Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist en zanger gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 273x bekeken

Fusio/Rockband "Persona Non Grata" is op zoek naar een enthousiaste bassist en een zanger (evt. met bij instrument). Het repertoire bestaat uit Rock, Jazz Rock, Fusion en Pop met werk van o.a. Focus, Santana, Kayak, Steely Dan, Robben Ford, King Crimson e.a. Het plezier en enthousiasme staan bij ons voorop met als doelstelling een paar keer per jaar optreden. We repeteren 2x per maand in Hengelo … meer »

Jaap Baart

(Vrouwelijke) drummer zoekt band, omgeving Nijverdal

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 222x bekeken

Hi! Ik ben een drummer van 34 jaar die op zoek is naar een bestaande of nieuw op te richten band in de omgeving van Nijverdal (Overijssel). Muziekgenre: rock, blues, country, funk, soul, americana, roots. Ik heb een brede muzieksmaak en sta voor veel genres open. NB: ik heb nog niet veel ervaring met drummen live optredens, maar wel een flinke portie enthousiasme en discipline! Interesse? Stuur … meer »

Myrthe

Blues drummer gezocht in (rond) Zwolle

Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 166x bekeken

Blues drummer gezocht in (rond) ZwolleStroomt de Blues door je aderen?, speel jij vlot mee met The Stones, CCR, Muddy Waters, B.B. King en al die andere Blues grootheden?, heb jij de "shuffles" los in de pols? dan zoeken The Dutch Bluesbenders uit Zwolle jou! Eigen drumkit niet nodig, die hebben wij hier al staan. Kun jij (bijna) iedere vrijdagavond van 19:00 tot ??? repeteren in ons oefenlokaal ("Domusica") in Zwolle? Gitarist, … meer »

John

LINKIN PARK | DJ/Sampler en Rapper gezocht

DJ en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 103x bekeken

LINKIN PARK | DJ/Sampler en Rapper gezochtBen jij een liefhebber van Linkin Park en wil je hun muziek eer aan doen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik ben op zoek naar muzikanten die een retestrakke Linkin Park Tribute band willen vormen. Ik zoek alleen nog een Rapper en DJ/Sampler. Zelf zal ik de vocals van Chester voor mijn rekening nemen. Ik zoek enthousiaste muzikanten met ervaring. Het doel is om 10-15 optredens per jaar krijgen … meer »

Muzikantenbank user Martin BeldMartin Beld

Millie & de Mix- Zoekt Slaggitarist/Jou

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 479x bekeken

SLAGGITARIST GEZOCHT Ben jij of ken jij een Slaggitarist die weet wat hij doet! Die met zijn gitaar en fingers noten laat dansen en graag in een band wil spelen? Zit je nu stil of wil je meer? Misschien weet je het nog niet, maar dan word je gezocht. Misschien is dit wel die nieuwe wind, die begin 2024 op je pad komt. Bij Millie & de Mix zoeken we een Slaggitarist voor naast onze Top gitarist Johan. Onze … meer »

Millie & de Mix

Ervaren Doom/stoner/psychedelische formatie (zangeres/gitariste en drummer) zoekt bassist.

Bassist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 345x bekeken

Ervaren Doom/stoner/psychedelische formatie (zangeres/gitariste en drummer) zoekt bassist.Ik heb even voor deze facebookgroep een Facebook account aangemaakt. Verder bereikbaar via Messenger en op 0611214956 via Whatsapp. Helaas heeft onze huidige bassist het te druk en om die reden zijn we op zoek naar een nieuwe bassist. We maken muziek in de genres stoner/doom/psychelisch met knallende groovy riffs,melodische stukken, afgewisseld met psychedelische instrumentale stukken. Momenteel … meer »

Muzikantenbank user Esma LarabiEsma Larabi

60's Toesenist gezocht

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 201x bekeken

Wij Stones&More spelen een repertoire uit de jaren 60's met een hoofdrol voor The Rolling Stones. Met de huidige bezetting zijn we content en kunnen we veel aan, maar met toetsenist kunnen we verder verbreden en bestaand werk verder uitwerken. Onze leeftijden zijn 35 - 60+, voor zover belangrijk en plezier en hobby staan voorop, maar we gaan ook voor kwaliteit. We spelen al weer enige jaren en optredens … meer »

Marco Buijs

Zangeres regio D'ter

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 292x bekeken

Zangeres regio D'terIk ben op zoek naar zangeres cq. muziekmaatje om samen op te trekken. Ik ben bezig om een demo van een aantal eigen gemaakte liedjes te maken. En verder zien we waar het schip strandt, als het muzikaal en persoonlijk klinkt komt de rest vanzelf. Het betreft pop muziek, zie deze link https://open.spotify.com/artist/51MA4GAGTpDTbJB39jiYu2?si=kQ8cJWFjRNyexJjhdHAg3Q

Muzikantenbank user Sam SoulmanovskiSam Soulmanovski

Indo Band

Drummer, Geluidstechnicus en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 431x bekeken

Bassit, slag gitarist die ook steelgitaar speeld en toetsenist. Wij hebben ons hart bij de indo en countrie muziek. wij zoeken met spoet naar een sologitarist, drummer zanger/zangeres. tevens geluitstechnicus. wij hebben eigegen geluitinstalatie. wij repeteren in het dorpshuis in Wanneperveen, overrijsel. Intressen of meer info mail of bel mij dan r.r.floris@*******.com / tel:0647136166

René R