Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Symphonische Pop/Rock band Amethasia zoekt enthousiaste Bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 265x bekeken

Hi Bassisten! Voor onze nieuw op te richten band Amethasia zijn we nog op zoek naar een gitarist en bassist die zin hebben om wekelijks op donderdagavond met ons te repeteren en te werken aan een repetoire om mee het podium op te kunnen. Momenteel bestaan we uit een zangeres, drummer en toetsenist. Benieuwd naar de muziek die we maken? Luister dan via onderstaande link naar wat demo's https://www.youtube.com/watch?v=YzZZ6nK3ULI&list=PLYm5-uxpexW7j2IecFh6EzArp4mbCkOmn Ben … meer »

Dennis Tappij Gielen

Nashville Lounge zoekt drummer!

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 456x bekeken

Nashville Lounge zoekt drummer!Ambitieuze band Nashville Lounge uit (omgeving) Eerbeek zoekt een drummer met humor en podiumervaring. Wij spelen moderne covers in de Lounge-, Americana- en Country-hoek met muziek van o.a. Taylor Swift, Lady Antebellum, First Aid Kit, Dolly Parton en Norah Jones. Samen met een nieuwe drummer willen we ook meer de stevigere kant op. Op dit moment is de bezetting van onze 5-koppige band; gitaar, … meer »

Gert-Jan van Barneveld

Sonsbeekband zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 273x bekeken

Sonsbeekband zoekt bassist(e)De Sonsbeekband zoekt wegens vertrek huidige bassist,nieuwe bassist. De Sonsbeekband bestaat uit vrijwilligers en ex-vrijwilligers van Molenplaats Sonsbeek en de Witte Watermolen, enthousiaste hobbymuzikanten en zangers/zangeressen (55+) onder begeleiding van een professionele dirigente. Ons genre: popmuziek uit de 70/80/90er jaren, zoals: Blue moon, Let it be, Country roads, Rivers of Babylon, … meer »

Sonsbeekband

Classic Retro Rock

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 208x bekeken

Ac Dc, Status Quo (Eagles, Gary Moore, ZZ Top, Iron Maiden) (Leeftijd 40 - 60) Zanger, Gitaristen (slag / solo), Drummer gezocht. Geen prutsers, thuis repeteren, in de repetitiruimte puntjes op i. 2 keer per maand repeteren. Omgeving Arnhem / Nijmegen / Wageningen Greetz M

Muzikantenbank user andi zomersandi zomers

Zanger/Gitarist + Zangeres/Gitariste gevraagd voor Akoestisch Trio

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 415x bekeken

Zanger/Gitarist + Zangeres/Gitariste gevraagd voor Akoestisch TrioWie lijkt het gaaf om een compact Akoestisch Trio te vormen met Zanger/Gitarist, Zangeres/Gitariste en Drummer/Percussionist (Ik) om 2000+ nummers te spelen? Hits van deze tijd en juist geen obligate singer/songwriters nummers maar bijvoorbeeld werk van Cold PLay, Snow Patrol. U2 ,die het publiek kent en evt mee kan zingen of op kan swingen. En Corona proof, kleinschalige gigs in leuke kroegjes, strandtenten, … meer »

Muzikantenbank user Jelle VeltmanJelle Veltman

Drummer gezocht

Bassist en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 291x bekeken

Gitarist en zanger, beide in de 40 ..... zoeken drummer en bassist om band te beginnen voor eigen nummers afgewisseld met af en toe een cover. Genre is stevige rock wat neigt naar metal zonder extreem te worden. Maar rustigere nummers gaan we ook niet uit de weg. omg: Arnhem/Nijmegen Invloeden zijn o.a.: Iron Maiden, Megadeth, Metallica, Annihilator, Firehouse, Motley Crue, Exodus, Billy Idol, … meer »

Muzikantenbank user DavidDavid

Gezocht Muzikanten voor een 60 / 70 band

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 576x bekeken

gezocht muzikanten voor een startende band, (covers en/of eigen werk) stijl : Eagles / E.Clapton / Doobie Brothers etc. jaren 60 / 70 classic rock met meerstemmige harmony zang Omgeving: Arnhem Niveau: gevorderd Doelstelling: optredens (6x per jaar) evt meer. Leeftijd: gemiddeld :-) Motivatie: hoog / Humor: Veel Wat: Zanger(es) / Drums / Gitaar / Toetsen Heb je interesse om mee te doen neem … meer »

Muzikantenbank user MG66MG66

Band starten/Gitariste aangeboden

Overig gezocht in Arnhem (Gelderland) | 166x bekeken

Hooii, mijn naam is Tamia, ik ben 15 jaar oud en ik kom uit Ede (Gelderland). Ik speel zo'n 2,5 jaar gitaar en ik zou nu wel heel graag een eigen band/project willen starten met als doel om eigen materiaal te maken Ik heb band coaching gevolgd voor een paar jaar en heb ook al een paar keer op het podium gestaan, zowel solo als met een band. Ik ben erg gemotiveerd en ik pak snel dingen op. Ik … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 760x bekeken

Wij zijn een band bestaande uit een zangeres, een gitariste en een drummer. We zijn nog op zoek naar een toetsenist tussen de 25 en 55 jaar om onze rock/pop band compleet te maken. Momenteel repeteren wij iedere donderdagavond in een betaalde oefenruimte in Arnhem. We spelen nu alleen nog covers, maar hebben in de toekomst de ambitie om ook eigen nummers te schrijven/spelen. Uiteindelijk willen we … meer »

Muzikantenbank user Suzanne HollakSuzanne Hollak