Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Emmen (Drenthe) | 219x bekeken

Zangeres zoekt bandIk ben Janet,woonachtig in Emmen en ben 46 jaar oud. Ik zoek een band waar ik.mag komen zingen. Zingen is mijn passie. Ik zing balads, pop, rock, jaren 40/60/70/80/90 muziek, nederlandstalig en soms country. Eerder zong ik veel en in een theater. Door ziekte heb ik lang niet meer kunnen zingen, maar gelukkig kan ik weer zingen en zoek ik meer uitdaging. Ik heb 1 eigen geschreven nummer uitgebracht … meer »

Muzikantenbank user Janet CamiesJanet Camies

Vocalist uit Dokkum (Fr) zoekt doom/melancholic metal band

Zanger / Zangeres zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 237x bekeken

Vocalist uit Dokkum (Fr) zoekt doom/melancholic metal bandDenk richting Katatonia, Woods of Ypres, Paradise Lost en Swallow the Sun. Als je een enthousiaste muzikant of band bent die op zoek is naar een energieke, upbeat metal vocalist om lekker hard mee te knallen... Zoek dan verder. Dan ben ik niet de juiste persoon. Ik ben een 35 jaar oude ziel met diverse jaren ervaring in zowel cleane als harsh vocals. Ik heb een vrij unieke diepe stem en wissel moeiteloos … meer »

Muzikantenbank user S.C.S.C.

Rock/funk zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Lelystad (Flevoland) | 134x bekeken

Rock/funk zangerHallo ik ben Barend Montana, 21 jaar en woon in Lelystad. Ik ben al best wel ervaren met zang en een zang lerares zei ook dat mijn vocal range heel breed is. Ik haal heel veel inspiratie uit de Red Hot Chili Peppers en een grote droom is om in een band te spelen en hetzelfde soort genre muziek te maken! Dus als iemand een rock zanger nodig heeft, stuur me gerust een bericht! FaceBook: Barend Montana Email: … meer »

Muzikantenbank user Barend PoeserBarend Poeser

Zangeres zoekt Metal Muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 185x bekeken

Zangeres zoekt Metal MuzikantenBeste jij/jullie, Ik ben Barbara en ik ben op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in het maken van symphonische metal of metal opera. Denk aan Nightwish, Within Temptation, Rhapsody, Helloween, die richting op. Zoeken jullie nou nog een zangeres, stuur dan een berichtje? Dit is de link naar mijn youtube: https://youtu.be/JBQGGbIyLgc?si=FAcIFH1V8b_3bUkO Klik gerust verder rond op mijn … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Gewoon Muziek Maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 366x bekeken

Gewoon Muziek MakenHallo muzikanten, Mijn naam is Norton en ik ben op zoek naar andere muzikanten om samen muziek te maken. Ik speel verschillende instrumenten zoals gitaar, piano, mondharmonica, bas... en ik zing ook. Ik zoek mensen om onze creativiteit te delen en te combineren om samen mooie muziek te maken. Wat er in de toekomst kan gebeuren, zal het gevolg zijn van onze inspanningen... Geen muzikale barrières, … meer »

Muzikantenbank user Norton ZanellaNorton Zanella