Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnend rockband zoekt tweede (slag)gitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 873x bekeken

Wij (drummer, lead/solo gitarist, bassist, zanger) zijn bezig een bandje op te starten. De voorkeur voor muziekstijl is jaren 70-90 rock, maar zeker niet beperkt tot alleen dat genre. Onze leeftijd is rond de 50-60. Komen uit de regio Den Bosch. We zitten nu in de fase dat we binnenkort voor het eerst samen een oefenruimte in duiken. De focus ligt vooral op lekker muziek maken, plezier hebben en … meer »

Martijn

Akoestische gitarist/zanger zoekt muzikale partner

Bassist en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 606x bekeken

Ik ben Marco 55 jaar oud en ben op zoek naar iemand die kampvuur liederen wil spelen. Lekker samen spelen en zingen. Mijn ervaring in de muziek: 40 jaar drums, 15 jaar gitaar, 10 jaar mondharmonica. Ik wil uiteraard ook graag van elkaar leren. Ik ben geen beginner maar ook geen gevorderde. Ik kan nummers met basis akkoorden gemakkelijk begeleiden en tevens de zang verzorgen. Daarnaast ook samen met … meer »

Marco Boeren

Gezocht Solo gitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 660x bekeken

• Wij zijn nu met zijn drietjes (zang & gitaar / bas/ drum). Ons repertoire is zeer gevarieerd en bestaat uit covers van de zestiger jaren tot nu (o.a van Johnny Kid & the Pirates, Eric Clapton, Them, Tom Petty, David Bowie, maar ook nummers van bands als Placebo, Kings of Leon, Hives, Pixies, Radiohead). We hebben een repertoire van 33 nummers om uit te kiezen. We hebben dik twintig jaar ervaring … meer »

Marc

Metal band in oprichting zoekt gitaristen.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 221x bekeken

Wij [ zanger 15 jaar , drummer 13 jaar en bassist 16 jaar ] zijn op zoek naar 2 metal gitaristen [ death / melodieus / prog metal bij voorkeur ] Leeftijd: 13 - 17 jaar. Om een band te starten. Wij komen uit de omgeving van Den Bosch en oefenen in Waalwijk. https://www.facebook.com/OdinsMusic

phuijbens@hotmail.com

Gezocht violist(e)

Drummer, Gitarist en Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 2485x bekeken

Gezocht violist(e)Stevige Folk Band zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral eigen werk te spelen, maar ook stevige covers zoals Steve Miller, ACDC etc. Ons Genre Folk, blues, country, rock. Wij zijn gezellige serieuze band met gitaar, meerdere zangers/zangeres, bas, banjo, accordeon, sax en doedelzak. Wij zijn met spoed op zoek naar een violist(e). Spreekt jou dit aan en lijkt het je leuk om een keer mee te … meer »

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter

Black metal band zoekt gitarist, omgeving Eindhoven

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1409x bekeken

Black metal band zoekt gitarist, omgeving EindhovenBlack metal band zoekt een extra gitarist Ik ben bezig weer een band op te starten met de nummers van mijn oude band en nieuwe nummers, maar met nieuwe leden. De basis is black metal maar schuw geen andere invloeden zoals Death of Thrash Metal. Neem gerust contact op als je vragen hebt.​​ Wil je graag lekker muziek maken, ben je een beetje ambitieus en wil je lekker los gaan.​​ We zijn … meer »

Martijn van Dordrecht