Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende zangeres zoekt bandleden.

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 340x bekeken

Hoi, ik ben Britt Jongejan, 18 jaar en woon in Deventer. Ik vind het heel erg leuk om te zingen. Hierbij begeleid ik mezelf regelmatig op de piano. Ik ben opzoek naar mensen die goed gitaar/piano kunnen spelen. Zelf zing ik graag popnummers, ballads etc. Mijn idee is dan om covers op te nemen en deze op Youtube/Spotify te publiceren. Ik heb thuis opnameapparatuur voor de piano en gitaar. Ik zou het … meer »

Britt Jongejan

Professionele zanger zoekt Big Bands/Swing Bands/Orkesten voor optredens!

Zanger / Zangeres zoekt band in Sneek (Friesland) | 1089x bekeken

Professionele zanger zoekt Big Bands/Swing Bands/Orkesten voor optredens!Beste muzikanten, ik ben van amerikaanse afkomst en mijn specialiteiten zijn Swing en Musicaltheater . Ik ben op zoek naar meer mogelijkheden om op te treden en om les te geven. Ik heb 23 jaar lang in Duitsland in diverse grote musicals gezongen en woon sinds 2014 in Sneek. In Friesland heb ik met BigBand Cue en DeBasic Pop & Jazz Orkest opgetreden, o.a. bij het Sneekweek Slotconcert 2015 en het MUZT … meer »

Muzikantenbank user Mark Riemer-MengerMark Riemer-Menger

Zangeres zoekt pianist of gitarist voor covers.

Zanger / Zangeres zoekt band in Hoogeveen (Drenthe) | 822x bekeken

Ik zoek een pianist of gitarist om samen muziek te maken. Het liefst bij mij in de buurt. Ik ben 37 jaar jong. Zou het leuk vinden als jij ook een beetje in de buurt van die leeftijd zit. Ik heb een tijdje in een band gezeten maar wil nu alleen met pianist of gitarist. Mooiste zou zijn als we tweestemmig zouden kunnen zingen. Ik vind zelf top 40 muziek erg mooi. En af en toe is een gouwe ouwe … meer »

Muzikantenbank user Karen StarrenburgKaren Starrenburg

Zanger zoekt professionele rockband of muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 1174x bekeken

Tekstschrijver en zanger met ervaring en groot bereik zoekt geschikte professionele rockband of muzikanten om mee samen te werken. Of rockproject. Ook andere professionele muzikanten en producers mogen reageren. Doel: CD met eigen werk opnemen en optreden binnen 3 maanden. Ook goede covers in eigen stijl mogelijk. Bij-instrument: conga, bongo, tamboerijn e.a. Afstand mag geen bezwaar zijn. Ook buitenland. … meer »

Ben Maryanan