelen ( 12-mans) met blazers en 2 zangeressen. We hebben een breed repertoire van Joss Stone, Justin Timberlake, Stevie Wonder tot Hazes. Al onze arrangementen zijn uitgeschreven. Wij hebben onze wekelijkse repetitie op dinsdagavond in Kaatsheuvel. 5 a 6 optredens per jaar. Ben je tussen de 25/55 … meer »

Vincent Zacht

Percussionist gezocht voor Ierse folkband Grámhara

Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 915x bekeken

Grámhara is, begin maart 2024, nog steeds op zoek naar een percussionist(m/v). Onze voorkeur gaat uit naar iemand met affiniteit en ervaring met Ierse folk, die diverse percussie-instrumenten bespeelt, maar met name de bodhran. Wie voelt er iets voor om eens kennis te maken, om onze nummers eens aan te horen bij een repetitie en misschien de stap te zetten naar deelname. Leeftijd speelt geen rol(wij … meer »

Adrie Smits