Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Alternatieve band zoekt backingvocalist/muzikant

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 256x bekeken

Hey you! Sinds 1,5 jaar heb ik (Naomi, 28) een band waarmee ik de nummers die ik schrijf uitwerk. Het genre wisselt van meer poppy tot rock met ska invloeden. We repeteren wekelijks met als doel opnemen en evt optreden. Ik speel ukulele, zing en schrijf, Shaun speelt bas en doet backingvocals, Nick drumt. Onze leeftijden zijn rond de 30 we maken alledrie 10+ jaar muziek met uiteenlopende ervaring. We … meer »

Muzikantenbank user NaomiNaomi

Border Blues Rock zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 214x bekeken

Wij, Natasja, Ludo en ik zijn op zoek naar jou (en een drummer) om onze band compleet te maken! Hou je van bluesrock en vind je het ook leuk om, net zoals wij, geregeld van die stijl af te wijken? Dan zit je bij ons helemaal goed. Waar wij tot nu toe blij van worden, zijn nummers als: Beth Hart - Bad woman blues Aynsley Lister - Angel o mine Koko Taylor - Voodoo woman Doyle Bramhall II - So You … meer »

Muzikantenbank user Nick van den BergNick van den Berg

Bluesgroover zoekt een toetsenist(e) (Hammond/Fender Rhodes, met zangstem?), stijl moderne Blues met een funk/soul sausje (Tedeschi-Trucks/Beth Hart/Bonnie Raitt/Joanne Shaw Taylor)

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 227x bekeken

Bluesgroover zoekt een toetsenist(e) (Hammond/Fender Rhodes, met zangstem?), stijl moderne Blues met een funk/soul sausje (Tedeschi-Trucks/Beth Hart/Bonnie Raitt/Joanne Shaw Taylor)Bluesgroover (omgeving Assen-Groningen) bestaat uit vijf ervaren muzikanten (Zangeres/Drums/Bas/Solo gitaar/Slag gitaar). Wij zijn op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e) (a.l.) die bij voorkeur ook vocaal een bijdrage kan leveren (koortjes!) Ons doel is om samen met jou ons huidig repertoire strak neer te zetten en verder uit de bouwen, maar vooral om lekker samen te spelen! Ons repertoire … meer »

J P

Blues zanger en toetsenist (Hammond) gezocht

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 302x bekeken

Onze band bestaat al heel wat jaartjes, maar onze zanger is er mee gestopt. We zoeken een blueszanger met een ruige gevoelige stem. We zijn geen jonkies meer. We zijn ook op zoek naar een toetsenist die piano en Hammond kan spelen. We hebben een mooie repetitie-ruimte in Waalwijk. Onze band bestaat nu uit gitaar,drums,mondharmonica en bas. Repertoir JJ Cale, Stevey Ray Vaughen, Jimmi Hendrix, Gary … meer »

Muzikantenbank user Jean-Pierre NijsJean-Pierre Nijs

Rock Opera Stained

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 383x bekeken

Rock Opera StainedKirmon Project zoekt musici vanaf 23 jaar die de rock songs van de opera op het podium willen performen als nieuwe band. De songs zijn geschreven door onze componist en al helemaal klaar om te performen. Het zijn niet de makkelijkste songs dus een uitdaging. Wie denkt, hier heb ik interesse is. Laat het ons weten. De omgeving waar gerepeteerd kan worden is vrijblijvend.

Stanislaw Kirner

Border Blues Rock zoekt toetsenist in Tilburg e.o. (Noord-Brabant)

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 467x bekeken

Wij, Natasja, Ludo, Bob, Jorgen en ik zijn op zoek naar jou om onze band compleet te maken! Hou je van bluesrock en vind je het ook leuk om, net zoals wij, geregeld van die stijl af te wijken? Dan zit je bij ons helemaal goed. Waar wij tot nu toe blij van worden, zijn nummers als: Beth Hart - Bad woman blues Aynsley Lister - Angel o mine Koko Taylor - Voodoo woman Doyle Bramhall II - So You Want … meer »

Muzikantenbank user Nick van den BergNick van den Berg

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 213x bekeken

Toetsenist gezochtWij Stones&More; spelen een repertoire uit de jaren 60's met een hoofdrol voor The Rolling Stones. Met de huidige bezetting zijn we content en kunnen we veel aan, maar met toetsenist kunnen we verder verbreden en bestaand werk verder uitwerken. Onze leeftijden zijn 35 - 60+, voor zover belangrijk en plezier en hobby staan voorop, maar we gaan ook voor kwaliteit. We spelen al weer enige jaren en optredens … meer »

Muzikantenbank user Frank *Frank *

Toetsenist gezocht voor coverband

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 277x bekeken

Voor een coverband met 3 ervaren muzikanten, gitaar/zang, drums en bas, zoek ik een toetsenist, evt tweede stem zeer welkom. Het repertoire bestaat uit songs uit de 60er, t/m 90er jaren. O.a. Robert Palmer, Style Council, Eric Clapton etc. Alle muzikanten hebben ervaring opgedaan met festivals, verschillende soorten zalen, opnames en hebben in bekende en onbekende bands gespeeld. Het doel is zo snel … meer »

Willem Augustijn