Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt band of nieuw op te richten band

Bassist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 208x bekeken

hallo allen, ik ben John een bassist met ruime ervaring, na een paar jaar niet met een band gewerkt te hebben wil ik de draad weer terug oppakken en zoek een band of eventueel een nieuw op te richten band. top 100 allertijden., rock en blues zijn de stijlen die ik het liefst speel en goed beheers. Ik ben 65 jaar maar nog lang niet uitgespeeld, muziek is tijdloos dus niet leeftijd gebonden. reageren … meer »

Muzikantenbank user John NaenenJohn Naenen

Allround en veelzijdige gitarist

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 167x bekeken

Allround en veelzijdige gitaristGitarist met veel ervaring zoekt muzikanten voor een Soulvolle rock/pop/funk cover band. Ik beheers verschillende stijlen van muziek; schakel makkelijk van funky grooves naar headbanging heavy rock naar hippe electro pop. Wie zoek ik? Ideale bezetting zou zijn: zang, bas, drums en keyboards (de gitaar partijen neem ik voor mijn rekening) Doel is om niet alledaagse maar wel herkenbare nummers een … meer »

Leonardus

Drummer looking for Band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 407x bekeken

Hi there, I'm a 26yo drummer based in Amsterdam, looking for musicians to start a project with. I'm looking to begin jamming with some people at any levels and start to develop a sound that could turn into something more promising. I like The Red Hot Chili Peppers, REM, Pearl Jam, Led Zeppelin, Black Sabbath, but will play anything really. Text me on WhatsApp +31615558099

Kevin

Pianist, bassist, drummer gezocht voor een leuke studenten band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 211x bekeken

Pianist, bassist, drummer gezocht voor een leuke studenten band!Heyhoi, Ik ben Medy (19 jaar) en ik ben opzoek naar een groepje jongeren die zingen en of een instrument bespelen. Ik zit al een tijdje op zangles en heb al ervaring met een band en ik heb daarnaast ook al podiumervaring! Het lijkt mij heel leuk om met wat studenten een popbandje op te starten. Ik ben zelf woonachtig in Apeldoorn, maar studeer in Utrecht dus alles in die omgevingen is prima! Ik speel … meer »

Medy

Gemotiveerde gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 164x bekeken

Ik ben Kelvert, 27 jaar en gitarist. Ik speel zo'n 15 jaar gitaar, en sta open voor een nieuwe uitdaging in een band. Eigen werk/coverband/beginnende band maakt me niet veel uit, zolang iedereen gemotiveerd is er helemaal voor te gaan. Ik heb goede live gear en apparatuur voor opnemen en mixen. Mijn muzikale interesses zijn breed, maar ik heb een voorkeur voor classic rock, grunge, indie, funk, … meer »

Muzikantenbank user Kelvert TimmerKelvert Timmer

Toetsenist zoekt contact met leuke band

Toetsenist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 246x bekeken

Toetsenist zoekt contact met leuke bandVroeger veel muziek gemaakt (in bands met wisselende samenstelling), toen heel lang niet meer en nu toch weer zin om het op te pakken. Ik zoek 50+-muzikanten in een bestaande band, bijvoorbeeld elke twee weken repeteren, een paar keer per jaar optreden, gezellig breed repertoire. Liefst ergens tussen Culemborg en Noord-Limburg. Ik heb een Hammond combo, leslie en Roland PF65.

Muzikantenbank user Bert van WanrooijBert van Wanrooij