Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock n Roll zanger van 50's tot de 00's

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 174x bekeken

Rock n Roll zanger van 50's tot de 00'sMet een gepaste liefde voor muziek van Elvis Presley ben ik op zoek naar een band waar ik deze lekkere muziek kan zingen. Ook andere nummers uit die tijd en swingende muziek uit recentere jaren passen goed bij mijn stem. Ik hou van entertainen met muziek wat past op feesten en evenementen. Met mijn 53 lentes en ruim 10 jaar podiumervaring ben ik wellicht de zanger die je zoekt.

Muzikantenbank user Thom van AertThom van Aert

€Drummer met Passie en Ervaring Zoekt Band!”

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 116x bekeken

Hallo medemuzikanten, Ik ben een ervaren drummer met een passie voor ritme in verschillende stijlen van eigen werk en ook cover bands. Mijn stijl varieert van pop, stevige rock tot funky grooves, New Wave en alles daartussenin.(geen death metal) Ik ben nu op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging met ervaren muzikanten die liefst al reeds op elkaar ingespeeld zijn en een gezamenlijk doel … meer »

Muzikantenbank user Olivier FaberOlivier Faber

Eindhovense indie multi-instrumentalist zoekt mede band leden voor het vormen van een eigen sound.

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 132x bekeken

Eindhovense indie multi-instrumentalist zoekt mede band leden voor het vormen van een eigen sound.Ik ben een Eindhovense multi-istrumentenlist (Gitarist, Bassist, Toetsenist, Bagere backingvocals :P, kalimba, Melodica) op zoek naar bandleden Ik ben al heel lang uit de running als bandlid maar in deze jaren wel meer gematured als muzikant. Zelf bezig met het maken van ambient achtig materiaal onder de monicar RHill. De kriebel om samen te spelen is er altijd maar wel met een doel om een eigen sound … meer »

Muzikantenbank user Ruben van den HeuvelRuben van den Heuvel

Band samenstellen

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 219x bekeken

Hoi medemuzikanten, ik wil heel graag samen met anderen een coverband op gaan richten. Het allerliefst wil ik Nederlandstalig doen (denk aan; Doe Maar, Blöf, Acda en de Munnik, De Dijk achtige liedjes). Gewoon omdat het publiek daar altijd zo enthousiast van wordt. Ik wil alleen repeteren in Zoetermeer 😊! Ik zoek dus alles nog en leeftijd 40 +. Heb nog geen opzet ofzo maar alleen wilde ideeën. Stuur … meer »

Muzikantenbank user Denies DeniesDenies Denies

Bassist zoekt band omg: Rotterdam.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 105x bekeken

Bassist met installatie en vervoer zoekt een band die Rock N Roll, instrumentale muziek , country , blues muziek spelen. Graag mensen die iets op willen bouwen en geen haantjes gedrag A.U.B. optreden geen bezwaar liefst in Zuid- Holland. geen mail met de vraag Punk hardrock , rock.

wim.Phernambucq

Zanger/Gitarist op zoek naar alternatieve band

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 102x bekeken

Hallo!!! Mijn naam is Jonathan en ik ben op zoek naar mede metalheads en andere alternatieve muziek liefhebbers om een band mee te starten. Ik zoek: -Gitarist -Drummer -Bassist -Toetsenist(evt.) Zelf ben ik geïnteresseerd in het doen van de vocals en speel ik gitaar. Persoonlijk houd ik van experimentele metal/muziek. Interesse? Stuur dan ff een mailtje ofzo! Hieronder een skeere gitaar cover … meer »

Muzikantenbank user JonathanJonathan