Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt een zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 107x bekeken

We zijn op zoek naar een ervaren hobby zanger die onze band komt versterken Band bestaat uit zangeres ,drummer , bassist en slaggitarist. Wij spelen pop / rock nummers met een randje. Ontspanning en gezelligheid staat bovenaan. We schromen er niet voor om ook zo nu en dan creatief bezig te zijn met het maken van eigen nummers. Voorkeur gaat uit naar een zanger met een open mind . We zijn niet … meer »

Ramon Lamers

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 145x bekeken

Gitarist zoekt 50 + zangeres, eventueel naderhand uit te breiden tot een band. Alle soorten muziek behalve jazz. We kijken wel wat er van komt. Ik heb een complete zanginstallatie. Af en toe optreden is we zo leuk. Ik woon in de gemeente Harderwijk in een vrijstaand huisje, dus kan flink wat geluid maken.

Muzikantenbank user Peter MeijerPeter Meijer

Akoestische band zoekt gitarist/zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 218x bekeken

Wij zoeken voor onze akoestische band een gitarist/zanger, die naast classic rock –poprock ook eigen titels meespeelt/zingt. Wat we je kunnen bieden, is: *Veel gezelligheid en creativiteit. *Prachtige oefenruimte in Anholt (D)( 1x per 2 weken oefenen op een dinsdag) *Bandrepetities kunnen frequenter worden ( 1 keer per week) *PA en ander equipment. *Veel ervaring ( leeftijd bandleden tussen … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Bent u door veel banken afgewezen? Verspil geen minuut meer om contact met mij op te nemen

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 152x bekeken

Ik kwam een prachtige structuur laten zien van het microfoonleningaanbod (microcomputer) krediet, ze verstrekken geldleningen van 1.000 tot 500.000 € aan individuen die een geldlening nodig hebben of aan bedrijven die over kwalificaties beschikken, maar niet over de middelen beschikken om te benadrukken hen. Ik ben een kapitaal van €2.000.000 verschuldigd, dat zal worden gebruikt om particuliere … meer »

Christian WILHELM KAST

Gezocht: zanger(es) en toetsenist(e) voor bluesrockband

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 348x bekeken

Gezocht: zanger(es) en toetsenist(e) voor bluesrockbandERVAREN BLUESROCKBAND 12INCHVERSION ZOEKT EEN ZANGER(ES) EN TOETSENIST(E). WIJ: BASSIST, DRUMMER EN GITARIST ZIJN TUSSEN DE 45 EN 65 JAAR; FIJN ALS DE LEEFTIJD PAST! NAAST DE MUZIKALE KLIK MOET ER OOK SPRAKE ZIJN VAN EEN PERSOONLIJKE KLIK. HET WEKELIJKS REPETEREN OP VRIJDAGAVOND IN ARNHEM MOET EEN FEESTJE ZIJN, WAARBIJ WE DE AMBITIE HOOG IN HET VAANDEL HEBBEN STAAN, WANT WE TREDEN NATUURLIJK OOK … meer »

Muzikantenbank user Harry GubbelsHarry Gubbels

Zanger classic rock gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Tiel (Gelderland) | 225x bekeken

Zanger classic rock gezochtCorleone zoekt een nieuwe zanger. We spelen o.a. nummers van Deep Purple, Whitesnake, the Who, Popa Chubby, Sweet d'buster en wat eigen nummers. We zoeken een zanger met een rockstem. 8 a 10 x optreden per jaar. Oefenen regio Tiel https://youtu.be/kog8qIKfuzk?si=zJvogZoSZPWHLoAo

Muzikantenbank user Arjan SpaanArjan Spaan

Durf jij het aan, beste vocalist?

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 230x bekeken

Ben jij een zanger of zangeres die zijn of haar eigen teksten schrijft en dit op muziek wil vertolken? Deze gitarist en toetsenist zijn op zoek naar jou! Samen nieuwe mooie muziek creëren is ons doel. Experimenteer met alle mogelijkheden die muziek ons brengt, en wellicht gaat brengen. Wij hebben al aardig wat ervaring en hebben op mooie kleine ook grote podia mogen spelen. Neem contact op! 40+

Muzikantenbank user Frank ten VoordeFrank ten Voorde