Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt Bassist

Bassist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 387x bekeken

Onze band zoekt een bassist. Wij zijn band bestaande uit vijf leden (incl. bassist). We oefenen eens in de 14 dagen in de omgeving van Nieuwleusen op de woensdagavond. We spelen nummers welke we zelf leuk vinden zoals: Coldplay, CCR, De Dijk, Starsailor, Greenday. We hebben nog niet vaak opgetreden maar we willen dit wel graag. De leeftijd van onze bandleden loopt uiteen van 31 tot 57 jaar.

Roel Bovenhuis

Toetsenist 60/80’s coverband omgeving Zwolle gezocht

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 218x bekeken

Hoi, wij zijn een coverband in oprichting - nu nog trio - en zoeken een toetsenist (liefst met tweede stem). Al een dik uur repertoire staan. Stijl: blues-pop-rock, eighties en ouder. Van Hendrix tot The Cure en van Cream tot Fleetwood Mac. Puur en vooral met feel en ruimte voor improvisatie. Leeftijd maakt niet uit, de nodige ervaring welks Wij zijn rond de 50. Repeteren in Hedon Zwolle, tweewekelijks.

Michiel Kroes

Blues/Country/Rockband(Zwolle/Deventer) zoekt: Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 391x bekeken

Ben jij een 50'-'80'jaren muziekfan? Goed thuis op Piano/Hammond/Synth? Wij zijn 4 doorgewinterde zangers/muzikanten, Wij zoeken:Veelzijdige Piano/Toetsenist (m/v) We bespelen zalen/kroegen/cafe's,liefst dichtbij het publiek. Blues/Country/Rock en Westcoastmuziek/Americana zijn ons uitgangspunt. Jouw input is belangrijk! Kun/wil jij ook zingen? Speel jij andere instrumenten? Leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Marinus HartkaampMarinus Hartkaamp

Boerenrockband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 305x bekeken

Trommelgeroffel! De meest beruchte boerenrockband van Holten, "Mangs Krang," zoekt naar een toetsenist om ons muzikale avontuur naar nieuwe hoogtes te tillen (of in ieder geval naar de boerderij naast de onze)! Onze band is net zo onweerstaanbaar als een versgebakken appeltaart, met 4 gezellige mannen die deuntjes spelen van bökkers, normaal, jovink, mooi wark, en alles wat jij als toetsenist nog … meer »

jurgen heuten

Wij zijn op zoek naar een sologitarist - regio Harderwijk

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 1240x bekeken

Hi, Wij zijn de Carolina Reapers, een rock coverband uit de regio Harderwijk. Carolina Reapers bestaat uit ervaren muzikanten (30-50 jaar) die in verschillende bands hebben gespeeld. Een aantal maanden geleden zijn wij gestart en hadden een sologitarist gevonden in de vorm van Carlos, helaas zijn wij nu Carloos en zoeken we opnieuw naar die ene solo gitarist om lekker te knallen en lol te hebben! Wij … meer »

Muzikantenbank user Ronald KingmaRonald Kingma