Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt muzikanten voor band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 276x bekeken

Hi, ik ben Elian 17 jaar en ik speel al 10 jaar gitaar en zit nu 5 maanden op zangles (of ik het goed kan geen idee) ik wil graag een Americana/ folk band oprichten in de stijl van Zach Bryan, the lumineers en noah kahan. Mij lijkt het leuk om en covers te doen en zelf nummers te maken en zeker ook op te treden Als je geïnteresseerd bent stuur me dan een appje: 0682295101 Mvg, Elian

Elian

Allround gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 482x bekeken

OVERBAND ZOEKT GITARIST REGIO ROTTERDAM Wij zoeken voor onze allround coverband een allround gitarist solo / slag. Band heeft een doorstart achter de rug. Proactieve en vriendschappelijke houding is zeer gewenst. En uiteraard is de passie voor de muziek groots aanwezig, en ook de focus op de zakelijke kant is een doel op zich. Repetities vinden plaats in rotterdam in een persoonlijke ruimte van de … meer »

Lo

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 355x bekeken

Wij, zanger, toetsenist, bassist en drummer, zijn op zoek naar een (slag) gitarist die door zijn bijdrage ons repertoire de rock sound geeft die het nodig heeft. De muziek stijl / keuze is Tiroler Rock muziek, denk hierbij aan bijvoorbeeld de Schürzenjäger. Maar ook feest nummers die met dezelfde Tiroler rock insteek gespeeld worden. Heb je interesse, komt eens langs dan kunnen we kijken of er … meer »

Marc Pagen

Alternative band zoekt allround gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 381x bekeken

Hey you! Na ruim 10 jaar te schrijven en muziek te maken heb ik ongeveer 2 jaar geleden een band opgericht waarmee ik mijn nummers uitwerken. We zoeken een (ervaren) gitarist die de brug tussen uke en bas kan opvullen door afwisselend slag en solo werk te doen. Er is ruimte voor je eigen imput en creativiteit Het genre wisselt van meer poppy tot rock met ska invloeden. We repeteren wekelijks met als … meer »

Muzikantenbank user NaomiNaomi

Creatieve leadgitarist gezocht voor nieuwe allround band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 387x bekeken

Hallo wij ervaren Bassist 43 en ervaren Drummer 43 zijn op zoek naar een ervaren creatieve leadgitarist en ervaren zangeres voor een nieuwe band. Iemand die ervaring heeft met schrijven of hier mee wil beginnen. Doel is een leuk repertoire op te bouwen van een mix van covers en eigen nummers en dit uiteindelijk ten gehore brengen natuurlijk. Oefenruimte omg Didam mocht je interesse hebben app dan even … meer »

Thijs Wind

ANIME/ROCK Band Zoekt Gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 274x bekeken

ANIME/ROCK Band Zoekt GitaristHi, ik ben Ray. 21 jaar en ik maak Originele Pop/Rock/Metal geïnspireerd door Modern/Japanse rock onder de artiestennaam 'RAY NOISE". Op zoek naar een gezellige en vurige gitarist die professioneel is ingesteld met de droom om live groot te gaan. Doelstelling in het kort: optredens, festivals, tournees, avontuur, plezier, etc. In de planning staan er al 3 albums klaar om voor de komende jaren … meer »

Muzikantenbank user RayRay

Songwriter zoekt samenwerking

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 527x bekeken

Songwriter zoekt samenwerkingMuziek maken is mijn passie en ik componeer vooral graag muziek. Ik heb alles in huis om mooie opnames te maken, maar op dit moment sta ik er alleen voor. Graag wil ik in contact komen met zangers, zangeressen, gitaristen, maar ook fluitisten, saxofoon etc. zijn van harte welkom. De stijl van muziek vind ik wat lastig te omschrijven. Er zitten invloeden in van Ambient, Jazz en Prog (Symphonic Rock). … meer »

Jurjen Hemmen