Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Porcupine Tree tribute zoekt bassist!

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 470x bekeken

Porcupine Tree tribute zoekt bassist!Hi! Wij, Porcupine Treebute, zoeken een bassist die een grote liefde heeft voor Porcupine Tree, Steven Wilson en alles wat naar prog smaakt! Wij zijn sinds 2011, voor zover we weten, de enige PT tribute in Nederland en spelen al jarenlang verscheidene nummers uit het oeuvre van Porcupine Tree. Van nummers van Lightbulb Sun tot aan The Incident en schromen ons niet voor technische of lange nummers. … meer »

Muzikantenbank user Kieran HilderinkKieran Hilderink

Wie heeft interesse om aan het Stubborn Covers project mee te spelen?

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 527x bekeken

Wie heeft interesse om aan het Stubborn Covers project mee te spelen?Stubborn Covers HET IDEE IS OM BESTAANDE TOPSONGS OP EEN EIGENWIJZE MANIER TE COVEREN. ER BIJVOORBEELD EEN REGGAE, RAP, JAZZ OF DANCE VERSIE VAN TE MAKEN. EN ALS BAND SAMEN OOK EIGEN NUMMERS MAKEN. IK ZOEK ENTHOUSIASTE EN CREATIEVE MUZIKANTEN DIE NAAST HUN VASTE BAND IETS UITDAGENDS VOOR ERBIJ ZOEKEN EN AF EN TOE DAARMEE WILLEN OPTREDEN ZO MOGELIJK. DE ZWEEDSE BAND DIRTY LOOPS HEEFT EEN SOORT … meer »

Muzikantenbank user Jelle VeltmanJelle Veltman

Gezocht: swingende CONTRABASSIST voor bigband

Bassist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 744x bekeken

Gezocht: swingende CONTRABASSIST voor bigbandSwing is our thing! De All Times bigband is een bigband die houdt van swingende bigbandmuziek en deze muziek graag op het podium brengt. 17 toegewijde musici/muziekvrienden die elke woensdagavond repeteren in een prettige sfeer met een gezonde ambitie. Wegens vertrek onze zeer gewaardeerde CONTRABASSIST zijn we op zoek naar een vervangende CONTRABASSIST die onze uitstekende ritmesectie komt versterken. Ben … meer »

Muzikantenbank user Hans Peter HerwigHans Peter Herwig

Muzikanten gezocht voor een nieuw MK / Dire Straits project!

Bassist, Drummer en Overig gezocht in Tiel (Gelderland) | 2215x bekeken

Gitarist/(zanger) 47jaar zoekt bandleden om straks (na corona) weer is lekker te gaan spelen en optreden! De bedoeling is om Mark knopfler/Dire straits nummers te gaan spelen...! Alles begint weer bij nul dus eerst oefenen en indelen :-) Maar lijkt het je leuk je bent een beetje muzikaal reageer dan! Omgeving tussen: Arnhem Tiel Nijmegen Ede! Groetjes, Jan

Muzikantenbank user Jan KalisJan Kalis