Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Trombonist gezocht voor spetterend orkestavontuur.

Blazer gezocht in Parkstad (Limburg) | 162x bekeken

Hey muzikale maestro's! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde trombonist om onze muzikale familie te versterken. Momenteel bestaan we uit een geweldige mix van saxofoons (heel het register!), 2 geweldige trompettisten, een ritmische drummer,een krachtige tuba en een trombonist. Wat er nog ontbreekt? Juist ja, de magie van een lead trombonist! Ons repertoire is een feestelijke trip door de tijd, … meer »

Mark Strolenberg

Zangeres zoekt muzikanten om een jazz band op te richten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 335x bekeken

Zangeres zoekt muzikanten om een jazz band op te richtenHallo, ik ben een zangeres uit Geleen. Ik wil graag een jazz band oprichten, dit is al een tijdje mijn wens. Ik hou veel van Diana Krall, Sarah Vaughan en Shirley Horn bijvoorbeeld. Het lijkt me leuk om de jazz standards te zingen, en ben aan het denken aan toetsenist, een drummer, bassist, evt. saxofoon Hier kun je een liedje van Katie Melua die ik gezongen heb: Hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=CDZVY1EWvz8

Muzikantenbank user Jean SmeethJean Smeeth

Saxofonisten gezocht alt en tenor

Blazer gezocht in Venlo (Limburg) | 337x bekeken

Rammenas is een pop bigband formatie uit Sevenum. Elke donderdagavond hebben wij een gezellige repetitie in het zaaltje bij café Breurs in Sevenum. Wij zoeken twee saxofonisten voor alt en tenor. Ons repertoire is uitgebreid en verrassend, luister naar https://spotify.link/nIkdoVD0ADb De thuisbasis is Sevenum, maar de muzikanten komen inmiddels uit de gehele regio. De band speelt in een bigband … meer »

Myriam

Mannen laat je stem horen!

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 410x bekeken

Ons koor Sound ’70 uit Sittard is op zoek naar enthousiaste mannelijke zangers. We zingen o.a. popsongs en Limburgstalig en treden een aantal keer per jaar op. Zingen geeft energie en plezier. Kun je zingen, dan nodigen we je van harte uit op onze repetitieavond! We repeteren op dinsdagavond onder leiding van onze dirigent en combo. Lijkt het je leuk? Of wil je meer info? Stuur dan even … meer »

Gemmy Kissels - Sound70

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 355x bekeken

Wij, zanger, toetsenist, bassist en drummer, zijn op zoek naar een (slag) gitarist die door zijn bijdrage ons repertoire de rock sound geeft die het nodig heeft. De muziek stijl / keuze is Tiroler Rock muziek, denk hierbij aan bijvoorbeeld de Schürzenjäger. Maar ook feest nummers die met dezelfde Tiroler rock insteek gespeeld worden. Heb je interesse, komt eens langs dan kunnen we kijken of er … meer »

Marc Pagen

Who's NeXt zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 610x bekeken

Wij zoeken een zangeres. Who's NeXt? is een coverband uit Limburg met een veelzijdig en avondvullend repertoire van echte all-time live muziek. Op het podium is er maar één doel: het dak moet eraf! Who's NeXt? Het brede, zowel Engels- als Nederlandstalige repertoire varieert van rock tot ballades, van de 60's tot anno nu, van The Eagles tot AC/DC tot Pointer Sisters. Meerstemmige zang, melodieuze … meer »

J.C.Boonen