Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt eigen-werk-band

Bassist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 268x bekeken

Bassist zoekt eigen-werk-bandErvaren bassist zoekt een singer/songwriter of band die hun die eigen werk willen maken. Ik zoek dit in de omgeving van Maastricht. Mijn leeftijd is 49 jaar en speel basgitaar sinds 1991. Ik zing ook nog in een traditioneel kerkkoor. Heb door de jaren heen in veel verschillende bands gespeeld.

Muzikantenbank user JP WolfsJP Wolfs

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 442x bekeken

Bassist zoekt bandBassist, 67 jaar, omgeving Hoorn zoekt band. Mijn muzikale voorkeur is 60s en 70s (Rolling Stones, Beatles, Eagles, etc.). Het gaat mij om de gezelligheid, liedje uitzoeken, repeteren ( een keer per week, een keer per twee weken ) en eventueel optreden. Ik heb enkele jaren bandervaring.

Ton zuininga

Bassist zoekt serieuze band.

Bassist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 475x bekeken

Bassist (evt backing vocals) zoekt aansluiting bij semi professionele band. Geen hobby / voor de gezelligheid bandje dus. Neemt natuurlijk niet weg dat de sfeer goed moet zijn. Stijlen: rock, funk, soul, blues. Afgelopen 5 jaar getoerd door Nederlandse theaters en nu is de tijd aangebroken om iets anders op te pakken. Audio- video-opnamen zijn beschikbaar en op verzoek aan te vragen. Ik woon … meer »

Marc Haanappel

Bassist zoekt Christelijke groep

Bassist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 313x bekeken

Bassist zoekt Christelijke groepErvaren bassist zoekt Christelijke groep die praise en worship willen spelen, maar het mag ook een koor met band zijn. Ik zoek dit in de omgeving van Maastricht. Mijn leeftijd is 49 jaar en speel basgitaar sinds 1991. Ik zing ook nog in een traditioneel kerkkoor. Heb door de jaren heen in veel verschillende bands gespeeld. Maar nu wil ik graag de Heer prijzen door middel van muziek.

Muzikantenbank user JP WolfsJP Wolfs

Startende bassist zoekt leuke band om samen mee te spelen.

Bassist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 425x bekeken

Hey hey, ik ben Jesse. Ik ben een startende bassist met een paar weken les+nog een paar weken zelf oefenen in de vakantie, na de vakantie ga ik weer verder met lessen. In de tussentijd lijkt het me heel leuk om samen met een band te spelen, ook al ben ik (nog) niet heel goed. Mijn favoriete genres om te spelen zijn rock en metal maar ik sta open voor andere genres. Ik ben 16 jaar oud dus ik kan na … meer »

Jesse Kluin

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 365x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist en zoek ervaren muzikanten vnl. o.a. een pianist en drummer om een kleine bezetting te vormen, met als doel regelmatig optreden. Resource zijn de Realbooks. Leeftijd vindt ik minder belangrijk dan ervaring en/of doorzettingsvermogen en natuurlijk het oefenen en spelen in een goede sfeer.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Contrabassiste zoekt bandje

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 349x bekeken

Contrabassiste (53, Utrecht eo) zoekt een leuk bandje. Ik ben geen zangeres, maar doe wel backing vocals waar nodig. Genre: Ik vind veel leuk, behalve jazz en eigen werk. Verder liever geen muziekstandaards op het podium. Muzikale klik is belangrijk, maar persoonlijke klik is minstens zo belangrijk!

Irma Hoogenboom

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 408x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist en zoek ervaren muzikanten vnl. o.a. een pianist en drummer om een kleine bezetting te vormen, met als doel regelmatig optreden. Resource zijn de Realbooks. Ik ben van middelbare leeftijd maar vindt leeftijd minder belangrijk dan ervaring en/of doorzettingsvermogen en natuurlijk een goede sfeer.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy