Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende bassist zoekt een leuke coverband

Bassist zoekt band in Meppel (Drenthe) | 135x bekeken

Beginnende bassist zoekt een leuke coverband Ik ben een beginnende bassist (en ervaren drummer met ervaring in bandjes) en zoek een leuke coverband in de omgeving Meppel, Hoogeveen, Zwolle. Ik ben zelf fan van rock/hardrock (Foo fighters, Acdc, CCR, en nog vele anderen). Wil je een keer kennismaken? Neem gerust contact op!

Hilko

Ervaren basgitarist zoekt band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 184x bekeken

Basgitarist met voldoende podiumervaring, professionele gear en eigen vervoer, zoekt aansluiting bij een bestaande of doorstartende band. Ruime ervaring in (blues)rock, Americana en popcovers repertoire. Doel wekelijks repeteren en jaarlijks een aantal optredens. Ik val in de leeftijdscategorie 50+ en zoek bij voorkeur in de regio midden NL.

Paul

Bassist Zoekt band in omgeving zwolle

Bassist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 183x bekeken

Beste Muzikanten, Ik ben een freelancer bassist. Ik heet Jeffrey Kroonenberg ben 25 jaar oud. En heb 10 jaar ervaring Binnen de Muziekbrache. Ik zelf ben in voor de stijlen: Pop, Rock, Metal, Jazz, Folk. Staat jou stijl er niet bij wie weet is het wat voor mij. ik heb poduim ervaring. Ik heb ervaring in de oefenruimte. Ik beschik over een Kustom KXB 100 En een Ibanez SR300 (er komen … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Bassist (58 jaar) zoekt band

Bassist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 210x bekeken

Ik heb altijd gitaar gespeeld in het blues/jazz/pop-genre, maar ben nu al tijdje aan het oefenen op de elektrische bas. Zou dat graag in band-verband verder willen uitwerken en denk dan aan een coverband die bv nummers speelt uit realbook of pop-covers met een jazzy/bluesy-inslag Ik ben niet zo'n notenlezer, maar moet het vooral hebben van een brede muzieksmaak en het kunnen begeleiden op basis van … meer »

Muzikantenbank user Wim PasmooijWim Pasmooij

Na een jarenlange onderbreking roept de muziek

Bassist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 383x bekeken

Hallo mijn naam is Mark van Lochem, 52 jaar. Ik heb de laatste 9 jaar door allerlei redenen mijn bas bijna niet meer aangeraakt. De laatste tijd begint de drang om muziek te maken weer steeds meer te kriebelen. Ik heb in het verleden bijzonder lang in een band gespeeld waarbij wij een mix speelde van eigen werk en een aantal minder voor de hand liggende covers. Wij hebben ook veel optredens gedaan, … meer »

Mark van Lochem

Bassist zoekt Bluesrock/Blues band

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 240x bekeken

Ervaren bassist met pro gear en vervoer zoekt een blues rock/blues band. Ik zoek een band die ook wil optreden. Of muzikanten met het zelfde doel. Regio, Kempen, Limburg, Brabant en Nederland regio Noord Brabant/ Limburg. Als het een serieus project is mag het ook iets verder rijden zijn.

Jan Boer