Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres, zoek voor en band format : bass,guitar,keyboard/piano,drum,&DJ.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 315x bekeken

Hallo allemaal, Im searching for a band with format of Guitar,keyboard,bass,drum and a DJ There are no a specific preference on the genre, but soul RNB / pop would be a nice start. I would like to start over my singing carrier in the netherlands especially in groningen. Please dont hesitate to contact me, if anyone of you interested in Joining 💕 Here is a link of some of my rehearsal … meer »

Muzikantenbank user Tami NicholsonTami Nicholson

Who's NeXt zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 593x bekeken

Wij zoeken een zangeres. Who's NeXt? is een coverband uit Limburg met een veelzijdig en avondvullend repertoire van echte all-time live muziek. Op het podium is er maar één doel: het dak moet eraf! Who's NeXt? Het brede, zowel Engels- als Nederlandstalige repertoire varieert van rock tot ballades, van de 60's tot anno nu, van The Eagles tot AC/DC tot Pointer Sisters. Meerstemmige zang, melodieuze … meer »

J.C.Boonen

Hello George zoekt tweede gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 242x bekeken

Hello George zoekt een tweede gitarist die afwisselend solo en rhythm wil spelen. Repertoire bestaat uit een set David Bowie en covers van Stevie Ray Vaughn, Gary Moore, Herman Brood, The Wolff, Stones enz. Eigen inbreng is zeker gewenst. Repetitie meestal om de week op Zaterdagochtend in Hapert.

Roger van Bentum

Rock Opera Stained

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 409x bekeken

Rock Opera StainedKirmon Project zoekt musici vanaf 23 jaar die de rock songs van de opera op het podium willen performen als nieuwe band. De songs zijn geschreven door onze componist en al helemaal klaar om te performen. Het zijn niet de makkelijkste songs dus een uitdaging. Wie denkt, hier heb ik interesse is. Laat het ons weten. De omgeving waar gerepeteerd kan worden is vrijblijvend.

Stanislaw Kirner

Zanger zoekt leuke band

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 335x bekeken

Hoi, ik ben Martin, 45 jaar uit Zwijndrecht. Sinds een aantal jaar ben ik aan het zingen geslagen en nu op zoek naar een leuke band om samen muziek te maken en ervaring op te doen (en in een later stadium ook op te treden) Zelf vind ik nummers uit de jaren 80 en pop/rock heel leuk om te zingen. (Mr. Mister, Toto, Spandau Ballet, Bon Jovi, Teddy Swims, Gavin Degraw etc) bel/app naar 0640442156 ;)

Muzikantenbank user Martin OosterwijkMartin Oosterwijk

Border Blues Rock zoekt toetsenist in Tilburg e.o. (Noord-Brabant)

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 488x bekeken

Wij, Natasja, Ludo, Bob, Jorgen en ik zijn op zoek naar jou om onze band compleet te maken! Hou je van bluesrock en vind je het ook leuk om, net zoals wij, geregeld van die stijl af te wijken? Dan zit je bij ons helemaal goed. Waar wij tot nu toe blij van worden, zijn nummers als: Beth Hart - Bad woman blues Aynsley Lister - Angel o mine Koko Taylor - Voodoo woman Doyle Bramhall II - So You Want … meer »

Muzikantenbank user Nick van den BergNick van den Berg

Jaren 80 coverband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 356x bekeken

Hallo, Wij zijn een coverband en we repeteren één keer in de maand in de Starsound Studio in Utrecht. Als 50 plussers vinden wij de muziek uit de jaren 80 erg leuk om na te spelen. Denk hierbij aan new wave bands als Talk Talk, The B-52's en Duran Duran maar ook Chic, The Eurythmics en Propaganda behoort tot ons repertoire. Onze band bestaat uit een zangeres, gitarist, bassist, toetsenist en drummer. … meer »

Albert