Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Songwriter zoekt samenwerking

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 534x bekeken

Songwriter zoekt samenwerkingMuziek maken is mijn passie en ik componeer vooral graag muziek. Ik heb alles in huis om mooie opnames te maken, maar op dit moment sta ik er alleen voor. Graag wil ik in contact komen met zangers, zangeressen, gitaristen, maar ook fluitisten, saxofoon etc. zijn van harte welkom. De stijl van muziek vind ik wat lastig te omschrijven. Er zitten invloeden in van Ambient, Jazz en Prog (Symphonic Rock). … meer »

Jurjen Hemmen

Who's NeXt zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 610x bekeken

Wij zoeken een zangeres. Who's NeXt? is een coverband uit Limburg met een veelzijdig en avondvullend repertoire van echte all-time live muziek. Op het podium is er maar één doel: het dak moet eraf! Who's NeXt? Het brede, zowel Engels- als Nederlandstalige repertoire varieert van rock tot ballades, van de 60's tot anno nu, van The Eagles tot AC/DC tot Pointer Sisters. Meerstemmige zang, melodieuze … meer »

J.C.Boonen

Jaren 80 coverband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 373x bekeken

Hallo, Wij zijn een coverband en we repeteren één keer in de maand in de Starsound Studio in Utrecht. Als 50 plussers vinden wij de muziek uit de jaren 80 erg leuk om na te spelen. Denk hierbij aan new wave bands als Talk Talk, The B-52's en Duran Duran maar ook Chic, The Eurythmics en Propaganda behoort tot ons repertoire. Onze band bestaat uit een zangeres, gitarist, bassist, toetsenist en drummer. … meer »

Albert

Ervaren zangeres gezocht voor allround coverband !!

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 467x bekeken

Wij zijn een doorstartende coverband uit Noord-Holland met zeer ervaren muzikanten in de bezetting drums-bas-gietaar-toetsen-zang (m). Ons repetoire is breed en omvat actuele hits maar ook pop/rock/soul/disco classics. Vermaak van het publiek staat bij de nummer keuze bovenaan. Ons doel is zo snel mogelijk het podium op en regelmatig optreden. Qua zang bestaat onze voorkeur uit een bezetting van 2 … meer »

Muzikantenbank user Jorgen SassenJorgen Sassen

Gezocht (solo) gitarist en/of toetsenist en zanger(es) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 883x bekeken

Ik ben een drummer van 62, recent gestopt met werken, en heb hierdoor tijd om overdag muziek te maken. Mijn stijl van drummen is gebaseerd op spelen ten behoeve van een band. Ik heb een brede muzieksmaak ten aanzien van artiesten en stijlen, meestal gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. In de jaren 70, 80 en 90 heb ik in allround coverbands gespeeld, … meer »

Ton van Rijswijk

Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 363x bekeken

I.v.m. vertrek van onze zangeres, zoeken wij met spoed vervanging. Onze oefenruimte is in Maarssen en wij oefenen op maandagavond. Bezetting: 3 gitaristen,toetsenist, drummer en zanger. Zangeres voor zowel lead als backing. Leeftijd vanaf 40+

Paul Overdiek

Zangeres regio D'ter

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 348x bekeken

Zangeres regio D'terIk ben op zoek naar zangeres cq. muziekmaatje om samen op te trekken. En verder zien we waar het schip strandt, als het muzikaal en persoonlijk klinkt komt de rest vanzelf. Ik ben bezig met een demo van een aantal zelfgemaakte liedjes. Het betreft pop muziek, om een beeld te vormen, kun je een paar eerder opgenomen liedjes beluisteren https://open.spotify.com/artist/51MA4GAGTpDTbJB39jiYu2?si=kQ8cJWFjRNyexJjhdHAg3Q

Muzikantenbank user Sam SoulmanovskiSam Soulmanovski

Rock Zanger/Zangeres gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 362x bekeken

Beste zangers/zangeressen, Wij zijn Youth, een Rockband met een drummer, 2 gitaristen en een bassist. We zijn op zoek naar een zanger/zangeres om onze band compleet te maken. We spelen covers van oa: Arctic Monkeys, Måneskin, The Strokes en The Cure. Ook hebben we al heel wat eigen nummers. We hopen ook in de toekomst nog meer eigen nummers te gaan maken. Dus ben jij een enthousiaste zanger … meer »

Muzikantenbank user Fenne VinckenFenne Vincken