Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zkt vocals...

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 159x bekeken

Misschien daagt dit jullie als zangduo/trio (40+) uit ... (semi-)akoestisch muziek maken met alleen een gitarist. Hedendaagse pop of folk voor in de huiskamer. Met jullie wmb liefst jazzy gekleurde stemmen, samen met mijn spel & geluid, proberen we het verschil te maken. Regio 's-Hertogenbosch-Eindhoven (daarbuiten bespreekbaar). Neem eens contact op als je je aangesproken voelt.

Alexander

Zangeres gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 182x bekeken

Hallo zangeres uit omgeving den Bosch, Wij zoeken jou om ons te komen versterken. Wij zijn allemaal 60 + dus een bak aan ervaring op het podium. Wij maken rock,blues,soul, Nederlandstalig en jou inbreng is natuurlijk heel belangrijk. Elke vrijdagavond repeteren we in de omgeving van den Bosch. We hebben een volledige bezetting, drums,toetsen,slag en solo gitaar en bas. Echt alles is aanwezig in de … meer »

P.j.c. van leeuwen

Zanger /zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 213x bekeken

Sticks on the floor Wij zijn een beginnende rock/blues /soul coverband. Zijn op zoek naar een rock zanger/zangeres/of achter grond zangeres/die ook sommige nummers solo kan en wil gaan zingen Wij zijn al een tijdje bezig maar lopen een beetje vast zonder een goede strot die ons komt versterken bij ons staat gezelligheid voor op maar wel Serieus muziek maken Wij bestaan uit een drummer … meer »

Robert

Toetsenist / Zanger zoekt Gitarist / Zanger om samen singer-songwriters duo mee te gaan vormen

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 240x bekeken

Toetsenist / Zanger zoekt Gitarist / Zanger om samen singer-songwriters duo mee te gaan vormenHey (gevorderde) Gitarist / Zanger, Zijn o.a. James Taylor, Jackson Browne, Ryan Adams, Jim Croce, Venice, Crosby, Stills, Nash & Young, Drew Holcomb, Danny Vera en JW Roy misschien ook jouw muzikale helden? En zou jij wel met een (eveneens gevorderde) Toetsenist / Zanger een semi-akoestisch singer-songwriter duo willen gaan vormen? Mijn naam is Sven Roovers. Ik ben 52 jaar en ben woonachtig in de … meer »

Muzikantenbank user Sven-Eric RooversSven-Eric Roovers

Background M/V!

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 168x bekeken

Background M/V!Onze band is op zoek naar een enthousiaste backing vocals (m/v) ! Een gepassioneerde zanger (es) die genoegdoening vindt in het zingen van eigen materiaal en dit met pure passie en overgave weet over te brengen! Hou jij van pittige pop-rock met een symfonisch randje? Samenzang echt jou ding is en niet perse het full time in de spotlights staan? Toonvast jou credo en een goed gevoel voor close harmonie … meer »

patrick

Ervaren zanger voor Genesis Tribute gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 150x bekeken

We zijn op zoek naar een ervaren zanger voor een Genesis Tribute. Afgezien van de zang zijn we compleet. Wij zijn ervaren muzikanten en we hebben een aantal nummers al vaak live gespeeld. We spelen een mix van oude en nieuwere nummers, en we willen heel erg in de buurt komen van de originele sound. Als jij niet exact dezelfde stem hebt als Gabriel of Collins dan is dat natuurlijk geen probleem, als … meer »

Muzikantenbank user Mathias LangMathias Lang

Muzikanten gezocht

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 279x bekeken

Muzikanten gezochtVoor een op te richten hardrock/metal(cover)band in de omgeving van Goirle/Tilburg zoek ik, drummer(61); een zanger(es), gitarist (en/es), bassist/e, toetsenist/e.en ... Ben in het bezit van een eigen muziekruimte met multitrackopnamemogelijkheid. Serieus bezig zijn maar met goede zin en werken naar optreden (s). Wie durft?

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Ervaren zanger/bassist (M/V) gezocht in de regio Eindhoven

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 237x bekeken

Aan alles komt een eind, of toch niet? Wij zoeken een ervaren zanger/bassist (M/V) voor onze graag geziene band omdat we de jarenlange ervaring met elkaar niet zomaar willen weggooien. Dus waarom niet gewoon doorstarten? The Beatles staan nog steeds centraal, maar nu aangevuld met andere uitdagingen. Denk aan Bowie, Tom Petty, Kinks, CSNY, The Who, Fleetwood Mac, Deep Purple, Led Zeppelin, Cream, aangevuld … meer »

Alain Leijtens