Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht voor pop rock cover band

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 405x bekeken

Wij zijn een pop rock cover band uit Arnhem wij bestaan nu uit 3 leden een drummer, zangeres en gitarist wij zijn opzoek naar een bassist tussen de 14 en 16 jaar die bij onze band wilt spelen wij spelen nummers van de arctic Monkeys red, hot Chili peppers, Radiohead en nog meer heb je interesse stuur een bericht en dan laten wij nog meer info weten over de nummers die wij spelen en over de dagen en … meer »

Bas

Tweede gitarist/backing vocalist gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 516x bekeken

Coverband zoekt een tweede gitarist die ook goed backing vocals kan zingen. We hebben een eigen oefenruimte in Ede en repeteren elke woensdag.de bezetting bestaat momenteel uit: drum, bas, toetsen, gitaar en zangeres. We spelen covers uit de top 2000. We streven naar ongeveer 10 optredens per jaar. Leeftijd is tussen de 40 en 60 jaar. We hebben de setlist opgeschoond en willen deze graag gaan uitbreiden … meer »

Selma van den brink

Timbalero gezocht voor salsaband Arnhem

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 281x bekeken

Timbalero gezocht voor salsaband ArnhemHa Percussionisten, Onze timbalero is voor een tijd uitgeschakeld en daarom we zijn op zoek naar een enthousiaste stokkentovenaar die ons voor langere tijd kan ondersteunen. Wij repeteren woensdagavond 1 x per 14 dagen oneven weken in Arnhem Zuid. Voor meer informatie over ons repertoire www.catambu.nl. Groetjes Marijke

Marijke Bruin

Dringend op zoek naar een toetsenist!

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 257x bekeken

Dringend op zoek naar een toetsenist!Hallo! Ik ben Anne (19 jaar) en ik wil in april auditie doen voor het conservatorium in Arnhem (ArtEZ) met als hoofdvak zang. Voor de auditie en het voorselectie filmpje (inlever datum vóór februari) heb ik nog een toetsenist nodig die met mij en twee andere instrumentalisten vijf nummers in wil studeren en mij kan begeleiden in het filmpje en op de desbetreffende dag, hoogstwaarschijnlijk in het … meer »

Muzikantenbank user Anne van EmbdenAnne van Embden

Drummer en tweede gitarist gezocht

Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 233x bekeken

Wij zoeken een strakke metal drummer en gitarist voor een nieuwe band met eigen materiaal. Stijl moet je denken aan Trivium, Inflames, The Haunted etc.. Leeftijd niet belangrijk. Wij zelf zijn 30+ en bij interesse kunnen we demo's sturen en een oefensessie plannen om te kijken of er een muzikale klik is.

Muzikantenbank user Nick van ScheindelenNick van Scheindelen

Toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 201x bekeken

Hey! Wij zijn Stealing Daisies, een pop/rock band en zijn op zoek naar een nieuwe toetsenist(e)! Op dit moment bestaat de band uit drie leden (gitaar/zang, bas/zang, drums) en hebben we 14 nummers en dus genoeg voor een liveset van ongeveer drie kwartier. We zijn op zoek naar iemand tussen de 17 t/m 27, hij/zij moet bereid zijn om één keer per week te repeteren in omgeving Arnhem. Vind je … meer »

Stealing Daisies

Jazz Ensemble zoekt pianist of gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 340x bekeken

Jazz Ensemble zoekt pianist of gitaristJazzformatie Ensemble 7 uit Zevenaar zoekt een pianist(e)/ toetsenist(e) of een gitarist(e). Speel je tenorsax of trompet, dan ben je ook van harte welkom. Is het aan een leeftijd gebonden? Voor ons niet! Vrijblijvend komen kijken en meespelen kan altijd! Van bladmuziek lezen is een vereiste. Repetities: eens in de veertien dagen (in de even weken) op de woensdagavond in Zevenaar (van 20:00 t/m … meer »

Remco Takken