Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende Bassist 50+ zoekt ervaring

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 242x bekeken

Beginnende Bassist 50+ zoekt ervaringHallo Iedereen, Ik ben met mijn 2e jaar muziekles als basgitarist bezig, en inmiddels heb ik al wat band ervaring mogen opdoen. ( nog geen live) Ik heb een voorkeur voor Blues/Rock/Country/Metal Maar ik sta overal voor open! Ik bezit een Gretsch 5440LSB, Fender Jazz Bass, en een Squier vintage modified Jaguar en kan dus qua toon veel kanten op. Praktisch gezien is @25km rondom Druten toch wel maximaal … meer »

Peter van Poelgeest

Bassist zoekt metal band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 259x bekeken

Ik zoek een rock/metal band om mee te repeteren en paar keer per jaar op te treden. Kan met eigen werk of covers. Ik ben een ervaren metal bassist op zoek naar een lekkere band. Stijl maakt niet zoveel uit, als het maar lekker stevig is. Ik vind het fijn om mijn verantwoordelijkheid te nemen en ritme en melodie aan elkaar te smeden. En daar krijg ik graag een beetje de ruimte voor. Misschien … meer »

Muzikantenbank user Remco NijkampRemco Nijkamp

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 330x bekeken

Ik zoek een leuke band in de omgeving Nijmegen/Arnhem die op zoek is naar een bassist. Ik heb een brede muzieksmaak richting pop en rock, sta open voor zowel covers als eigen werk en vind het belangrijk om in een band te stappen, waarin een goede sfeer is, iedereen gedreven is en waarbij gerepeteerd wordt om op te treden en niet andersom. Geinteresseerd? Ik hoor het graag!

Mick

Bassist zoekt punk band

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 246x bekeken

Bassist zoekt punk bandHoi, ik ben Benjamin, 18 jaar oud en opzoek naar leeftijdsgenoten om samen punk(rock) te spelen, maar heb ook zeker interesse in andere genres (hardrock, classic rock, trash metal) In de buurt van Rotterdam Voor sneller contact, kan je een berichtje sturen naar 06-10385437

Muzikantenbank user Benjamin van VlietBenjamin van Vliet

Bassist zoekt band met groovy sound. Omgeving Amersfoort

Bassist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 232x bekeken

Ervaren bassist (50+) zoekt band met een jazzy inslag. Repertoire met bluesy, lounge, soul, funk, pop nummers met een jazzy feel. Bijvoorbeeld Gare Du Nord, Amy Winehouse. Ten dienste spelen van de zang of solisten, maar een beetje improvisatie vind ik prettig. Ik zoek gelijkgestemde muzikanten die passie hebben voor muziek en willen investeren in de band en elkaar muzikaal willen inspireren. Met … meer »

Muzikantenbank user PeterPeter

Ervaren bassist zoekt (hard)rockband

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 253x bekeken

Ervaren bassist zoekt (hard)rockbandAls ervaren bassist zoek ik een (hard)rockband in Brabant, Utrecht of Gelderland (tot zo'n 55 km rond 's-Hertogenbosch). Ik speel het liefst zelfgemaakte nummers en ik schrijf zelf ook complete songs (drums, bas, gitaar, zanglijn en tekst) en heb er hiervan een aantal opgenomen in een thuisstudio. Bij interesse kan ik wat materiaal sturen om te beluisteren. In coverbands ben ik niet geïnteresseerd.

Muzikantenbank user RuudRuud