Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

(Vrouwelijke) drummer zoekt band, omgeving Nijverdal

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 289x bekeken

Hi! Ik ben een drummer van 34 jaar die op zoek is naar een bestaande of nieuw op te richten band in de omgeving van Nijverdal (Overijssel). Muziekgenre: rock, blues, country, funk, soul, americana, roots. Ik heb een brede muzieksmaak en sta voor veel genres open. NB: ik heb nog niet veel ervaring met drummen live optredens, maar wel een flinke portie enthousiasme en discipline! Interesse? Stuur … meer »

Myrthe

Experimenteel. minimaal, en geen 4/4

Drummer, Gitarist en Percussionist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 447x bekeken

Ik ben bassist en ik heb al vele jaren een lastig probleem, en moet daar moet nu toch echt maar eens een keer wat aan gedaan worden: ik wil graag de meer "experimentele" kant op in de muziek, maar de muzikanten waar ik normaal gesproken mee samenspeel trekken de stijl die ik zoek niet; (Wat zit je nou toch weer raar te freubelen? Wat is dat nou voor een rare maatsoort? Kunnen we nu weer gewoon Adele … meer »

Bas Glass

Skunkrocken

Bassist en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 279x bekeken

SkunkrockenZangeres en drummer met ruime ervaring zijn op zoek naar gitaristen en een bassist die met ons willen rocken. Wij willen een funky rockband gaan samenstellen in de stijl van Skunk Anansie, Mothers Finest en dergelijke vette funkrock. Repeteren gaan we in Lichtenvoorde.

Muzikantenbank user Diant VenemanDiant Veneman

Energieke gitarist gezocht!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 235x bekeken

Doorstartende feestband bestaand uit 2 zangeressen, bassist, drummer/zanger is op zoek naar een energieke allround gitarist. Geen broodspeler, maar een bandlid. Het repertoire bestaat uit snel afwisselende medleys, met de hits van toen tot nu, foute meezingers en guilty pleasures. Repetities vinden iedere woensdagavond plaats in Veenendaal.

Muzikantenbank user Rawbert de la CroixRawbert de la Croix

Funky gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 239x bekeken

Funky gitarist gezocht Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) De Tailcutters zoeken een nieuwe gitarist. We zijn een afrobeat/funkband en spelen muziek van o.a. Budosband, Funk Ark, Shaolin Afronauts, Liberators, Whitefield Brothers met een nadruk op de groove. We zijn een instrumentale band bestaande uit drums, bas, percussie, toetsen, sax, trompet en hopelijk snel weer gitaar. We zoeken … meer »

Muzikantenbank user Benjamin BenjiBenjamin Benji

Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist.

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 275x bekeken

Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist.Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist. De band speelt uitsluitend eigen werk (POP/ROCK). We oefenen consequent 1 keer per week op de vrijdagavond) . Onze oefenruimte is in Anholt. (D). De eigen nummers eisen een dynamische en energieke solo-lijn. Daarom zijn we op zoek naar iemand met ervaring en de nodige “Spirit”. Het liefst tussen 40 en 75 jaar oud , die bereid … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Gevraagd gevorderde slag/solo gitarist.

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 295x bekeken

"By the Way" is een gezellige 60-70-80er jaren coverband bestaande uit: zangeres, zanger, bassist, gitarist en drummer allemaal 50+ maar leeftijd speelt geen enkele rol. Wij repeteren 1 x in de twee weken in Soest op zondagmiddag van 12:30 tot 16:30 uur. Als je ook nog een klein beetje kunt zingen is dat mooi meegenomen met muzikale groet Huub Tieleman bij interesse kan/mag ook contact opnemen … meer »

Huub Tieleman