Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandje omgeving Arnhem

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 213x bekeken

Hii, Ik ben Roos en ik woon in Arnhem. Ik speel elektrische gitaar en ben op zoek naar een mensen die met mij een bandje willen beginnen in deze omgeving. Het liefst zou ik alt/indie rock muziek spelen, maar ik sta ook open voor andere genres. Ik heb geen podium ervaring maar het lijkt me leuk om in een groepje met anderen muzikaal bezig te zijn. Ik ben zelf bijna 20 dus zou graag willen spelen met … meer »

Roos

Ervaren Jazz-Swing Gitarist/zanger (senior) zoekt Jazz Combo

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 150x bekeken

Ervaren Jazz-Swing Gitarist / Zanger (senior) zoekt aansluiting bij gezellig Jazz-combo of andere leuke muzikale (kleine) formatie. Ik vind het ook leuk om te zingen. Repertoire:Jazz Standards, jazz-latin, Evergreens en Easy listening muziek. Optreden doe ik graag. Ben niet geïnteresseeerd in andersoortige muziek of Bigband. Omgeving Utrecht.

Hans Pekelharing

Gewoon Muziek Maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 371x bekeken

Gewoon Muziek MakenHallo muzikanten, Mijn naam is Norton en ik ben op zoek naar andere muzikanten om samen muziek te maken. Ik speel verschillende instrumenten zoals gitaar, piano, mondharmonica, bas... en ik zing ook. Ik zoek mensen om onze creativiteit te delen en te combineren om samen mooie muziek te maken. Wat er in de toekomst kan gebeuren, zal het gevolg zijn van onze inspanningen... Geen muzikale barrières, … meer »

Muzikantenbank user Norton ZanellaNorton Zanella

Gitarist Zoekt Bandleden!

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 298x bekeken

Hee, Ik ben Fabian (16) en ik speel nu ongeveer 1,5 jaar gitaar. Ik ben er nu klaar voor om in een band te gaan spelen. De stijl van Queen vind ik het mooiste. Ook andere stijlen speel ik, denk dan bijvoorbeeld aan Guns N' Roses en ACDC. Lijkt je deze stijlen ook wat en ben jij een Drummer, Bassist, Vocalist of speel je een ander instrument? Stuur dan een mailtje naar: fabian.de.hartog@*****.com -Omgeving: … meer »

Fabian de Hartog

Gezocht muzikanten of coverband voor een band die wil gaan !!!!

Drummer zoekt band in Deventer (Overijssel) | 374x bekeken

Zoek een bestaande band of muzikanten om er 1 op te richten, genre rock, funk, uptempo. Elk optreden gaan en de boel op zijn kop zetten, met volle overtuiging iets brengen. Niet te veel geleuter, geen lange pauzes. Wel een setlist waarop men niet stil kan staan en waar wij ons op uit kunnen leven. Er mag best af en toe iets nederlands tussen zitten of wat tragers, maar voorkeur gaat uit naar gaan en … meer »

Rob

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) | 351x bekeken

Hai! Ik ben Roos en ik ben op zoek naar een leuke band in de omgeving van Overijssel, Hengelo/Enschede, evt. Deventer. Liefst met bandleden tussen de 30 en 55 jaar oud. Ik zing nog niet zo lang maar mijn zangcoach en omgeving zijn enthousiast 😊 en ik ben gedreven! Genre; pop, rock, country, ik heb een brede muzieksmaak! Ik woon zelf in Almelo, wekelijks repeteren is geen probleem, graag! Optredens … meer »

Roos

Een extra dimensie aan jullie metalcore/punk band?

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 260x bekeken

Na jaren niet meer in een band te zingen, begint het langzamerhand toch wel weer te kriebelen. Echter heb ik niet meer zo'n zin om alle vocals op mijzelf te nemen en kan ik mijn stem nog niet op alle manieren inzetten die ik zou willen. Daarom ben ik op zoek naar een band die al een heavy vocalist heeft waar ik een extra dimensie aan kan toevoegen. Zelf ben ik beter in falsetto en overdrive/mixed … meer »

Jeske Dolmans