Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 101x bekeken

Mijn naam is Eric en ik woon in Heerlen. Ik zoek in de omgeving Zuid-Limburg een band om in te drummen. Mogen covers en/of eigen nummers zijn. Ik heb ruime ervaring met het spelen in bands en met optreden. Ben in het bezit van een drumstel en eigen vervoer. Ik zoek geen metal/jazz/blues band. Zijn jullie op zoek naar een gemotiveerde en goede band drummer, dan hoor ik dat graag!

Eric Langen

Saxofonist (S,A,T) zoekt pianist voor slow soft jazz als duo of met bas gitaar en drum aanvulling

Blazer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 100x bekeken

Saxofonist (S,A,T) zoekt pianist voor slow soft jazz als duo of met bas gitaar en drum aanvullingWegdromen in Soft Jazz op mijn alt of tenor sax is mijn passie, dat zou ik graag doen samen met een pianist. Ik heb veel uitgewerkte nummers en enkele eigen nummers. Optreden is geen must. Eventueel is uitbreiding mogelijk met (contra-)bas , gitaar en of drum. Ik ben pensionada dus overdag geen bezwaar, file-tijden wel. Ik heb een kleine studio met opname mogelijkheden en een Roland Juno stage piano. … meer »

Muzikantenbank user Rembert WeijersRembert Weijers

Rock band of Rock muzikanten gezocht in omgeving Helmond

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 153x bekeken

Rock band of Rock muzikanten gezocht in omgeving HelmondMijn naam is Dave van Litsenburg en ik ben groot (Prog) - Metal, Rock en Alternate liefhebber. Ik ben geboren op 12-11-1971 en woonachtig in Deurne. Ik heb vanaf 2000 in 2 Pop/Rock bands gespeeld tot 2015, daarna van 2016 tot 2021 in een Metalband. In alle bands heb ik met veel plezier gespeeld en ik heb ook redelijk wat optredens gedaan. Mijn grote invloeden en helden zijn Mike Portnoy (Dream Theater) … meer »

Muzikantenbank user Dave van LitsenburgDave van Litsenburg

AltRock/Poprock/Soul/Blues Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 204x bekeken

Hoi! Ik ben Nadia, 24, en ik ben opzoek naar een band of andere muzikanten die een band willen oprichten. Ik heb ervaring met optreden en studio opnames, en zelf zing en schrijf ik al 15 jaar (maar ik zat niet altijd bij een band). De algemene righting van muziek waar ik naar opzoek ben is altrock, maar ik sta ervoor open om te experimenteren natuurlijk! Mijn voorkeur gaat naar Badflower, Nothing … meer »

Muzikantenbank user NadiaNadia

Ervaren allround zangeres zoekt ervaren gitarist/zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Meppel (Drenthe) | 161x bekeken

Ik, Frieda, ben op zoek naar een ervaren zanger/ gitarist of 2 gitaristen om samen een repertoire op te bouwen met als doel: optreden!! Ik houd van jazzy, blues, popsongs, country, evergreens, nederlandstalige luisterliedjes of franse chansons etc. Bestaande liedjes in een ‘nieuw jasje’…. Ik woon in Meppel. Het zou handig zijn als je in die omgeving woont.

Frieda Bosch