Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround coverband zoekt toetsenist(e) met backing vocals

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 287x bekeken

Wij zijn een gedreven, stabiele maar bovenal enthousiaste semi-professionele allround coverband en op zoek naar vervanging voor onze toetsenist en tevens backing vocalist die ons helaas na 12 jaar gaat verlaten. - 50 tot 60 optredens per jaar - Optredens binnen straal van 100 km rondom Nijmegen - 1x per maand kijkavond/repetitie - 20 tot 45 jaar - Professionele instelling Wij zoeken een … meer »

Muzikantenbank user SingSingSingSingSingSing

One Remains zoekt nieuwe bassist(e)

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 290x bekeken

One Remains zoekt nieuwe bassist(e)Wij zijn One Remains en we zijn een female fronted Melodic Metalband. We spelen eigen werk met invloeden uit verschillende invalshoeken, van thrash tot progressief. We treden sinds kort op onder de naam One Remains, waar we hiervoor onder de naam Endeavour een aantal nummers op Spotify hebben uitgebracht: https://open.spotify.com/artist/74lJzi7InwUGj1xtX2GCZZ?si=q8gNfIZ2STSEkD8LSMbffg Op dit moment … meer »

Redmar

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 425x bekeken

Voor een startende band zoeken wij een drummer. We zijn met bassist, toetsenist, gitarist en zangeres. We spelen allen apart in andere bandjes maar hebben een klik om met elkaar iets daarnaast te gaan doen. Soul, funk, rock is voornamelijk het idee en vooral lekker grooven. Nummers als You (Raquel Rodriguez) Runaway (Jamiroquai), Dont wait to long (Madeleine Peyroux), I wish, Elephants (Ruben Hein), … meer »

Jan-Willem

Loud Hailer zoekt met spoed bassist!

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 469x bekeken

Bassistgezocht in Nijmegen (Gelderland) Loud Hailer, startende blues/bluesrock band zoekt een bassist ( met graag ook enig vocaal talent). Voor de huidige bassist was de reisafstand uiteindelijk toch te ver. Huidige bezetting drummer, zangeres en gitarist. We zijn een band met een mix van zeer ervaren en minder ervaren muzikanten. Repetitiestudio aanwezig ( 70 m2) met alle noodzakelijke apparatuur. Wie … meer »

Hans Timmermans

Tweede gitarist/backing vocalist gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 515x bekeken

Coverband zoekt een tweede gitarist die ook goed backing vocals kan zingen. We hebben een eigen oefenruimte in Ede en repeteren elke woensdag.de bezetting bestaat momenteel uit: drum, bas, toetsen, gitaar en zangeres. We spelen covers uit de top 2000. We streven naar ongeveer 10 optredens per jaar. Leeftijd is tussen de 40 en 60 jaar. We hebben de setlist opgeschoond en willen deze graag gaan uitbreiden … meer »

Selma van den brink

Beginnende band zoekt gitaristen

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 412x bekeken

Heey, ik ben Julia (23 jaar) en ben voor een beginnende band op zoek naar een akoestische en elektrische gitarist (leeftijdscategorie 18 t/m 30 jaar). Het zou leuk zijn als je ook kan zingen, maar dat is niet per se nodig. Wij spelen in het genre pop, country en rock en zoeken gitaristen die serieus aan de slag willen in een band. Wij zijn nu vooral nog repertoire aan het opbouwen en onze ambitie is … meer »

Muzikantenbank user Julia van DodewaardJulia van Dodewaard

Zanger gezocht voor vette tributeband

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 306x bekeken

Ben jij een goede zanger en zou jij graag in een vette tributeband willen zingen, dan hoor ik graag van jou. Denk aan: - Jamiroquai - Phil Collins Met een uitgebreid muzikanten netwerk is een band zo geformeerd. Kernwoorden: - goed niveau - goed voorbereid zijn - korte snelle periode om repertoire op te bouwen - weinig repeteren en veel optreden Tot horens, Michel - bassist

Michel Daals

Timbalero gezocht voor salsaband Arnhem

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 281x bekeken

Timbalero gezocht voor salsaband ArnhemHa Percussionisten, Onze timbalero is voor een tijd uitgeschakeld en daarom we zijn op zoek naar een enthousiaste stokkentovenaar die ons voor langere tijd kan ondersteunen. Wij repeteren woensdagavond 1 x per 14 dagen oneven weken in Arnhem Zuid. Voor meer informatie over ons repertoire www.catambu.nl. Groetjes Marijke

Marijke Bruin

Band zoekt frontman, zanger/gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 567x bekeken

BOS zoekt een zanger/gitarist om in eerste instantie verder te gaan als coverband. Het huidige repertoire richt zich nu op 'alternative, rock' zie spotify-list voor een selectie. Deze lijst kan bijgestuurd door de frontman! Samen muziek maken staat voorop, optredens om naar toe te werken zijn motiverend en we streven naar ca. 6-12 optredens per jaar. We zijn tussen de 40-50 jaar oud, maar voelen ons … meer »

Jeroen Spitzen