Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 302x bekeken

BassistHoi! Excuses voor mijn slechte Nederlands taalvaardigheden. Ik ben nieuw uit Indie verhuisd en woon in Den Haag. Ik speel elektrische bass. Ik speel graag verschillende muziekstijlen (pop, rock, jazz, country, funk, blues, fusion en een beetje metal). Ik hou ook van nieuwe muziekstijlen te leren. Momenteel speel ik een 5 string Squier Affinity J bass. Ik kan ook harmoniseren. Klik op mijn website … meer »

Muzikantenbank user Marc DamaniaMarc Damania

Bassist zoekt (hard)rockband

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 250x bekeken

Bassist zoekt (hard)rockbandAls ervaren bassist zoek ik een (hard)rockband in Brabant, Utrecht of Gelderland (tot zo'n 55 km rond 's-Hertogenbosch). Ik speel het liefst zelfgemaakte nummers en ik schrijf zelf ook complete songs (drums, bas, gitaar, zanglijn en tekst) en heb er hiervan een aantal opgenomen in een thuisstudio. Bij interesse kan ik wat materiaal sturen om te beluisteren. In coverbands ben ik niet geïnteresseerd.

Muzikantenbank user RuudRuud

Bassist zoekt rock band (Rotterdam)

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 334x bekeken

Bassist zoekt rock band (Rotterdam)He, Mijn naam is Tim en speel nu 10 jaar bass. Heb in die 10 jaar verschillende bandjes gespeeld. Gebaseerd op redhotchillipeppers, Metallica, foo fighters en nog meer hele verschillende artiesten. Verder kan ik ook eigen muziek maken wat natuurlijk ook het leukste is om te doen! Zoek je een veelzijdige bassist en die in veel genres toepasbaar is stuur me dan een berichtje! Tim

Muzikantenbank user Tim OffermansTim Offermans

Bassist met veel podiumervaring zoekt muzikanten

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 250x bekeken

Ik ben een bassist van 28 jaar en woon in Arnhem. Ik zoek muzikanten die, net als ik, het doel hebben om samen eigen werk te maken en er voor te gaan. Ik zelf ben een groot Elvis fan en hou van Rock 'N Roll, Country, Blues, Jazz en (hard)rock. Heb je bandervaring, treed je graag op en kun je je vinden in bovengenoemde stijlen dan hoor ik graag van je! Gr Thijs

Thijs

Ervaren basgitarist zoekt 70's band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 249x bekeken

Ik ben een ervaren basgitarist en ik zoek een band of muzikanten om goede muziek mee te maken. Ik wil graag melodieuze muziek spelen. Dat mag zowel stevig als wat kleiner zijn. Mijn helden zijn Steely Dan, Eagles, Crosby, Stills & Nash, Peter Gabriel, James Taylor, Pink Floyd, 10CC, Stealers Wheel, Randy Crawford en vele anderen.

Muzikantenbank user Walter TrompWalter Tromp

Semi-geimproviseerde pop/funk/hippy-jazz (eigen werk)

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 324x bekeken

Naast mijn reguliere bands en projecten (als bassist en soms gitarist) zoek ik bandleden die net als ik zin hebben in (deels) geimproviseerde pop/funk/hippy-jazzrock. Eigen werk. Doel is lekker spelen/repeteren en af en toe optredens. Geen commerciele aspiraties. Wel moet je echt een goede muzikant/vocalist zijn om te reageren. Dat ben ik ook en ik wil graag wat niveau. Ben zelf 50-er maar leeftijd … meer »

Jos Stam