Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Geluidstechnicus met eigen installatie

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 322x bekeken

Hoi hoi, ik ben zelf een muzikant in hart en nieren. Speel toetsen en doe tegelijk de techniek… 😊 Ik heb niet het allernieuwste spul maar het klinkt mooi (en is loei-zwaar 😂). Ik zoek zangers, zangeressen of bandjes in allerlei genres die van mijn diensten als geluidsman gebruik willen maken. Het is voor mij hobby dus aan de vergoeding komen we wel uit…

Muzikantenbank user John van OpdorpJohn van Opdorp

Rockband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 174x bekeken

Rockband zoekt zanger(es)Wij zijn een band uit regio Den Bosch en Eindhoven, met redelijk wat podium ervaring, die op zoek zijn naar een zanger of zangeres. Wij zijn 24 en 25 jaar oud, we maken eigen muziek, maar spelen ook covers. Hierbij moet je bij covers denken aan 00s rock. En bij schrijven halen we inspiratie uit bands als The Black Keys, Royal Blood, Blue Stones, Kensington, Queens of the Stone Age. Stuur ons een berichtje … meer »

Muzikantenbank user Infinite SunInfinite Sun

Old school death metal band zoekt slag/sologitarist en zanger/frontbeest.

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 462x bekeken

Wij zijn een old school death metal band op zoek naar een tweede gitarist die zowel slag als sologitaar beheerst en een brulboei van een zanger die ook een waar podiumbeest kan zijn om de gelederen te versterken voor het maken van een vette bak grafkelderherrie en uiteraard optredens. We hebben al een zestal nummers tot onze beschikking en zijn druk bezig met de volgende nummers.Repetie op woensdagavond … meer »

Muzikantenbank user Tinus1978Tinus1978

Semi-akoestische band zoekt zanger en/of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 304x bekeken

Voor onze semi-akoestische band in de doorstartfase zijn we op zoek naar een zanger en/of zanger. Onze groep bestaat uit drumster, bassist, toetsenist en twee gitaristen. Bandervaring varieert. We willen een wildgroei aan nummers van toen en nu gaan spelen, democratisch gekozen met veel eigen inbreng. Eigen nummers gaan maken sluiten we niet uit, al beginnen we met covers. We repeteren om de … meer »

Wilfred Wayop

Zanger gezocht!! (M)

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 277x bekeken

Gedreven en enthousiaste zangeres en bassist zijn op zoek naar muzikanten of een band. We zijn op zoek naar muzikanten met een serieuze/ambitieuze instelling qua nummers uitzoeken en spelen. Graag ontmoeten we muzikanten die net als wij voor de volle 100% willen gaan voor deze band. Ons streven is om het origineel zo goed mogelijk te benaderen en ons daarmee te onderscheiden van andere bands. Voor … meer »

Hans Bal

Caverns zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 121x bekeken

Wij zijn Caverns, een 4-koppige metalband met eigen werk dat beïnvloed is door bands als Katatonia, Opeth, Karnivool en Mastodon. Na het uitbrengen van onze eerste EP Once Vivid Sky willen we een (eerste) zanger toevoegen aan de band, zodat Martin, zanger/gitarist meer focus krijgt voor vlot gitaarwerk. Verder bestaat de band uit Martijn (gitaar), Pim (Drums) en Rens (Bas). We zijn rond de 35 jaar … meer »

Caverns