Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Amsterdamse rockband in oprichting zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 74x bekeken

De band bestaat al uit een zanger, bassist en drummer en wil zo snel mogelijk compleet zijn. Eigen werk is reeds aanwezig en de ambitie van de band is om dat te gaan uitvoeren. Uiteraard staan er ook een aantal covers op het repertoire. De grootste inspiratiebron van de bandleden is Queen. De gitarist die de band zoekt moet van een goed niveau zijn, dat wil zeggen: hij/zij moet in staat zijn om … meer »

Muzikantenbank user Maarten PlugMaarten Plug

Progdeathmetal band zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 83x bekeken

Progdeathmetal band zoekt gitarist(e)Deterrent zoekt een gitarist(e) om de band te versterken. We zijn op zoek naar een relaxt persoon die van aanpakken weet, met een groot muzikaal hart en bandervaring. Wij zijn 4 enthousiaste muzikanten die, na het vertrek van onze oude gitarist, de band weer opnieuw op de rails willen krijgen. We hebben de skills, mentaliteit en motivatie en zoeken een gitarist van een vergelijkbaar niveau. Onze … meer »

Muzikantenbank user DeterrentDeterrent

Koningsdag / evenementen Band

Gitarist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 226x bekeken

Beste muzikanten, Ik zoek een mooi clubje om elke om met speciale evenementen te spelen. Gaat om een akoestische set-up, die makkelijke kunnen verplaatsen. ingepland 2020: 27 April 2020 - Leegwaterpark verplaatsbare koningsdag band. 5 Mei - wijkpark driegangen Verplaatsbare 5 Mei band Ik zelf ben 24 jaar en beroepsbassist, en speel zowel a als e bas en speel fretless.

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Ervaren gitarist gezocht - Met spoed

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 463x bekeken

Wij zijn een goed ingespeelde allround coverband, we oefenen om de twee weken in Beverwijk en treden +/- 10 a 15 x jaar op. Dit doen wij in Muziekcafés, op bruiloften en feesten. Er staan optredens gepland. Wij spelen een gevarieerd repertoire waarin ook vele medleys. We zoeken met spoed een veelzijdige gitarist om onze gitarist te vervagen die voor z'n werk naar t buitenland gaat. Heb jij … meer »

Dutch Musicman

Drummer en Toetsenist gevraagd, omg. Amsterdam

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 359x bekeken

Wij ben bezig met het opzetten van 'n bluesrock band, al 2 rep.gehad, ging lekker!, met goeie muzikanten (buhne-waardig). Ideale bezetting: 2xgitaar-keyboard-bas-drum-zang. Kant-en-klaar goeie covers-repertwaar 60s-70s, incl. n enkel geschikt popnr: vooral goeie liedjes spelen! Worden hoofdzakelijk 50ers en early 60ers --maar leeftijd is maar 'n getal, how young are we gonna feel if we're having fun?....Gitaar … meer »

Ron

Polarbaire (Bipolaire)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 424x bekeken

Polarbaire (Bipolaire)Hoi. Twaalf geleden ben ik voor de tweed keer in een heftige depressie terecht gekomen. Nu na twaalf komt mijn zoveelste psychiater dat ik gewoon een bipolaire stoornis heb. Alle muntjes vielen op z`n plek. Mensen met een manisdepresissie aandoening zijn vaak heet creatief. Ik speel mijn hele leven al muziek, maar dat is door mijn tweede depressie in het slop geraakt. Ik Zoë het heel graag weer nieuw … meer »

Gerard Willems

Inval gitarist gezocht voor Sitting on a Duck (Haarlem)

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 258x bekeken

De gitarist van Sitting on a Duck krijgt het steeds drukker met werk.... daarom zijn we op zoek naar een inval gitarist. Optredens worden vanzelfsprekend gedeeld. Wij spelen covers, voor de setlist kijk op onze site www.sittingonaduck.nl. De band bestaat verder uit drums, bas, zanger en twee toetsenisten. Lol staat voorop. Oefenen in Haarlem in principe elke woensdagavond.

Muzikantenbank user Raymond van LaakeRaymond van Laake

AREYOUIN Coverband zoekt Lead Gitarist

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 204x bekeken

AREYOUIN Coverband zoekt Lead GitaristAREYOUIN Coverband bestaat uit creatieve, energieke podium ervaren muzikanten. Muziekrichting: Pop/(Groovy)Rock/ 80s tot nu (niet NL talig) Covers van o.a. The Black Crowes/Maroon 5/Pearl Jam/Kula Shaker/ Franz Ferdinand. Wegens vertrek van de huidige leadgitarist zoeken we een betrokken enthousiaste leadgitarist die een vette solo niet schuwt, kan grooven maar ook subtiel de snaren kan bespelen. … meer »

Muzikantenbank user Julius SchoemakerJulius Schoemaker